Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo kiedy mowisz do ludzi

Życie po ślubie

Polecane posty

Gość bo kiedy mowisz do ludzi

Czy na forum są dziewczyny, które miały problem z przystosowaniem się do nowych realiów po ślubie do nowych obowiązków. Chodzi mi szczególnie o dziewczyny, które przed ślubem mieszkały same i żyły "w biegu", albo z rodzicami, gdzie nie miała obowiązków oprócz nauki czy pracy.

Gość piła mechaniczna/
no ja tak miałam. Ale chyba większosc tak ma. Kwestia 2-3 lat i stalam sie zajebista panią domu. Teraz nawet kwiatki sadzę na balkon na wiosnę, a kiedys to byl dla mnie obciach :D

Gość pierdziulugulu
pewnie niejedna kobieta ma z tym problem, ale daj sobie więcej czasu i bądź cierpliwa, mąż jeśli kocha wesprze Ciebie i wiele błędów wybaczy powodzenia :)

Gość wszystko kwestia podzialu
zadan miedzy Wami, chyba, ze masz meza-lenia:o

Gość jafjorfjamdf
ja wlasnie tej gwaltownej zmiany sie boje i natloku obowiazkow domowych, a slub za pare miesiecy...;( boje sie ze sobie nie poradze

Gość pierdziulugulu
dlaczego się boisz? najważniejsze, że siebie kochacie, bo kochacie siebie nawzajem, prawda? więc powinniście siebie wspierać i wierzyć, że razem podołacie niespodziankom jakie wam przyniesie los... ;)

Gość jafjorfjamdf
tyle ze muszę mieszkać z teściami nie ma niestety innej mozliwosci) i czuję presję i wiekszy stres, bo tesciowa na pewno bedzie patrzec na mnie krytycznym wzrokiem. a w sumie niewiele umiem

sexu mało przyjemności zero gotowanie, prasowanie, sprzątanie beznadziejne życie lepiej być singielką

Gość pierdziulugulu
jeśli mąż kocha, a Ty jesteś z nim szczera to powinien sprawę załatwić, a Ty nie powinnaś się martwić...