Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaszczecin34

malzenstwo - zdrada - pytanie

Polecane posty

Gość onaszczecin34

Zdradzilam meza, pozniej on zdradzil mnie kilka razy. Stwierdzil, ze z tego chyba nic nie bedzie Wyjechal do pracy do Warszawy, wraca na swieta, nie chce sie deklarowac, co bedzie dalej bo jak mowi sam nie wie. Moze mieszkac albo u brata albo u mnie. Wiem, ze chce u mnie. Co mam zrobić?

Gość onaszczecin34
Czy w ogóle uwazacie, ze zwiazek mialby sens?

Gość pierdziulugulu
jedno jest pewne jesteście siebie warci ale Ty zdradziłaś pierwsza jego zdrady to pewnie efekt Twojej

Gość A fajnie przynajmniej było ?
z tym kochankiem ?

Gość onaszczcin34
Było fajnie dopóki nie przyszedl seks... Ja w swoim zwiazku nie czulam sie nigdy pewnie. On o tym wiedział. Wiedział, że potrzebuję więcej zaiteresowania. Mówiłam o tym... Mój mąż zawsze zauwazal nowe kolczyki kolezanki, to, że Ania schudla, to, ze Kasia ma nowe buty. A mnie? Nie zauważał. Ja wiem, że to żadne usprawiedliwienie.

Gość hejka,hejkalalala
nie przejmuj się jakims frajerem,ty go zdradziłas ale on ciebie nie powinien,facet jest od zarabiania kasy,od niczago więcej i tak własnie traktuje swojego,też jestem ze szczecina:) i jestem prawie w twoim wieku.

Gość drugie dno
No pewnie. Facet jest od zarabiania kasy, a żona jest od tego by się kurwić. No i po sprawie. Mąż ma taaakie rogi że wejść do domu nie może. A żonka jeszcze ma pretensje że ona może się puścić ale mąż już nie może. Bo jeszcze w ciąże zajdzie.:P