Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judyta1995

samotność...

Polecane posty

hej :) chciałabym zapytac was czy są wsrod was osoby w moim wieku, tzn ok 17-18 lat, które są samotne? nie chodzi mi tutaj przede wszystkim o drugą połówkę, chociaz to tez. ale bardziej o przyjaciół, o to, że całe swieta i sylwestra spedze sama w domu, wszystkie wieczory z ksiazka i laptopem. tak samo wszystkie weekendy spedzam sama ... -.- jestem lubiana, ale nikt jakos nie interesuje sie tym, że siedze sama w domu, a wszystkie spotkania zawsze wychodza z mojej inicjatywy..

Gość ndjdnjdcnjdcndjcnjcndjcnjdcnjd
ja juz rzygam znajomymi, chlopakiem itp. teraz caly czas przesiaduje w domu po szkole i w weekendy tez. moi rodzice zaczynaja sie martwic, ze taki odludek sie ze mnie zrobil. ale ja chyba nienawidze ludzi.

taaa, a ja wlnie za tym tesknie. moze dlatego ze niedawno sie z kims rozstalam, ale nie byla to dluga znajomosc.. mam prawie 18 lat a nigdy nie bylam z nikim na powaznie. bylo tylko 2 chlopakow ktorzy po chwili mnie zostawili, nawet nie wiem dlaczego..:(

mi nie chodzi o zwiazek xD raczej o to ze nie mam osoby z która moglabym wyjsc na miasto itp. to mnie martwi.

Gość georginiaaa
Jestes z roku 1995??? Wiesz co? To był dla mnie piekny rok :-) Miałam wspanialych przyjaciol i zakochalam sie w cudownych chlopaku. Piekny sylwester, piekne swieta. Zycie było wspaniale. Mialam wtedy 18 lat :-P Pozdrawiam cie 🖐️

jakis czas temu (2,3 lata) marzyłam zeby znalezc choc jedna szczera przyjaciolke do wyjscia na miasto. no i znalazlam jedna moze szczera ale nie widzaca co to prawdziwa przyjazn, czasem zaluje ze ja poznalam i nie doceniam starej przyjaciolki uważaj na marzenia, bo moga sie spelnic

Gość little battler
Wiesz, pewnie dość spora część ludzi na kafe jest tu właśnie z powodu samotności... :-(

Gość vbnbvnvbnv
ja mam prawie 20 i tez jestem kompletnie samotna

Gość no kurwaaaaaaaaa
ja mam faceta a tu czesto zagladam :) poprostu z nudow bo logiczne ze nie siedzimy ze soba 24h/7

Gość Karmazynowy
Judyta ty z jakiego miasta?

Gość no kurwaaaaaaaaa
przyjaciele tez sa ! oczywiscie :* moje slonaczka kochane :* a co do faceta to nie tak ze odchodzi i jest nastepny..

ja z Głogowa, dolnosląskie. mam przyajciół, ale oni albo mają swoje drugie połówki, albo innych przyjaciół z którymi spedzaja czas, mieszkają daleko ode mnie.