Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyle na dnie morza

Ratunku!!! jak szybko schudnac? 3 tyg

Polecane posty

szczegolnie brzuch i uda. ile razy w tyg cwiczenia. ile mozna schudnac w 3 tyg? dzieki!

Gość jtyjuykikiuluolol
Dieta kopenhaska: ok 7 kg w 12 dni.

ok super, zajrze do tego....

Gość Karmazynowy
znam laske tez sie tak na hama odchudzala to zaczely jej troche wlosy wypadac a tera spowrotem wrocila do wagi sprzed kuracji.Zeby efekt byl dlugotrwaly trzeba stopniowo redukowac wage a nie nagle

Gość grubciaa..:)
hej ja tez się odchudzam. Fajnie by było zebrać się do tego w kilka osób:) zawsze większa mobilizacja, jeśli jest ktoś chętny to zapraszam do mnie wszystkich na facebooka. dopiero zaczynam ale będę systematyczna i będę pisać o ćwiczeniach efektach itp. Milo by było jakbyście się przyłączyły http://www.facebook.com/pages/Grubasek/253729491358065 pozdrawiam

Gość dj. Tiestoooo
Ja zrzuciłem juz jakieś 17kg, do wiosny zrobiłem sobie przerwe i przez zime chce to utrzymać :D:D 17kg w 120 dni!!! Kobito, te całe diety to shit, znisszczysz tytlko swoj organizm. Bd efekty, ale wrocisz do normalnej wagi szybko.

Gość j.w
Jeśli mówisz o prawdziwym odchudzaniu, a nie o odwodieniu to jakies 3-4 kg możesz schudnąć. Żeby schudnąc 1 kg musisz mieć bilans energetyczny -9000kcal, więc, żeby shudnąc 3 kg w 3 tygodnie musisz dziennie jeść jakieś 1300kcal mniej niż spalisz, czyli przykładowo bez ćwiczeń dziennie spalasz 2000kcal to musisz zjeśc tylko 700. Jak dodasz trochę aerobów to możesz zjeść 1200-1500 dziennie.

Gość dj. Tiestoooo
@ tuczniki jebane Zamknij ryj nędzna je bana kreaturo:D Ch.. ci do naszej wagi, jebany patyczaku. Ja kiedyś wpier**alałem jak byłemw podstawówce i teraz żałuje, ale już zrzuciłem 17kg, jeszcze troche i bd git.

Gość rewrwerwre
Ja pierdolę, żadne odchudzanie. Na wadze trzeba tracić zdrowo, co może zająćnawet kilka lat. To sięnazywa dbanie o siebie, a takie "chudnięcie" na zawołanie jest bez sensu

dj. Tiestoooo jak to zrobiłes ? ; o ja jak jem do 18 i bez slodyczy i innych kalorycznych rzeczy to samo mi schodzi z wagi

Gość j.w
Aby schudnąć na stałe i bez późniejszych problemów zdrowotnych powinno się chudnąc około 0,5kg na tydzień, czyli jakies 650-700 kcal deficytu energetycznego dziennie. ja tak mniej więcej sie odchudzałem i scudłam 20kg (96 -> 76), ale zajęło mi to około roku. Podstawa w odchudzaniu to ruch, aeroby. Biegania na początek nie polecam, bo szkoda stawów kolanowych przy nadwadze. Na początek najlepszy jest marsz, minimum to 10000 kroków dziennie, polecam kupić krokomierz, to mój najlepszy przyjaciel od paru lat i dzięki niemu trzymam wagę. A te wszystkie diety, typu 10kg w miesiąc to można sobie wsadzić. Co najwyżej się odwodnisz, a po 2 miesiącach przytyjesz nastepne 20kg.

Gość dj. Tiestoooo
@ Fliedora Bo jesteś pustak (bez obrazy Szybko waga ci wróci jak masz taką idiotyczną diete. Pogratulować szarych komórek. :D Ja jadłem średnio 2000kcal (wszystko co chciałem, w tym słodycze, chipsy), nigdy nie chodzuiłem głodny:D Kwestia aktywności fizycznej.

Gość dj. Tiestoooo
@ do j.w Nie przeszadzaj. Ja odchudzałem sie 4kg na miesiąc (1 kilo na tydzień) i uwazassz, zeto jest niezdrowe odchudzanie?? Ja uwazam, ze wrecz idealne.

ale ja jem normlanie waga mi nie wroci bo to wychodzzi moze z kg na tydz, nie wiem czego sie czepasz, mialam poprostu dobra przemiane materi od ktorej duzo zalezy wiec warto o nia zadbac. jem sniadanie, jak wracam ze szkoly to jem co mam pod reka (głownie kanapki) a puzniej obiad i nie widze w tym nic pustackiego. polecam zielona herbate

Gość dj. Tiestoooo
@Fieldora Ja też sie odchudzałem 1kg na tydzień i jadłem wszystko na co miałem ochote (nawet w nocy) :D Mówie - kwestia aktywności fizycznej, która jest najwazniejsza.

no ja nie jestem za bardzo aktywna fizycznie zwlaszcza w ciagu tygodnia, jak kiedys cwiczylam intensywnie pol godziny wieczorem to schodzilo poł kg na dzien, dodam ze duzo pije ale glownie wode i ziel.h. poprostu miałam wyjebane i było mi dane :)

Gość dj. Tiestoooo
Odchudzałaś sie bez aktywności fizycznej? Powodzenia życzę hahaha, kwestia czasu tzw efektu jojo :] Picie to nie jedzenie. Ja cały czas prawie piłem, bo mam zawsze butelek wody w pokoju i po niego często sięgałem i sięgam. Jak miałem apetyt to wszystko jadłem, a waga spadała prawidłowo :D Ciekawe ile jadlaś kalorii :D:D

powiem Ci ze zadnego efektu nie zaobserowalam bo juz dlugo jem tak jak jem, ja poprostu nie lubie jesc po 18 i tyle. nie wiem ile, nie chodze z kalkulatorem w reku. wiem ze woda to nie picie, ale odchudzanie to nie odwodnianie. w swieta bede cwiczyc :d przynajmniej bylo by dobrze gdyby mi sie chciało

Gość dj. Tiestoooo
Nie ma czy sie chce czy nie chce, musisz to robić regularnie i już. Powrócisz do starej wagi prędzej czy pozniej. Katuj swoj organizm dalej, powodzenia :)

Gość j.w
A gdzie napisałem, że 1kg na tydzień to niezdrowo? Tez może być, tyle, że trzeba więcej ćwiczyć i mniej jeść. Ja tak lubię gotować i porządnie zjeśc więc dla mnie idealnie było 0,5kg. Odchudzanie bez ćwiczeń, czyli głownie aerobów, to nie oschudzanie, a głodzenie się, co nigdy nie ma długofalowego efektu i na zdrowie wpływa negatywnie. Ja jak sie odchudzałem to nie miałem jakiejś specjalnej diety, tylko zrezygnowałem z chipsób, soli, cukru i ograniczyłem słodycze no i troche alko. Ale jadłem co chciałem, miałem ochotę na schabowego to był schabowy, chciałem zjeśc boczek to jadłem boczek.

Gość dj. Tiestoooo
j.w a co powiesz o moim stylu odchudzania - 4-5 razy w tygodniu bieganie 1,5h (marsz półgodzinny, biegi do max 1h). Jadłem to, co chciałem. Chudłem 1kg na miesiąc. W ten sposób schudłem 17kg w 4 miesiące:D Więc regularnie ćwiczyłem, nie to co poprzedniczka... Szybko wróci do dawnej wagi.

Gość dj. Tiestoooo
Mala pomyłka :) 1 kg w tydzien, 4 w miesiąc.

to teaz mój sposob : jem co chce, regularnie, czasem i słodkie i nie słodkie (tylko słone unikam bo nie lubie) do 18, sa to potrawy domoe, żeby nie było ze jakies smieciowe, chipsow tez nie jadam, chyba ze raz na ruski rok. nic nie cwicze (chyba ze na wf) ale nie stronie od wysiłku, czem brzuszki porobie, porozciagam sie i to tyle i mam 1kn na tydzien jak chce wiecej wtedy zaczynam cwiczyc pól godz dziennie

Gość zew ryczacej gesi
jedynie to dieta warzyw owocowa przeczytaj Dabrowska.Ewa.-.Cialo.i.ducha.ratowac.zywieniem. a post przez 3 tyg dni to około 15kg

Gość dj. Tiestoooo
@ up To już wiem jak sie odchudzałaś - GŁODZIŁAŚ SIE. Odchudzanie bez ćwiczeń jest wysoce niezdrowe i szybko wrócisz. Nie zazdroszcze ci. Ze ludzie tak nierozsądnie sie odchudzają... Mówisz nie wrócisz koleżaneczko?:D Hmm.. 500kcal na dzien i nie wrocisz :D:D Ale juz mozesz zapomniec o diecie nawet 1500kcal.

i to co pijemy, mysle ze tez jest wazne, przykladowo w wakacje wiecej sie ruszalam ale efekty byly srednie bo tu jakies piwo tu co innego.na codzien woda i zielona herbata, czasem puszka koli albo jakis napój niegazowany weekendy wykluczam z odchudzania, czasem sie zdarza wtedy jesc po 18 no i jakies piwko czy cos

Gość j.w
Każdy sposób, który dał oczekiwany długofalowy efekt i nie odbił sie negatywnie na zdrowiu jest dobry :) Ja nie biegałem wcale, zacząłem biegac jak już schudłem. Tylko marsze 10-15 km i dużo jazdy na rowerze. Wagę trzymam juz prawie 4 lata o czywiście z pewnymi wachaniami (max 3-4 kg). Ruch to podstawa, zarówno podczas odchudzania jak i później, aby utrzymać wagę. Dieta to sprtawa drugorzędna wg. mnie, ale jakieś 0% odchudzających sie wierzy tylko w diety ;P

Gość dj. Tiestoooo
Tak skurczyłaś swoj zoladek kolezanko, ze juz jestes skazana jesc max 800kcal na dzien, bo inaczej znowu przytyjesz.