Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyle na dnie morza

Ratunku!!! jak szybko schudnac? 3 tyg

Polecane posty

dj tiestoo ale ja jem duzo :D tylko ze do 18, np jak wracam ze szkoly do jem do pelna bo tak jesetem glodna, nie głodze sie kiedys tak na sprobe zrobilam sobie dzien bez jedzenia- gowno dało i juz tego nie praktukuje

Gość j.w
15 kg w 3 tygodnie, ciekawe ile z tego to tkanka tłuszczowa, a ile odwodnienie. Żeby spalic 15 kg tkanki tłuszczowej trzeba mieć deficyt energetyczny na poziomi ponad 6000kcal dziennie. TO nie do osiągnięcia, bo to jakieś 12-15h intensywnych aerobów, a człowiek głodujący 3 tygodnie nie ma siły pewnie nawt na 30 minutowy spacer.

mysle ze mój rzoładek ma duzo pojemnosc (tak poruwnujac do innych) co nie znaczy ze obrzeram sie do porzygania (znam takie przypadki)

Gość dj. Tiestoooo
Dla cb duzo to moze byc marchewka dziennie :D:D Policz ile jesz kalorii dziennie to pogadamy :D:D

nie wiem ile co ma kalorri wiec conajwyzec moge Ci rozpisac co jem dziennie jak taki uparciuch jestes

Gość j.w
Że sie tak wtrącę, to powiem, że ja dziennie jem pewnie ok. 3000kcal, ile dokladnie to nie wiem, bo nigdy w życiu nie liczyłem.

Gość dj. Tiestoooo
3k? Niemożliwe, bo ja jem w chooj duzo i mi nawet te 3k nie wychodzi.

Gość j.w
Nie wiem dokładnie, bon nie liczę, ale jak zaznaczyłem bardzo lubię gotować i lubię porządnie zjeść. Najważniejsze, żeby to spalić, a z tym nie ma problemu, bo dużo się ruszam. 3k to norma dla przeciętnego ruszaająćego się faceta. Mchael Phelps ma dietę 6-7k, a przed igrzyskami miał dietę 12 tysięcy kcal!! (niech kobiety, które twierdzą, że dieta 1000 kcal jest dobra zobaczą jak gość wygląda i może wreszcie zrozumieją, że kalorie się tak nie liczą w odchudzaniu jak ruch)

Gość dj. Tiestoooo
Je sie 2k na dzien to jest normalne jedzenie.

Gość dj. Tiestoooo
j.w nie piernicz mi tutaj jakie12tys??? To jest fizjologiicznie niemozliwe, wiec mi tu nie gadaj...

Gość j.w
A niby dlaczego nie? On nie jadł raczej chipsów i golonki. Jadł tyle tylko w okresie przygotowawczym do olimpiady i efekty miał. Kolarze podczas wyścigu typu TdF czy TdP mają dietę 7-8k Gdzieś czytałem, że zawodnicy sumo potrafią jeść 19k ale to już patologia.

Gość ZAMYKAM TEMAT...
OVER AND OUT :D

Gość j.w
2k to dobra ilośc dla przeciętnej kobiety. Powiedzcie górnikowi, żeby jadł 2k, n potrzebuje co najmniej 4k.

Ja brałam Foreverslim i odstawiłam go po 2 miesiącach,ponieważ żołądek zaczął mnie strasznie pobolewać, więc postanowiłam poszukać czegoś innego i tak znalazłam African Mango http://mango-afrykanskie.ml i odkąd biorę ten suplement nie mam bóli żołądka,mój apetyt zmniejszył się a ja mogę cieszyć się z moich postępów :) Jestem szczęśliwa,że zmieniłam sobie suplement bo dzięki niemu w końcu widzę że chudnę, moje ubrania robią się za duże ;) W końcu jakieś efekty i to widoczne :) 1 miesiąc 8kg mniej