Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona 30stka

fantazjuje o mlodszym tak 18-25 lat

Polecane posty

Gość pozytywnie tak
Mi też się podobają starsze tak przed 40stką. nie chodzi tu o oczekiwania seksualne, że doświadczenie większe i tak dalej, ale o stan umysłu. 20 latki to smarkule takie teraz, ktoś napisał że 20latka to dojrzała kobieta..hahhaha. Spotykałem się z młodszymi i uważam to za katastrofę, bo w przeciwieństwie do starszych kobiet te młodsze kierują się wartościami z telewizji i internetu, nie wspomnę już o strojeniu fochow, problemów z komunikajcą z drugą osobą.! Mam starsze koleżanki i świetnie się z nimi dogaduje, z młodszymi nie mogę.

Gość mario1991
napalona 30stka odezwij sie do mnie na maila ja jestem z dolnych stron kraju może jestesmy gdzies blisko siebie :) mam 21 lat szczuply szatyn ciemna karnacja wysportowany mario0608@wp.pl

Gość mmmuaaaam
tez chce mlodziaka najlepiej prawiczka zeby byl niewyzyty, brakuje mi takiego seksu

Gość muody18
Mnie szukasz

witam Panie :) Ja te z jestem z "dołu" polski wiec moze zyjemu nie daleko? Było by dobrze. Nie ukrywam jestem niewyżyty jak bym wziął jedną z drugą to uhh.. 3dni później wstrząsy wtórne jeszce :P Piszcie kochane czekam mrxxx9993@o2.pl

Gość onazonaona
a mniej wiecej jakie okloice z tego dolu polski? :)

Gość mario0608
Okolica Gliwic a ty?

Gość nubes y sol
" a mniej wiecej jakie okloice z tego dolu polski? " Pewnikiem węglowe. Bo już niżej przecież być nie może :D

Gość ja raz kolezance
''nubes y sol " a mniej wiecej jakie okloice z tego dolu polski? " Pewnikiem węglowe. Bo już niżej przecież być nie może" weglowe to ty masz bobki :D

Gość Marek555
Kobiety jesteście cudowne, piękne, powabne, urodziwe, subtelne.........i można tak długo wymieniać.

Gość czekam na odpowiedź
może jesteś z Rzeszowa ? spotkajmy się dziś wieczorem .... (25)

Gość tez jestem 30stka
i niedawno wyrwałam sobie takiego w wieku 20 lat ah a do tego sie okazało, ze był prawiczkiem mniam

Gość Luke23slask
Poznam kobiete w wieku 30-45 lat :) email lukaszjanus90.90@o2.pl wysoki przystojny kulturalny zadbany :)