Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mammusia

ciągle mi zimno!!!

Polecane posty

jak w temacie:) leze pod koldra w grubych skarpetach koło grzejnika i jest mi zimno! podejrzewam że w domu jest około 25 stopni ciepła a mąż siedzi sobie z krótkim rekawem. czemu mi tak zimno czy jestem przemaznieta? dodam że jak wypije lampke wina to od razu jest lepiej więc może to slabe krążenie? mam już dość:(

Gość a jakie masz ciśnienie?
Pewnie jesteś szczupła i masz niskie ciśnienie i stad to ciągłe uczucie zimna. Też tak mam. 45kg a ciśnienie 90/60

szczupła raczej nie jestem bo waze 65 przy 164:) po ciąży zostało parę kg no ale fakt ostatnio mam niskie ciśnienie. co w takim razie zrobić by było cieplej:)? nie mogę przecież pić wina codzień:)

ruszać się :) Weż się za świąteczne porządki, zaraz cieplej ci będzie :) I to nie jest jakiś przytyk, poważnie mówię, że ruch podniesie ci ciśnienie i zaraz będzie ci ciepło :)

he he to już zauważyłam dużo się ruszam ale np jak usiade na chwilę to zaraz mnie już trzęsie z zimna. np godzinę po kąpieli jest cudownie a później znowu zimno:( a ty co robisz oprócz ruszania się?

zbadaj sobie tsh i zrób morfologię ciągłe uczucie zimna może być objawem np. niedoczynności tarczycy albo anemii

tarczyce miałam badana i jest ok. hm karmie jeszcze piersia a ostatnio przez porządki słabo naprawdę słabo się odzywialam:(

Gość mimusiaaaa
tarczyca..wez lepiej przytul sie do tego faceta z krotkim rekawem;

piję kawę, a kiedy mauszę dłużej posiedzieć, bo pracuję przy komputerze piję herbatę z malinami. Taka moja uroda, podobno nie ma choroby niskiego ciśnienia. Tarczycę mam zdrową, anemii brak, w ogóle w kosmos wysyłać a ciśnienie od lat tak niskie. Ciepło się ubieram i jakoś z tym żyję :) Pozdrawiam zmarźlaka. Ja nawet mam wrażenie, że w poprzednim wcieleniu po prostu żyłam w Afryce Środkowej i stąd tutaj tak mi zimno :)

Gość Rokszarkis
To ja mam taką małą pomoc http://eltying.com.pl/akcesoria-ktore-doceni -kazdy-zmarzluch/ Wiadomo, że warto wykluczyć wszelkie choroby, ale takie akcesoria są dobre od czasu do czasu. Na nokaut.pl można jest dorwać za bardzo niskie pieniądze.