Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebieska struna

Muzyka ktora czaruje :)

Polecane posty

Gość Niebieska struna

Witam :) Poszukuje jakis fajnych utworow, cos z trip hopu lub popu, rocku, rnb albo cos innego tylko nie jakies techno czy rap :P Warunkiem jest jakies fajne przeslanie lub po prostu piekno muzyki. Od siebie moge polecic na poczatkeK; Jeff Buckley - Everybody Here Wants You James Morrison - Right By Your Side Alicia Keys - Fire We Make Sade- Cherish the Day Hooverphonic - Danger Zone Pearl Jam - The End Anna Maria Jopek - Zrob co mozesz

Podam Ci moje melancholijne kawałki choć nie wiem czy Ci się spodobają. Bonobo- silver feist- how come you never go there ( proponuje przegrzebac wszystko ) Deaf Center - White Lake Contemporary Noise Quintet - Even Cats Dream About Flying Blue Foundation - Eyes on fire Mark Lanegan - Burning Jacob's ladder (i moody water) Savages - You're My Chocolate R.Ortiz- love is blindness

Gość ona 900
lana del rey - ride polecam :)

Gość kafeterianka szklanka
Zaczaruje twój świat jestem czarodziejem Chcecie banana? jeje zjecie banana jeje

Gość Niebieska struna
sosssssss, ryczeee.... ;) Panna, 3 z twojej listy znam wiec z checia przeslucham i reszte , dzieki :)

Gość Niebieska struna
Posluchajcie wiec The XX- Angels albo Missing, przy missing to dobre sluchawki na uszy i rycze jak bobr :D

Gość 29 lat i sama
Oczy tej małej. I wszystkie piosenki z tekstami Agnieszki Osieckiej :-)

jeszcze likke li, kate bush, cóż wiele mozna by wymieniać, nawet rockowe bandy mają piękne ballady. deftones- if only tonight we could sleep, cos wspanialego

Gość Niebieska struna
Dzieki dzieczyny, wszystkiego przeslucham i piszcie dalej! :) Panna, wiedze ze masz dobry gust muzyczny, ja jednak slucham tez komercji ale tez wiele innych dziwnych gatunkow. Z melancholijnych polecam tez: Bang Gang - Inside Bliss - Wish U Were There (piekny teledysk!) http://www.youtube.com/watch?v=3f3KhR5oDC4 Alicia keys - Distance And Time Jeff Buckley - Lover, You Should've Come Over (cudo!) Gavin DeGraw - More Than Anyone