Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi mowi intuicja

czy maz mnie zdradza?

Polecane posty

Gość tak mi mowi intuicja

Czy wasi mężowie kiedy was zdradzili też domu chodzili źli na cały świat. Mój mąż od kilku dni jest wściekły, bez powodu. Jego twarz rozjasnia się kiedy moi o pewnej znajomej. Zaczynam podejrzewać że mnie zdradza. Czy jego myśli krążą wokół jej osoby?

Gość Ty znasz go najlepiej
a może tak Ci się wydawało do teraz póki co nie dorabiaj czego czego być może nie ma ale ... różnie może być

Gość tacy są różni
jeden jest przymilny,och i ach a drugi chamski możesz byc niemile zaskoczona

Gość czy maz mnie zdradza
Tak, może masz rację. Ale te jego humory i ciągle niezadowolenie z mojej osoby. A przy okazji Ona chyba inaczej na niego patrzy

Gość cvgbhjk
To, że mówi o znajomej i się uśmiecha to nic nie znaczy. Bez przesady nie popadajmy w paranoje! Bo zaraz każdy gest w stosunku do innej kobiety będzie uznawany za oznakę zdrady. Pamiętaj im bardziej faceta naciskasz i im bardziej próbujesz mu wmówić, że zdradził i robisz mu awantury w domu to zwiększasz szansę właśnie na zaistnienie zdrady.

Właśnie mój jest - bez kija nie podchodz. Dziwi mnie to bo się zaczęło nagle bez powodu. W domu wściekły, zły , inny niż zawsze.

Właśnie mój jest - bez kija nie podchodz. Dziwi mnie to bo się zaczęło nagle bez powodu. W domu wściekły, zły , inny niż zawsze.

Gość onaszczcin34
Przeglądnij jegoo telefon. Dobrze Ci radzę.

W telefonie nic nie ma. Mnie bardzej zastanawiają takie ich dziwne spojrzenia. Ona chyba tak inaczej że mną rozmawia. A on wściekły w domu. Wczoraj byliśmy u nich. I takie głupie spostrzeżenie. On dotknąl swoja stopa jej stopy.

W telefonie nic nie ma. Mnie bardzej zastanawiają takie ich dziwne spojrzenia. Ona chyba tak inaczej że mną rozmawia. A on wściekły w domu. Wczoraj byliśmy u nich. I takie głupie spostrzeżenie. On dotknąl swoja stopa jej stopy.

Gość onaszczcin34
Ja bym byla bardzo czujna. przerabialam to. I moja intuicja okazala sie niezawodna.

Gość oj juz nie przesadzajcie
i co onaszczecin? rozwiedziesz sie z nim czy bedziesz udawac ze nic sie nie dzieje? :P

Gość onaszczecin34
Ani jedno ani drugie. To było 1,5 roku temu, przeżyliśmy razem piekło. Ale udało się. jesteśmy ze sobą.

no pewnie, ze sie udalo. przekonac go, ze moze bezkarnie zdradzac :) nie zdziw sie, jak za rok, 2 bedzie powtorka z sytuacji. wlasnie przed takie kobiety faceci pozwalaja sobie na coraz wiecej. kolejna zdrade tez "wybaczysz"? :O pracujesz? masz wlasne dochody? jestes samodzielna czy uwieszona na portfelu meza?

Gość onaszczecin34
Jestem całkowicie samodzielna. Nigdy nie byłam niczyją utrzymanką i nie będę. Wiesz, czym jest miłość? Gdybym nie widziała jak on bardzo tego żałuje, odeszłabym. Czasami warto zawalczyć. Nie, nie wybaczę kolejnej zdrady.

^^Mój^^, kiedy mnie zdradzał, był podejrzanie sympatyczny. kochający itp. Dostałam w tym czasie od Niego ładną biżuterię, zupełnie bez okazji. Kiedy prawda wyszła na jaw, zrozumiałam, że była to forma ^^odszkodowania^^, za jego ku..... stwo.

milosc, moja droga, jest obustronna. jesli jest jednostronna- nie milosc to, a obsesja i uzaleznienie. jesli natomiast jest milosc, nie ma zdrad. jaki z tego wniosek?

no i zalowal-ze musialby w wieku blisko40 lat zaczynac wszystko od nowa, zalowal cieplego domu, zony, ktora upierze, wyprasuje ugotuje i posprzata. moze zalowal przyjaciolko-siostry. ale nie zalowal kobiety, bo nie postrzegal i nie postrzega cie w tych kategoriach. tak czy owak- przygotuj sie na kolejna zdrade.

Dzisiaj nie ma w moim życiu ani Jego, ani biżuterii. Zanim się rozstaliśmy usłyszał, co myślę o ^^ ruchaczach pospolitych^^. Prosił o wybaczenie, ale ogłuchłam na jego błagania. Pamiętam, że bardzo bolało mnie rozstanie, bo niczego nie zauważyłam w trakcie. Ale kiedy poznałam prawdę, nie miałam wątpliwości, że to KONIEC. Dzisiaj nie żałuję tej decyzji. Jestem w nowym szczęśliwym związku.

Gość onaszczecin34
żee masz serce z kamienia

Gość onaszczecin34
żee masz serce z kamienia

nie. po prostu mam mozg na wlasciwym miejscu. a ty z kolei musisz miec bardzo twarda dupe, bo z takim podejsciem czeka cie niejeden cios od mezczyzn.

bosa bosa- no i to jest wlasciwe podejscie. szkoda, ze tak malo jest kobiet majacych samoswiadomosc i wysokie poczucie wlasnej wartosci.

Mam pełną świadomość swojej wartości, i nie pozwolę na to, żeby facet mnie lekceważył. Teraz chociaż jestem szczęśliwa, obserwuję spokojnie moje ^^ szczęście^^, jeżeli mnie zdradzi, wyleci z mojego życia, tak jak ten 1. On to wie i ja też, że w życiu nic nie jest na zawsze.

dokladnie bosa. jak facet wie, ze moze sobie pozwolic na rozne atrakcje, bo zonka jest slaba i wybaczy, zawsze bedzie korzystal. taka natura. cialo puszczone raz puszcza sie caly czas :) niestety mezczyzni szanuja tylko takie kobiety, ktore szanuja same siebie. czego nie mozna powiedziec o paniach, ktore "wybaczaja" zdrady w imie wlasnego emocjonalnego wygodnictwa (tzw. "milosci", bedacej w istocie uzaleznieniem emocjonalnym)

Ciekawe, czy autorka czyta te teksty, ze zrozumieniem. Obawiam się, że woli żyć w zakłamaniu. Ma do tego prawo. To jej życie.

Gość onaszczecin34
Wiecie co? To nie jest takie proste jak o tym piszecie.

pewnie woli zaklamanie. bo przeciez o ile latwiej uwierzyc, ze maz zdradzil jeden, jedyny i ostatni raz, ze tak bardzo zaluje, ze sie biedny pogubil i nie wiedzial, co nim kierowalo, niz spojrzec prawdzie w oczy: nie tylko nie kocha, ale i nie szanuje- i wziac za porzadkowanie zycia. ech...