Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika z sonkong

naczynai zepter ...warto?

Polecane posty

Gość monika z sonkong

do tej pory mialam gazową kuchnie kilka dni temyu zmienilam na plyte indukcyjna i piekarni elektryczny musze sie rowniez zdecydowac dzisaj na garnki zastanwiam sie nad kupnem tych garnkow za prawie 10 tys zł mozna w nich gotwac bez wody soli i smazyc bez oleju rocznie oszczedza sie 2 tys zlotych czyli po kilku latach sie zwropci calosc za garnki a oszczednosci bedą dalej rosly mozna gotwac w piramidzie i są energooszczedne co sądzicie????

Gość dieta987
trzeba miec naprawde niepokolei w glowie ze by tyle ksy dac za garki,ja mieszkam w ameryce i tutaj ludzie maja kase i nie sa tacy naiwni!A garnki mam super za 200$ caly fajny komplet!

Gość slowianska bania
za ta kase wez sobie babe do gotowania, zrobi zakupy, ugotuje, poda i jeszcze po sobie posprzata

Gość asdbe
wszystko warto, tylko kasę trzeba mieć! :)

Gość Barrbarka
Garnki Zepterowskie są bardzo dobre. Ale można je kupić też taniej, a nie od razu za 10 tysi. ;) Oczywiście, jak kogoś stać to czemu nie! Mnie niestety nie było, więc wybrałam tańszą opcję. Kupiłam z ich oryginalnej strony internetowej (zeptersklep.pl), bo sklepów stacjonarnych jak kot napłakał. Przysłali bardzo szybko i się zaczęła zabawa w zdrowe odżywianie. :) Mój mężul dzięki przygotowaniu potraw bez tłuszczu i soli zrzucił już swoją ciążę spożywczą. :P Wiadomo, jak ktoś zobaczy cenę takich garnków to się puka w czoło, ale naprawdę warto. Jak człowiek zacznie z nich korzystać, to ciężko się odzwyczaić. Przynajmniej ja tak mam. :)