Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brak35

test ciążow!

Polecane posty

dziś rano zrobiłam test i wyszedł negatywny zrobiłam go po 13 dniach jest prawidłowy?

Gość A ja myślę tak
Jeśli po 13 dniach od stosunku test mógł wyjść nie prawidłowy. Mi w pierwszy dzień spodziewanej miesiaczki wyszła bardzo blada druga kreska. Robiłam test 5 dni wcześniej i wyszedł negatywny.

Gość A ja myślę tak
A ten test co wyszedł negatywny był to quick test czy jakoś tak. ten co niby po kilku dniach od zapłodnienia wykrywa ciążę.

mój stosunek wyglądał tak że najpierw normalnie się kochaliśmy on doszedł oczywiście z gumka. ubrałismy się po jakimś czasie znów ale tylko że tak powiem miłość francuska. powiedzcie mi czy jeżeli jest trochę na ręce bardzo cienka warstwa i jak zaschnie to plemniki nie żyją? i czy ślina zabija spermę bo słyszałam że mogą żyć tylko w pochwie i tym całym swoim było czy co to jest?

mój stosunek wyglądał tak że najpierw normalnie się kochaliśmy on doszedł oczywiście z gumka. ubrałismy się po jakimś czasie znów ale tylko że tak powiem miłość francuska. powiedzcie mi czy jeżeli jest trochę na ręce bardzo cienka warstwa i jak zaschnie to plemniki nie żyją? i czy ślina zabija spermę bo słyszałam że mogą żyć tylko w pochwie i tym całym swoim było czy co to jest?