Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EWELINA11

Siostra mojego chlopaka

Polecane posty

Gość EWELINA11

SIOSTRA MOJEGO CHLOPAKA MA 17 LAT JA 18 . MÓJ CHLOPAK 20 JESTEM Z NIM ROK. JEGO SIOSTRA MNIE NIE LUBI. NASTAWIA CALA RODZINE PRZECIWKO MNIE. CALY CZAS DO MNIE PISZE ZE NP. PSUJE JEJ SWIETA , ZE NIGDY NIE BEDE W JEJ RODZINIE. JA JUZ PSYCHICZNIE NIE WYTRZYMUJE CO MAM ZROBIC ;(((((/

Jest to młoda niedoświadczona siksa,jest po prostu zazdrosna.

Gość EWELINA11
WIEM ZE JEST ZAZDROSNA ALE JA CALY CZAS CIEPRIE PRZEZ NIA. CALY CZAS PISZE JAKA TO JA NIE JESTEM ostatnio bylismy u jego rodziny i panna A. powiedziala ze nie bedzie sieziec kolo kogos takiego jak ja i sie przesiadła a cala rodzina to widziała

Gość wez zajeb
gowniarze, a poza tym twoj chlopak moglby jej zwrocic uwage bo ona jest niedoyebana widocznie

Wiem,łatwo powiedzieć,ale najlepiej ignoruj ją,nie dawaj się prowokować z czasem jej przejdzie.

Gość EWELINA11
mój chlopak z nia rozmawial i ona mowila ze sie zmieni przepraszala mnie a za dwa dni to samo.. Probuje ja ignorowac ale to nic nie daje , nic do niej nie dociera ;(

Gość może ona wie coś o tobie
zachowywałaś sie kiedykolwiek hmm, "niestosownie"? Może dupy dawałaś? Może cię przyłapała, albo widzieli cię jej znajomi...?:P

Gość EWELINA11
ona nic o mnie nie wie. kompletnie. wszscy wiedza ze ja taka nie jestem

Gość marcyska89
spróbuj ja postraszyc, nie daj sie gówniarze.

Gość EWELINA11
probowalam tez to nic nie daje. ja jestem juz bezradna nic ale to nic na nia nie dziala.

Gość Szpindlerowy mlyn
Ja tez mam brata starszego i gdybym mu w przeszlosci taki numer wykrecila to by mi z tylka chyba nogi powyrywal, doslownie, Twoj chlopak powinien ostro z siostra a nawet z rodzicami porozmawiac

Gość EWELINA11
to tez nic nie dało niestety. powiedzielismy o wszystkim jego tacie (bardzo nerwowy) byly wantury uspokoilo sie na dwa dni i znow to samo ;/

Gość marcyska89
jak bys ja naprawde postraszyła to by sie ogarnęła złap ja na miescie wytargaj za włosy. Nie pozwalaj sobie na takie zachowanie. Bo z czasem bedzie jeszcze gorzej. Mozesz tez napuscic kolezanki na smarkule. Nie lubie agresji, ale jak rozmowy nie pomagaja, to moze to pomoze. A jak nie tozgroz chłopakowi ze nie bedziesz do niego przychodzic.

Gość EWELINA11
ona ma pieniadze bo sprzedaje na allegro i bardzo duzo z tego ma pieniedzy ja niestety do wszystkiego w tym wieku musze dojsc sama i nie stac mnie na takie markowe ciuchy jak ona. chodziaz staram sie i probuje zeby bylo ok to nic to nie daje ;(

Gość EWELINA11
powiedziałam mu tak dzisiaj to nie odzywa sie do mnie od godziny 7 rano. ;(

Gość EWELINA11
NO MOŻE raz widziała jak pewnej dziewczynie lizałam odbyt no ale ludzie to było dawnoo...