Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfjghkjghkl

Coraz więcej prawiczków z kafeterii trafia do szpitala psychiatrycznego

Polecane posty

"Prawiczkiem nie jestem z przymusu. Mogłem mając 18 lat umówić się z prostytutką ale nie potrafię oddzielić seksu od miłości po prostu." Przestań człowieku. Prawiczek to stan umysłu, seks z prostytutką się nie liczy. Nie jesteś w stanie w ten sposób stać się facetem, prędzej ofermą, który musi płacic za seks. Choć ja tam nie wykluczam opcji pójścia, żeby nabyć trochę pewności w stosunku do kobiet. 🖐️

Gość plummk
wątpię, żeby hipergamia występowała u ludzi :o

Gość nie przesadzaj
No to jak już wszystko wiecie,że nic wam się nie uda ita to po co tu jesteście i pierdolicie od rzeczy ?

Gość Tuxedo
oho argen idzie w ślady offermy

Argen rozważam to (oczywiście nie teraz). Ostatecznie i tak jestem ofermą to po co udawać, że niby pierwszy raz z dziwką zrobi ze mnie większego(choć wiadomo, że to zaden powód do chluby). Jeżeli już to przynajmniej da mi większą pewnośc w stosunku do kobiet i sytuacji intymnych. 🖐️

raczej wątpię żeby coś dała wizyta u prostytutki. Problem nie leży w fizyczności tylko w głowie z tą pewnością.

Gość Tuxedo
argen ty też nie lubisz kobiet?

Na czymś tą pewność budować musisz. Bezsens podrywać kobietę, jeżeli się wie, ze potem nie wie się co zrobić, a w tym wieku nie wypada. Zawsze to jakiś komfort. Wiadomo to za mało, potrzebne jeszcze własne lokum itp. itd. ale trzeba robić jakieś kroki niz walić głową w mur. Bez zycia uczuciowego i intymnego pod kontrolą nie da się normalnie i szczęsliwie zyc. 🖐️

kończy się powoli rok za niedługo następny rok w związku z tym zamierzacie tkwić w tym dołku czy zamierzacie coś zmieniać? brak kobiety to nie koniec świata. Skupcie się na sobie na swoim życiu.

Argen gratuluje że zaczynasz jakieś zmiany w swoim życiu. Trzymam kciuki żeby Ci się udało.

Gość ...........,......
jest jeszcze jedna opcja jeśli nie układa wam się z kobietami - możecie zainteresować się facetami :D

Jak tam patrzę to ciężko o pracę Ja na razie trzymam się tej pracy co mam. Może w przyszłości znajdę coś innego...

Gość ...........,......
"Orientacji się nie wybiera"- a sprawdzałeś czy ci się nie spodoba z facetem?

w ciemno to nie jedź trzeba mieć przygotowanie. Podstawa to dobra znajomość języka.

Gość ...........,......
czyli że na kobiety jesteś obojętny a faceci cię obrzydzają pod tym względem... jesteś asem?

z tego co widzę to sporo jest samotnych chłopaków... jednak nas tak mało nie jest...

Gość MAAA BEEE
Fajnie tak sobie gawędzicie, mnie tez sie nudzi to czytam. Wesolych Świat dla wszystkich.

Gość Jeżeli to co piszecie to nie
są prowokacje,to dawno temu powinniście trafić do szpitali psychiatrycznych.Macie żal do świata,że nie jesteście zdobywcami i playboyami.groteskowe i żałosne to jest.Gdybyście chcieli tylko seksu z piękną dziewczyną,to poszlibyście na kurwy i cieszyli się życiem.

Ciekawe czy z waszą debilną rozlazłą psychiką torturejecie rodzinę i znajomych.To nie jest łatwo znalezc właściwą osobę do poważnego związku,a z niewłaściwą to nie jest sielanka,ale nawet tragedia może być.Jak ktoś tylko seksu z piękną dziewczyną,to ma wybór kurew bardzo szeroki.Jeżeli ktoś tego nie rozumie,to niech idzie się leczyć,a nie prześladuje innych.

Pomijając tragedie kiedy ludzie tracą głowę,to jest określona sytuacja i podejmuje się w niej najlepsze,jak ktoś tego nie rozumieć,to niech skoczy na główkę do suchego basenu,może się klepki mu przestawią.

Gość dopisuje się tutaj
"... Gdybyście chcieli tylko seksu z piękną dziewczyną,to poszlibyście na k**wy i cieszyli się życiem. ... " Bo my chcemy czegoś więcej, związku, miłości.

Gość Jeżeli to nie są prowokacje
Jeszcze całkiem niedawno zapierdalalibyście w fabrykach,gruba żona by wam zupy gotowała,darlibyście ryje na swoje bachory,w weekend ze szwagrem byście się urżnęli.A teraz debatujecie czemu nie jesteście piękni,przebojowi,rozchwytywani.Dziadostwo i dewiacja,ale czasów się nie wybiera jak rodziny.

Gość Jeżeli to nie są prowokacje
a kto tego nie chce,a myślisz,że to jesteś z niewłaściwą osobą,to może być nawet tragedia,a na pewno koszmar i horror,a myślicie,że tylko brzydcy mają problem z trafieniem,to od cholernego farta bardzo zależy,