Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy2023

Czy jestem złym wujem?

Polecane posty

Gość anonimowy2023

Moj chrześniak ma 7 lat, ja mam 30 i nie odstępuje mnie na krok kiedy przyjezdzam w rodzinne strony. Moja siostra mieszka po rozwodzie z rodzicami i synkiem. Kiedy przyjadę, to chce poświęcic troche czasu innym a nie tylko się bawić z chrześniakiem, kocham go ale czuje się winny kiedy odmawiam mu nieraz zabawy.

Gość ja też nie bawie
sie ciagle z bratanicami bo ilez mozna sie bawic i tak ciagle sie zajmuje nimi kiedy sie spotykamy pieczemy ciastka idziemy na spacer czytamy bajki lub gramy na kompie i jeszcze zabawa ...... nie masz obowiazku ciagle sie bawic

Gość anonimowy2023
czasami po prostu nawet chce usiąść sam na laptopie i poczytać w spokoju kilka rzeczy, to przyjdzie i siedzi koło mnie, nie umie sam się bawić ....

Gość wyjątek
Zrozum to, że dzieci wychowywane bez ojca bardzo lgną do mężczyzn, potrzebują męskiego wzorca i gdybyś nie Ty "przyklejał" by się do innego mężczyzny z otoczenia np. sąsiada. Chyba dobrze, że ma kogoś takiego jak wujaszek.

Gość śmigła
on cię poprostu kocha. to samo robiła moja wnuczka ze swoją ciocią czyli moją córką. raz powiedziała. ze ona nie wie kogo bardziej kocha mamę czy ją. z czasem mu przejdzie. powiedz mu , że musisz chwilę posiedzieć sam a on się niech czymś pobawi. dzieci tak szybko rosną, niedługo nie będzie chciał z tobą być bo będziesz dla niego za stgary.

Gość anonimowy2023
jak podrosnie i oczywiście ukończy 18 lat to pojdziemy na browara ;) A tak poważnie, mowiac to jak byłem w jego wieku to jakoś sam sobie potrafiłem znależć jakąś zabawę a on cały czas lczy na mnie lub na kogoś ewentualnie idzie na komputer bo innych zabaw nie widzi ;/

Gość wyjątek
Oj tam, dzieci są różne. Widocznie bardzo odczuwa brak ojca. I tak się stanie jak napisała osoba powyżej, za jakis czas już nie będziesz dla niego atrakcyjnym towarzystwem bo koledzy [koleżanki :)] będą na pierwszym miejscu i się od niego "odczepisz". To on nie będzie chciał z Tobą gadac :-P