Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Confarbi

Zwodzi czy NIE ?????????

Polecane posty

Gość Confarbi

Ja żyje złudzeniami już od dwóch lat ... facet który najpierw był moim przyjacielem , powoli wkradł się do mojego serca .. Gdy ja zrozumiałam że go kocham , on nie zareagował na moje wyznanie, napisał mi tylko że tak przypuszczał .. kilka miesięcy potem wyznał mi że chciałby ze mną być .. wtedy ja odpowiedziałam że przecież mi się wydawało że jemu nie zależy , a przecież sam wcześniej mnie zignorował ( wówczas ja nie odpowiedziałam ) ... Dwa miesiące potem , ja mu powiedziałam że chce z nim być , a wtedy on mi powiedział że to ciężkie i żeby być razem to musielibyśmy wyjechać gdzieś ... A pewnie zadajecie sobie pytanie dla czego ciężkie ?? Otóż , ja mam męża mam też dwu letniego synka , a człowiek w którym się zakochałam jest jego ojcem chrzestnym mojego syna . Z mężem rozstałam się ponieważ mnie zdradzał , jednak nie jesteśmy jeszcze po rozwodzie . Wydaje mi się że tu w głównej mierze chodzi o to co tzw " ludzie powiedzą " , że w nim tkwi lęk , jak zareaguje moja rodzina , czy go zaakceptują . Przecież kiedyś był przyjacielem rodziny .. Może zastanawia się nad tym co powie jego rodzina , mogą mu odradzać kobietę z dzieckiem i to na dodatek z jego chrześniakiem . Ja też się boje , że moja rodzina będzie winiła go za rozpad mojego małżeństwa , ponieważ w porę nie chwaliłam się zdradami męża , bo wstydziłam się... Mam jeszcze inne wątpliwości widzę że w towarzystwie znajomych próbuje wzbudzić we mnie zazdrość , ( wtedy widać jak na dłoni że mu zależy ) chce zwrócić na siebie moją uwagę , potrafi do mnie przyjechać jeśli potrzebuję męskiej ręki w domu, wiem że mężczyzna w ten sposób okazuje uczucia , czynami a nie słowami . Jednak zdarzają się takie momenty w tej naszej dziwnej relacji że wydaje mi się że on po prostu mnie najzwyczajniej w świecie zwodzi ... Wiem że jest mężczyzną który ma powodzenie u kobiet .. I czasami to wykorzystuje .. pokazuje mi że on jest atrakcyjny i że ma wybór .. Jedna rzecz która najbardziej mnie nurtuje to , że on , nawet nigdy nie zapytał czy moglibyśmy chociaż spróbować być razem .. Zwodzi mnie czy kieruje nim strach jak myślicie ??

Gość czy ten twój kochanek
jest wolny? czy tak jak ty tkwi w związku bez przyszłośći?

Gość Confarbi
Jest wolny... A ja jestem w trakcie rozwodu.

Gość pytanie, probuj
rozwod z jego winy. masz dowody na zdrade meza? masz kontakt do kochanki ? w ogole ktos wie o jego zdradach, kolezanka czy kto inny

Gość pytanie, probuj
najlepsza szczera rozmowa z tym przyjacielem czy i jak on sobie wyobraza Was w przyszlosci

Gość glorijjjaaaa
Kuzwa, jakie ludzie maja pokrecone zyciorysy. Na scenariusz filmu w sam raz.

Gość Confarbi
Tak mam dowody mam świadków . Na moje szczęście nikt mi nie odmówił .. Ja nie chcę mu się narzucać , on wie co czuje ... może nie chce z tym nic robić ... albo nie jest gotowy.. Boje się po prostu że go stracę jeśli będę naciskać ..

Gość pytanie, probuj
a moze on czeka jak u Ciebie sie sytucja wyjasni, najlepiej byloby go podpytac. na wszystko najlepsza jest rozmowa, nie uwazam, ze to jest jakiekolwiek narzucanie miedzy doroslymi ludzmi.

Gość Confarbi
glorijjjaaaa - myślę że człowiek nie wie co go w życiu spodka , i dziś się zastanawiałam nad tym czemu nie może być " normalnie " , i doszłam do wniosku że tak musiało być widocznie ... ale sama jestem sobie winna , było nie wychodzić za mąż , było się nie zakochiwać , no i nie oddawać całej siebie.. nikt z nas nie ma na to wpływu .

Gość glorijjjaaaa
confarbi- moj wpis nie byl zlosliwy. Mam nadzieje, ze nie tak go odebralas? Moze taka karma, moze to wszystko konsekwencja naszych wyborow, ktore z kolei podejmowane sa w roznych okolicznosciach. Najwieksze pretensje czlowiek ma zawsze do siebie i siebie wini najbardziej. Nie ma sensu jednka spogladac wstecz i dodatkowo chlostac sie.

Gość Confarbi
Nie nie odebrałam złośliwie.. Po prostu jestem przygotowana może na delikatną dawkę konstruktywnej krytyki , i tu właśnie tkwi mój problem że ja w większości moich decyzji podejmowałam pod szeptem serca , i do tej pory taka jestem , nawet mąż mnie niczego nie nauczył , dalej potrafię ufać , kochać .. a to dziwne ... bo teraz powinnam być ostrożna ..

Gość glorijjjaaaa
To prawda. Widac taka jakas konstrukcja psychiczna. Ja jestem Twoim przeciwienstwem. Ani jedno ani drugie nie jest sensowne. Ale o zloty srodek zawsze najtrudniej.

Gość pytanie, probuj
musisz z nim porozmawiac, nie wiadomo co siedzi w jego glowie:/. mial w tym czasie kogos?

Gość Confarbi
Nie nie miał dziewczyny ... Muszę zebrać w sobie tą odwagę , i porozmawiać z nim .

Gość pytanie, probuj
tak bedzie najlpepiej, nie bedziesz caly czas zameczac sie:)

Gość Confarbi
Chyba przeżyje jeśli mi powie że nie chce ze mną być - w końcu co mnie nie zabije to mnie wzmocni ..

Gość Confarbi
glorijjjaaaa - zazdroszczę osobą które potrafią zachować rozsądek w relacjach damsko męskich , to popłaca ..