Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariiika_

Dlaczego tak uwielbiacie Mayof of london i macie na jej punkcie obsesję?:)

Polecane posty

wlasnie z interpretacja mialam problem, ale to i tak wydaje mi sie dziwne, no ale coz, nie jestem w temacie....

Gość Why do we try?
ktos na ogólnej niedawno pisał, ze ona nawiazała znajomosc z mayor i ta kase sępiła, ze niby na raka jest chora no i ta się ulitowała i posyłała a ta ja wydymała tyle wiem i nie wiem czy top prawda anwet smsy wtedy pokazywały na zdjeciach :D

Gość ajajajajajjajajjj
smsy to sobie można popisać co za problem :) Ale wydaje mi się, że naprawdę przesadzacie myślicie, że jedna osoba tutaj siedzi i pisze prowokacje?? Też sobie mogę zaraz napisać, że mam raka i męża araba i co nie jestem mayor. ile jest ludzi w polsce a wy myślicie, że każdy to mayorka. pozdro 600

Gość ajajajajajjajajjj
cieś..k z Obornik Wielkopolskich, akutalnie przebywa w Anglii, ma syna Mikołaja i stwierdzoną schizofrenię. kompulsywnie wymyśla historie na tym forum, jak np. historia Agaty i Edwarda, notabene skasowana a skąd znacie jej osobiste sprawy?? Diagnozę itd?? Skąd to wiecie??

tak, ale zeby miec taka fantazje...... nie kazdy ma, a poza tym tylko naprawde jakie cos moze byc budowane w jakims chorym umysle, bo jak to inaczej tłumaczyc?

Gość mayor to joanna
tutaj siedza takze informatycy i inni madrzy ludzie. nie tylko polmozgi z zespolem downa.

Gość ggggggggggggggyy
naprawde? i co miala na kompie ze ma schiza??