przypadkowyon 0 Napisano Grudzień 23, 2012 Witam, rozstałem się z kobietą miesiąc temu. Nasze relacje są bardzo dobre... Może nawet chcemy do siebie wrócić . Kupiłem jej pod choinkę książke w której są krótkie wiersze. Pytanie : Czy mogę napisać jej coś na początku/końcu książki? Coś w stylu dedykacji, zyczeń swiątecznych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingaStefankaFanka 2 Napisano Grudzień 23, 2012 Lepiej nie :) bez dedykacji łatwiej go sprzeda na allegro jeśli sie ostatecznie nie zejdziecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przypadkowyon 0 Napisano Grudzień 23, 2012 sądzę że nie sprzeda :) bo gdy byliśmy w sklepie strasznie jej się ta ksiązka spodobała. Więc wolałbym cokolwiek napisać, tylko co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przypadkowyon 0 Napisano Grudzień 23, 2012 może ktoś pomoże :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruca_bomba 0 Napisano Grudzień 24, 2012 Oczywiście, że możesz. Taka dedykacja będzie wyrazem Twojego zaangażowania. Utwierdzi ją, że prezent nie jest tylko nic nie znaczącym gestem, tym bardziej jeżeli dedykacja/życzenia będą od serca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysliwa Napisano Grudzień 24, 2012 moze napisz fragment z wiersza ktory Ci sie podoba/pasuje do niej/do was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i podpisz się Napisano Grudzień 24, 2012 św. Mikołaj z Laponii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach