Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolopka

boje sie troche, ze bede sama juz zawwsze i, ze zdziwaczeje

Polecane posty

Gość kolopka

rodzina bedzie miec mnie za dzikusa i nienormalna:P nie jestem desperatka, ale boje jednak troche. przeciez teraz co raz wiecej samotnych, kiedys powiedzenie, ze kazdy kogos znajdzzie moze mialo zastosowanie pzynajmniej w 90%,a teraz? wcale tak nie musi byc. nikt mi sie nie podoba, nikomu ja sie nie podobam, troche to smutne.

Gość pseudonimkaaah
oj tam, oj tam, nie zdziwaczejesz. Chyba, ze bedziesz miala parcie na zwiazek, to moze Ci sie lekko na mozg rzucic.

Gość jakaś tam Ilona
to zacznij szukać dla siebie odpowiedniego partnera. przede wszystkim zdolnego cię pokochać i który będzie inteligentny.

Gość kolopka
a jak wygladaja poszukiwania takiego faceta, na dodatek, ktoremu i ja bym sie spodobala?

Gość emka.....
dokładnie, ze niby co zrobic? szukanie na siłe w niczym nie pomaga. presja rodziny z reszta tez nie. wiem cos o tym.

Gość kolopka
no niby tak robie, ale co jakis czas powraca ten lek,a co, jesli tak bedzie zawsze?co, jesli kolezanki juz beda sparowane, a ja nie bd miala z kim spedzac czasu?co, jesli wyladuje jako samotna stara panna po 40 z niespelnionymi marzdniami i niezaspokojonymi potrzebami?boje sie.

Gość ffgfgd
nie będziesz sama, nikt nie będzie :)

Gość kolopka
i co?tak po prostu zaakceptowac fakt, ze los nie postaral sie o szczescie dla mnie?"widocznie tak mialo byc' a dlaczego tak wlasnie mialo by byc? czuje sie niekompletna, mam wrazenie, ze jestem emocjonalnie w tyle orzez brak zwiazkow, niedojrzala no i taka wstydliwa pensjonarka ze mnie, jesli chodzi o facetow, usmiecham sie przepraszajaco, kurwa. wez sie w garsc.

Gość olej i zapomnij
ile masz lat?

Gość emka.....
słuchaj ja mam 23, złamane serce i dość trudny charakter. pociesz sie tym, że nie jesteś sama i nie Ty jedna boisz sie samotnosci.

Gość kolopka
pocieszam sie Ty, ale gdy staje mi rzed oczami wizja tego, ze moge byc jedyna samotna wsro znajomych, to troche mnie lapie panika:)