Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadiax

Co myśli facet

Polecane posty

Idą święta, a ja mam wszystkiego naprawdę dość facet który sie tyle starał o mnie zamilkł już nie pisze sms itp. Może mi ktoś powiedzieć czemu faceci tacy są nie powalczą długo a jak już dotrą do dziewczyny znikają :( Może mi ktoś powiedzieć czemu ich nie można zrozumieć co oni sobie myślą ??

Gość masz problem
bo chcesz faceta na stałe co z kolei wpływa roztrajająco na twoje emocje atymczasem życie i ludzie pozostają niezmienni. Postaram ci się to przybliżyć. Gdybym ja była tym znikającym facetem,to nie zależałoby mi na tobie wystarczająco bardzo, bym zasługiwała na kogoś takiego jak ty. Byc może trudno ci to zrozumiec, ale to nie jest skomplikowane. Istnieje pewna zależność i wszystko co się nam przytrafia jest czegoś tam konsekwencją. Jak spotkasz tego jedynego to będziesz poprostu szczęśliwa a on ci nie zniknie -chyba że sama zechcesz;)

Gość ffgfgd
nadiax - mam pytanie czy Ty byłas za dobra dla niego i na kazde jego zawołanie ? jesli tak to masz odpowiedz :)

Gość masz problem
Gdybym miała ci prawić kazania to napisałabym żebyś nigdy nie odkrywała wszystkich kart przed żadnym facetem. Napisałabym że nie należy seksić się z facetem od tak z potrzeby i już na samym początku bo nie będzie cię szanował i uzna za łatwą zdobycz-chociaż w tej kwesti powinien wypowiedzieć się jakiś facet żeby być bardziej wiarygodnym Ci których ja znam tak właśnie twierdzą;)

Gość tak tak___
jednak napisalas to troche skomplikowanie :( a chcialabym to zrozumiec

Gość masz problem
Zawsze powtarzam że spotkac tego jedynego to nie jest taka łatwa sprawa sama szukałam go trzydzieści lat. Ale jedno jest pewne szkoda czasu na niewlaściwych-zdecydowanie naucz się,wypracuj w sobie sztukę odrzucania spławiania i pamiętaj lepiej być panią każdej sytuacji niż ofiarą...

Gość masz problem
Poprostu bądź zimną suką... a uczuciem obdarz tylko jednego;)

Gość .reksio
Tak tak szanuj się!

Czy byłam dobra to już chyba nie mi oceniać bo dla jednych mogę być za dobra a dla drugich własnie nie. Jak kazdy człowiek mam swoje wady ale kazde da sie zmienić. Mam czasem coś takiego jak lęk przed odrzuceniem i bronie się obojętnością czasem moze zimnym słowem, ale to większość ludzi tak ma. Nie rozumiem po co tyle sie starał jak potem znika. Nie umiem pojąć facetów naprawde a bardzo bym chciała lecz chyba sie nie da, a mowia ze kobiety są skomplikowane tu bym podyskutowała. ,, tak tak_ co byś chciał dokładnie zrozumieć ? ''

Gość tak tak___
tylko jak poznac ze to ten???

Gość koleżanka po fachu
a ja chcę się pozbyć faceta a on się we mnie zakochał i o...jak skutecznie zerwać? zawsze miałam z tym problem

jak poznać że to ten też bym chciała wiedzieć, a zerwać po prostu powiedz wprost ze nic juz nie czujesz i chcesz zakonczyc zwiazek a jak nie umiesz tak to sprowadzi do jakies kłótni przez ktorą powiesz ze zrywasz :)