Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróciłem do niej po tylu

Wróciłem do niej po tylu latach!!!!

Polecane posty

Przed laty jako młody chłopak poszukujący przygód zerwalem z ciężarną dziewczyną. Byłem za młody na ojca, lubiałem wolność, jako chłopak musiałem się zabawić wyszaleć. Ostatnio spotkałem się z nią po kilku latach, rozmawialiśmy i postanowiłem że dam jej jeszcze jedną szanse. Postanowiłem że dam dziecku swoje nazwisko nie zgodziła się, tłumacząc że Stanisław (nasz syn) od 8 lat nosi jej nazwisko, zażądała żebym uznał dziecko i chce bym brał udział w jego utrzymaniu. Jej rodzice powinni się cieszyć że taki mężczyzna jak ja, chce jeszcze raz się związać z ich córeczką ale jest na odwrót. Wczoraj powiedziałem jej ojcu co o nim myślę. Że dlatego chciałby mieć swoją córeczke przy sobie bo sam by ją chciał bzykać a co do dzieciaka to wyobraża sobie że to on go jej zrobił.

No ja wyciskam wszystkie soki by z nią być i taką otrzymuje wdzięczność. Powinna się cieszyć że dałem jej jeszcze jedną szanse, że chce się opiekować nią i naszym dzieckiem. Inny mężczyzna to by wogóle nie wrócił.

Gość lkjhrtyjhgfryiiut
Wracaj do psychiatryka! Na pewno już ciebie szukają!

Gość popieram wyzej, wracaj do
psychiatryka, wypuscili cie na przepustke:o

Gość masz chory mózg:
czy co?

Gość to jakieś żarty?!
Jak ty możesz dać jej szansę najwyżej ona tobie! Chociaż jeśli to nie prowo to na jej miejscu nawet nie chciałabym cię na oczy widzeć a co dopiero wrócić

Gość 26 latekkkk
-15/10