Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahaahahahahahahha :D

Zobaczcie jaką wiadomość dostałem od nieznanej dziewczyny na fb:D!!

Polecane posty

Gość rwkefrjk
jak dzień co dobrego słychać jestem po opłatku klubowym żyję i jakoś funkcjonuję kolejny taki kwiatek ale to i tak nic w porownaniu do autora:D

Gość rwkefrjk
a tak z ciekawosci to ile ta twoja ma lat?? :P

Gość A podobno mężczyźni nie grymas
No tak, część to homoseksualni :D A serio trzeba jednak przyznać, odważna dziewczyna ;) Ale tak to zwykle jest, Ci którzy naprawdę mają coś do zaoferowania sami z siebie rzadko kiedy się wychylają.

Gość Mała niebieska owieczka 24
rwkefrjk - nie porównuj kogoś kto nie jest stąd i uczył się języka, ponieważ polski jest naprawdę trudny dla obcokrajowców więc jak dla mnie nawet dobrze daje radę ten Twój adorator i trochę nie miło spławić na starcie i się ponarywać bo nie zna języka sam napisął że u niego z polskim słabo... Co innego nasza gwiazda , która jest Polką ( aż mi wstyd) :D ile masz lat autorze? i Twoja gwiazda?

to prawda - odważna! :)

Gość poprawiles mi humor
a wez wstaw ktores ze zdjec... :D

Wstawianie jej fot było by już chamskie.

Gość poprawiles mi humor
nie dlaczego :D zaraz wykasuje modka

Gość zdeczka_ciekawy
Ty lepiej napisz czy ładna niunia chociaż bo że pusta to już wiemy :)

ja tak sobie pytałam, ja mam 21 i mam nadzieję, że autorka popisu nie jest w moim wieku... bo aż mi za nią głupio :)

w sumie związek z taką osobą mógłby być hm... bardzo pogodny dla Ciebie ;)

Gość Szkoda,
autorze, Twoje wypowiedzi i sam fakt cytowania dziewczyny świadczy, że jesteś zwykłym PROSTAKIEM... dobrze przeczytałeś... wiem, wiem, Ty taki super, przystojny i wycieczki tylko Cię podziwiać.. tego chcesz..? A ja mówię Ci jedno, bez udawania .. To co opisujesz, to o jej zdjęciach... nie ma znaczenia, czy ona robi błędy, czy jest wykształcona ani co nią kierowało... to co zrobiłeś i Twoja obietnica dalszych relacji świadczy WYŁĄCZNIE o Tobie... w moich oczach jako faceta jesteś zwykłym PĘTAKIEM a nie jak chcesz bohaterem.. a i napewno nie mężczyzną...

Znaczy nie wiem czy ładna, nie mój typ :) Ja lubię w miarę możliwości:D naturalne kobiety i jednak wolę jak ubiór jest bardziej klasyczny a ona jest bardzo mocno pomalowana i obwieszona wszystkim jak choinka która stoi w moim pokoju :) Mi się nie podoba ale komuś na pewno może, nie jest typowo brzydka po prostu mnie takie coś nie kręci :)

'oj chyba nie poznałaś tej lepszej części heteroseksualnych!' A, poznałam, poznałam także tych z prawkiem i autem :classic_cool: A ta dziewczyna prócz pustoty serio nie wydaje się zła jest wiec też nie widzę powodu by wstawiać jej zdjęcia :)

Gość a ja autorta
bardzo polubiłam :* co z tewgo, że to napisał tutaj?:) Nikt jej nie zna więc o co chodzi?

Gość a ja autorta
najlepsze jest, że studiujesz budowę maszyn lotniczych i ona chce odlecieć ;D

Gość Szkoda,
nie chodzi mi o obietnicę daną jej, tylko NAM forumowiczom.. ,,...jeśli coś jeszcze napisze to na pewno się podzielę Ktoś pytał o wiek ja 24 a moja adoratorka nie wiem..." teraz rozumiesz..? tylko pętak i gówniarz, NIE mężczyzna może się tak zachować... a i jeszcze jedno, ja się nie unoszę, tylko nazywam rzeczy po imieniu... nie mam zamiaru Ci kadzić i udawać, że jesteś super, bo nie jesteś... a ośmieszanie dziewczyny jak mam nazwać..? To co zrobiła i napisała było dla Ciebie przeznaczone? tak, czy może się mylę? Przynosisz takim zachowaniem wstyd rodowi męskiemu..., wątpię jednak, abyś zrozumiał i Tobie podobni co mam na myśli... pozdrawiam

Gość a ja autorta
Szkoda, weź nie przesadzaj matkoooo ale afera udostępnić wpis jakiejś prostaczki koniec świata kurwa...

Gość Romeo87586
autorze nie powinienes tego udostepniac ona ci zaufała

nic się nie stało :D Co innego gdyny dał zdjęcia - nie przesadzaj :) Wielki mężczyzno co robisz na babskim forum? Szkoda,!!! PRZYNOSISZ WSTYD NARODOWI MĘSKIEMU!!!!

robicie z igły widły :o Przecież NIE PODAŁ JEJ IMIENIA I NAZWISKA

No jak go nie lubić, studiuje budowę maszyn, jest przystojny, jeździ na wycieczki zagraniczne, ma tatuaż! ;) Następca B77, chociaż...bycie pilotem, mundur itp nie wiem czy nie bije przymiotów autora. Śpijta dobrze, święta są to się nie kłóćcie

Gość Szkoda,
She...rodowi a nie narodowi... a co robię? Nc, bo nie jestem bywalcem, a żona pokazała mi ten wpis... przeglądała ,,swoje" babskie forum... może w takim razie zapytasz autora, dlaczego ,,chwali" się czymś takim i co robi na babskim forum?