Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnadziewczyna007

kolega z pracy

Polecane posty

Gość fajnadziewczyna007

moze mi ktos podpowiedziec bo nie moge zasnac, mysle o koledze z pracy, jest 2 lata starszy ode mnie i jest nowy ja odeszlam z tej pracy ostatniego dnia dalam mu swoj nuemr telefonu i emaila i pwoeidzialm ze jak cos niech sie odezwie, on mi dal swoja wizytowke i powiedzial ze jak bede potrzebowala jakiejs pomocy to zebym sie odezwala, czy powiedzial to tylko z uprzejmosci czy ma cos do mnie? jak myslicie? ostatnie dni znowu ze mna wychodzil z pracy, czekal az ja bede wychodzila, najlepsze ze w piatek spotkalam go w klubie i podszedl do mnie zaptyla co tu robie i na koniec mnie dotknal na obojczyku ja go tez dotknelam to bylo po 3ej w nocy, i ja juz zemczona bylam szybko wyszlam z koelzanka i mu na koniec tak tylko lekko machnelam reka jak myslicie czy z ust chlopaka ze jak bede potrzebowala pomocy to zebym ja sie pierwsza odezwala to tylko z czystej uprzejmosci, bo ja na to: myslalam ze ty sie pierwszy odezwiesz, on na to: ze jak sie pierwszy nie odezwie to zebym sie odezwala jak bede potrezbowac jakiejkolwiek pomocy, powiedzial to abrdzo milo, on ogolnie jest mily nie wiem czy dla kazdego bo tak nie mialam okazji ale do mnie zawsze bardzo milo dziekowal i nawet oprzepraszal jak za duzo stresu mi w pracy niby robil :P a to nie bylo duzo stresu tylko trzeba bylo na szybko cos zrobic

Gość ffkljgggggggggggggg
napisalas zejuz tam nie pracujesz wiec jak to mozliowe ze na ciebie czeka?????????????

Gość fajnadziewczyna007
czekal ostatnie dni, czwartek i piatek w piatek bylam ostatni dzien

Gość fajnadziewczyna007
no odpowiedzcie szczerze jak myslicie nie moze lepiej jak opowiadal gdzie etraz mieszka ze mu sie tam tak okolica jego podoba, moglam mu wtedy powiedziec zeby mi ja pokazal :P jako facet jak tak to mowicie to tylko z czystej uprzejmosci czy moge miec zalazek nadziei ze cos sie jeszcze wydarzy?

Gość fajnadziewczyna007
rada nieprzydatna bo ja szukam czegos na dluzej on ma prawie 30 lat ja mam prawie 28 no nic musze odczekac i tyle

Gość fajnadziewczyna007
ojejku no to poczekam ale nie bede tylko czekac, tego swiatu jest pol kwiatu widzialam jak jednego dnia byl zly bo poszlam do kolegi innego sie pozegnac to bylo w czwartek i tak z tamtym 20 minut gadalam jak przyszlam to on taka mila mine ze szkoda gadac i pisal smsy z kumplem zawziecie, no i wyszedl ze mna a tamten facet to widzial ze ten znow ze mna wychodzi z pracy wiem ze nie powinnam sie byla zdradzac, on byl zaskoczony ale on tez do smialkow nie nalezy, nie obraca panienek na disco, mysle ze dalam mu tylko znak ze ma szanse itd ale on wie ze ja pierwszego kroku zeby sie umowic nie zrobie

Gość fajnadziewczyna007
ale masz poziom

Gość hmmmmmmmmm.....
Matko, chciałabym miec tylko takie problemy.

Gość fajnadziewczyna007
hahaha inne tez mam wyprowadz sie z Polski bedzie Ci sie lzej zylo ;)