Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Totalnie rozdarta

Chyba zaraz zwriuje :(

Polecane posty

Gość Totalnie rozdarta

Umowilam sie na wczoraj z facetem z ktorym sie spotykam od jakiegos czasu.A on sie nawet nie odezwal.Czekalam caly dzien na telefon od niego i nic..Faceci to dranie ! :(

Gość Totalnie rozdarta
Smieszne, szkoda ze nie celnie, bo to ja jestem 'kochanka' ;/

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyj
widocznie ubieral z zona;D

Gość Totalnie rozdarta
Zona na holiday'u ;) Wiec albo foch na mnie za cos o czym nawet nie wiem albo cos sie stalo...:(

Gość Totalnie rozdarta
Drugiej kochanki nie ma :P

Gość przeleciał cię
i już:)

Gość przeleciał cię
a Ty czekasz na znak.Nic się nie stało.Po prostu zabawił się

Gość Totalnie rozdarta
Tel ma i mnie nie przelecial :)

Gość A czego głupia oczekiwałaś?
Facet ma babę, więc Ty możesz być wyłącznie cizią na boku skoro mu nie dałaś to poszuka innej. Proste. Sama grzebiesz w śmietniku i masz fochy, że śmierdzi:D

Gość parlamentarzystka Dorotka
nie martw się.może sie jeszcze odezwie.

Zakochałaś się w nim?Na zjebów nie zwracaj uwagi niech sobie szydzą:(

Gość Totalnie rozdarta
Innej sobie nie poszuka,bo gdyby chcial to by mial mase innych.Wyjasnilabym Wam jak wyglada cala sytuacja z nami i jak wyglada to z nim i jego zona,ale zwyczajnie mi sie nie chce ;/ Dorotko - Facet podoba mi sie od dawna, spotykamy sie od kilku m-cy czy sie zakochalam? Nie sadze :/ Tylko dostaje bzika kiedy sie nie odzywa,bo to za zwyczaj z mojej winy wynika.Odwalilam cos w piatek i sie zastanawiam czy sie o tym dowiedzial czy nie ;/ Zamartwiam sie i z gory sie obwiniam ze moze przez moja glupote sie nie odezwal choc moze chodzi o kompletnie cos innego...

Gość Totalnie rozdarta
Zaczarnilam sobie nicka - daruj sobie tanie docinki,bo gowno wiesz i piszesz bzdury pod zlym adresem w tym momencie :)

Jego małżeństwo jest tylko na papierze pewnie, ona jest wredną suką, nie kochają się, ale na razie musi z nią być bo: a)ona ma problemy psychiczne i strzeli sobie w łeb gdy zaproponuje rozwód b)mają dzieci c)wspólny kredyt d)wspólną firmę e)przy rozwodzie żona go oskubie Powiedz tylko czy któraś z opcji jest bliska :D BTW, każdy kij ma dwa końce, skoro już nieraz się nie odzywał i udało mu się Ciebie przekonać, ze to Twoja wina to niezły gracz z niego.

jesteście niesprawiedliwi

kręcisz na dwa fronty czy jak?co takiego odwaliłąś w piątek?nie żebym cie oceniał.Bardzo dobrze robisz.Cisnij z gnojków ile wlezie...hahahahhah

Gość Totalnie rozdarta
Haha zadna z opcji nie jest bliska :) I nie sprawia,ze to ja czulam sie wina tylko poprostu czasem dowiedzial sie,ze cos odwalilam ;/ A jak jest miedzy nami ok to zawsze odzywa sie na czas malo tego...Widujemy sie wtedy kiedy to mi pasuje, on sie dostosowuje :) O jego zonie wiem wszystko :) A on jest takim typem faceta,ze wiem,ze moglabym doprowadzic do ich rozwodu.Tylko jeszcze nie wiem czy sama tego chce :o

Dlaczego kręcenie przez nią na dwa fronty miałoby być złe? On może, ale jego kochanka już nie?:D Też mi sprawiedliwość.

Gość Totalnie rozdarta
Facet o ktorym mowa pracuje na dyskotece w ktorej czasami bywam z kolezankami.W piatek niestety wypilam troche za duzo i dopuscilam do sytuacji gdzie koles mnie pocalowal ;/ Zareagowalam natychmiastowo,ale boje sie ze i tak ktos to widzial a jesli doszlo to do niego to mam pozamiatane z wlasnej glupoty ;/

No to się zastanów nad sobą może skoro ileś razy już "coś odwaliłaś" i miał prawo puszczać focha :D Jaki święty facet Ci się trafił, no szkopulik w tym, że kręci z dwiema, ale co tam, co? ;) Dalej obstaję, że grzebiesz w śmietniku, więc nie umorusaj się za bardzo ;) Dobrej nocy.

Gość Totalnie rozdarta
Tak powazniej to dopiero pierwszy raz mi sie zdazylo 'odwalic' i to w sumie nie z mojej winy tylko jakiegos natretnego kolesia ;/ Nie twierdze,ze jest swiety,ale tez nie jest zwyklym przypadkiem zdradzajacego meza....Z zona jest zmuszony byc,bo innego wyjscia nie ma.Powodow Wam tu niestety podac nie moge...Tak czy inaczej chcialam tylko pogadac z jakas kobieta, wyzalic sie,bo nawet nie mam tu komu ;/

Gość Totalnie rozdarta
No dobra napiszę wam. Chodzi o to, że od zawsze daję każdemu na boku. Nie oceniajcie mnie proszę kazdy żyje tak jak chce. Mam HIV. On jeszcze o tym nie wie... (chyba!) Dlatego boje sie że on robił sobie badania krwi i nie wiem czy przypadkiem już sie o tym nie dowiedział, czy się mógł zarazić mimo zabezpieczeń.

Gość Totalnie rozdarta
Podszywacza juz podziekujemy ;) Dla tych co nie potrafia czytac ze zrozumieniem....Nawet ze soba nie spalismy wiec zartobliwe uwagi zatrzymajcie dla siebie :o

Gość do parlamentarzystki Dorostki
Do totalnie rozdarta ile masz lat?? Mam pytanie

Gość Totalnie rozdarta
21 wal smialo...