Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ggbvubhbgv

Help, kobitki pomóżcie

Polecane posty

Gość Ggbvubhbgv

Czy jak usmazę pierogi teraz , i odgrzeje wieczorem w piekarniku , będą zjadliwe? Ułatwiło by mi to prace , a.e boje sie , ze bedą niesmaczne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość xsdcfvghnjm
mogą być twarde i suche

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja juz ugotowalam
swoje ale bede odgrzewac na patelni,robie tak co roku i sa super

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dziś na pomarańczowo
zależy jakie pierogi. jeśli ze zwykłego ciasta, to nie radzę, nie będą dobre. a jeśli robisz takie z ciasta drożdżowego, to jak najbardziej, nawet w mikrofali można takie podgrzać i będą dobre.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ggbvubhbgv
Moje tez juz ugotowane , zawsze odsmazam przed samym posiłkiem , ale na Wigili w tym roku mam sporo ludzi i chciałam sobie ułatwić prace , zeby nie spędzić w kuchni pól wieczoru , ale skoro mówicie , ze bada nie dobre , to dam sobie spokój.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×