Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaqqq

czy facet o wysokim wzroscie ma szansę na niską kobietę?

Polecane posty

Gość aaaqqq

podoba mi się taka jedna, ale możliwe że nie będzie się chciała angażować ze względu na wzrost ja 195 ona ok. 159

Gość budzynskazofija
Moja kuzynka mierzy 157, a jej maz 195. Wedlug mnie wygladaja zabawnie i uroczo;)

Gość ekwldsn
pociesze cie, ze zazwyczaj tak jest ze bardzo niska dziewczyna ma bardzo wysokiego chłopaka

Gość możesz mieć nawet 220 cm
a niska tym bardziej będzie Cie chciała

Gość R78
Moja żona ma 160, ja 190. Powiem tak: na początku tylko to przeszkadza, momentami u nas było śmiesznie - ale da się przywyknąć. Jeśli chodzi o związek na całe życie, to i tak najważniejsze i tak jest porozumienie na płaszczyźnie intelektualnej - wszystko inne z czasem można sobie poukładać tak, by pasowało. Jeśli się kocha, to na każdy kłopot znajdzie się rozwiązanie, a jeśli nie jesteś pewny, to zawsze znajdziesz dziesięć wątpliwości 🖐️ - wtedy lepiej sobie odpuścić.

Gość Vysoky
Fajna jest taka filigranowa kobietka. Tylko musisz ją wysłać na kurs dla masażystek, bo od schylania się bolą plecy :D

Gość dziś na pomarańczowo
im niższa, tym wyższego chce, także śmiało do niej uderzaj, będzie zachwycona, serio.

Gość *Drobinka*
@ dziś na pomarańczowo Bajdy opowiadasz. Ja mam 162 cm i faceci wyżsi ode mnie więcej niż te 15 cm napawają mnie jakimś lękiem, ciężko mi się z nimi oswoić. Mam paru takich znajomych, lecz najlepiej czuję się w towarzystwie mężczyzn z przedziału 170-180 cm. Wzrost 195 cm?? Chyba bym uciekła... ;) Chociaż takich par jest wiele i pewnie da się przywyknąć, to póki co nie wyobrażam sobie tego w praktyce...

Gość Petit Noel
A jak się czujesz w jej towarzystwie? Jak ona się zachowuje wobec Ciebie? - chodzi o to czy ta różnica przeszkadza Wam w normalnym funkcjonowaniu? Bo jeżeli dobrze się dogadujecie, macie wspólne zainteresowania, światopogląd i życiowe plany, to naprawdę wzrost nie stanowi absolutnie żadnej przeszkody.

gdyby ją to przerażało to nawet raz by sie z tobą nie umówiła. A jeśli to zrobiła albo zrobi to najwidoczniej tak jak większość kobiet kręcą ją wysocy mężczyźni :D Mój typ to 2 metry i bardzo duuuży :) a nie taki chuderlak :)

Gość *Drobinka*
@ askabana Ale nie każdy ma tak zdecydowane preferencje ;) - Niektórym oswojenie się z tak dużą różnicą (powyżej 30 cm to już sporo) może zabrać trochę czasu. Może sądzę po sobie... Wydaje mi się, że jakbym się zakochała, to na pewno szybko bym przywykła, ale żeby się zakochać to jednak trochę trzeba pobyć ze sobą... Wiem! Najlepiej spędzać czas na siedząco ;) x W każdym razie zdecydowanie warto spróbować, zwłaszcza jeśli dziewczyna jest wartościowa :)

Gość Kafeterjulka
Moja siostra ma 166 cm, a jej narzeczony 198 i nawet fajnie razem wyglądają. Przedtem też miała wysokiego faceta, co najmniej te 185 cm miał. Tyle, że ona uwielbia buty na ogromnych koturnach (nawet 20 cm sobie dodaje w ten sposób), więc jak wychodzą, to ta różnica nie rzuca się aż tak bardzo w oczy. Ale chyba najważniejsze jak oni sami czują się w swoim towarzystwie, a nie jak razem wyglądają i jak oceniają ich inni. Nawiasem mówiąc gdzieś czytałam, że jest taka tendencja w ewolucji naszego gatunku: faceci są coraz wyżsi, a kobietki coraz niższe.

@ drobinka :) ale chodzi też o to że po 1 spotkaniu dużo wiadomo :) bo ja na randkę z wysokim gościem poleciałabym w sekundzie wielce odpicowana jakby mnie zaprosił. A ty byś mogła nie zgodzić się od razu :) i to daje do myslenia czy dziewczyna lubi dużo wyzszych facetow czy nie od razu:)

Gość Kafeterjulka
"Neurotyczne, niskie i grube takie będą kobiety przyszłości" - artykuł: http://tiny.pl/hkzv5 Nie mam szans na szczęście 😭 - nie jestem ani gruba, ani neurotyczna :D

Gość 1,85 master
a po co ci taka? ja kobiety poniżej 1,6 od razu dodaje do czarnej listy, żeby mnie nie zaczepiały na portalach

Gość *Drobinka*
@ askabana Jeśli znałabym i lubiła takiego wysokiego faceta, to pewnie też bym się nie zastanawiała zbyt długo. Co innego randka w ciemno - tu raczej bym odmówiła. x A możesz napisać ile masz wzrostu? Bo wiesz: co innego sięgać dwumetrowemu partnerowi do ramienia, a co innego do łokcia... ;)

Gość d xfgc
pewnie, ze tak! kręcę z facetem, który ma 1,92 a ja mam 1,63 :)

Gość *Drobinka*
To jesteś pewna siebie ;) Ja mam 162 cm, i momentami czuję się jak dziecko...

Gość d xfgc
jak dziecko? no może czasami.. czy ja sie pewnie czuje? w sumie on mnie rozśmiesza bo ma szczudła a nie nogi i to tak dziwnie wygląda :P

hmm ja mentalnie tez sie czuje jak dziecko :) ale ani to ani mój wzrost mi nie przeszkadza :) cieszmy sie ze nie mamy 1,5 :)

Gość *Drobinka*
Fakt. Chociaż u kobiety taki wzrost i tak jest do przeżycia. Dzisiaj na mieście minęłam faceta koło trzydziestki, który był z dziesięć centymetrów niższy ode mnie (nie karzeł, tylko taki bardzo, bardzo niski i krępy gość). To jest dopiero dramat :( Ale gadał z kimś przez telefon i był uśmiechnięty, robił sympatyczne wrażenie.

Gość jesli chcesz miec corke
za zone to smialo szukaj takiej:)

Gość feministka 90
Ja mam 160cm oj bardzo bym chciała faceta ze wzrostem 180-190cm oj bardzooo:)

Gość QQdżambo
mała dziewczyna, mały problem

Gość a ja mam 157 cm
i baby face ... choć mam 28 lat wszyscy myślą że mam 18

Gość rousi
heh ja mam 155 moj facet 192:P nam to nei przeszkadza

Gość dg5
ja tam mam 165 cm i lubię wysokich facetów, także śmiało zagaduj :)