Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAaaa911

Ochota na seks a suchość w pochwie, POMOCY

Polecane posty

Gość AAAaaa911

Witam. Jestem ze swoim partnerem juz 2 lata kochamy sie od dawna i zawsze miałam niskie libido ale w ostatnim okresie coś jest ze mna nie tak i nie wiem co robic strasznie sie tym martwie bo mimo ze chce uprawiac seks z partnerem ktory mnie kreci to znicheca nas obydwoje to ze mam strasznie sucho... Zaczyna mnie to przerazac i boje sie ze z czasem odejdzie do innej przez to bo niszczy to nasze relacje seksualne o 100 stopni. Może jestem jakas aseksualna? Nie wiem co robic i strasznie mnie to martwi. Wie ktos moze co z tym robic? Prosze o odpowiedz

Gość tez bym sie chetnie
dowiedziala bo mam ten sam problem :(

Gość hehehehehehehe
A moja zawsze ma mokro :)

Gość tez bym sie chetnie
to dobrze ze ma , ale co zrobic w sytuacji mojej i autorki ? Autorko u mnie tez sie to zmienilo nagle jakies 2 miesiace temu a caly czas bylo dobrze

Gość wii ola
ja zaczełam szukac jakis suplementów na sluz szyjkowy zaczełam cos szukac po necie ale nie za duzo znalazłam, wszedzie tylko pełno sprzedawców reklamujacych swoje sklepy. wczoraj zamówiłam sobie 2 miesieczną kuracje tabletkami Love2Sex Holenderskiego producenta Cobeco Pharma w jakims polskim sklpie internetowym. zobaczymy czy cos daja. słyszałam zeby tam pic olej z wiesiołka i łykac jeszcze innych pare ziół, ale pisza ze to za durzo nie pomaga

Gość Żel nawilżający
kup i po problemie będzie. Tylko raczej nie w seks shopie tylko np w markecie. Będzie sporo taniej. W auchan można kupić żel po 12PLN za 100ml. Jest całkiem niezły.

Gość wii ola
wsac sie ten zel do duu..y, ja chce normalnie funkcjonowac

Gość RoPinCHÓtt de cvancisz
...trza iść na kolej ...wleżć pod lore i tam z łożyska przy kole jest troćhę mazi do smarowania osi co nadmiar wyciek...nadrac palcem do torby po cemencie.....umiedlic nie za mocno...smarować d.ópe wedle potrzeby i ochoty.........zmienić męza i kochanka...tyż to lepi...

Gość Miła:)))))))))
Niech cię więcej dotyka po ci*ce, pochwie to może się prędzej pobudzisz i gruczoły zaczną pracować. Palce, język itd. Może sam mózg u ciebie nie wystarczy żeby się zaczęło nawilżanie i będziesz potrzebować bodźców dotykowych żeby to uruchomić. Niektórzy mężczyźni też tak mają, że potrzebują dotyku żeby im stanął, a widok samej gołej kobiety czy słówka im nie wystarczą. Niby są podnieceni, ale bez dotyku im nie stanie. Innym wystarczy goła kobieta żeby stał. Jak widzisz ludzie różnie mogą mieć i u kobiet jest tak samo z podnieceniem i nawilżeniem. No i możesz kupić lubrykant. Pewnie coś jest nie tak, że za mało ci się wydziela, ale nawet jak tak masz to nie musi być problemem, bo wystarczy, że przed seksem się nawilżysz sztucznie. Tak też można funkcjonować.

Gość RoPinCHÓtt de cvancisz
...najlepiej 10 kg lubrykantu.........nie chcesz go tak naprawdę tylko o tym jeszcze nie wiesz...............dobry kochanek i kizior rajcował by ciebie non stop...majtki sześc razy dziennie bys zmieniała....

Gość Jaswedrowniczek21
Wejdzie na sex kamerki Polskie laski od razu robi sie mokro;p www.oncam.tv/pl/pp/chlopak86

Gość AAAaaa911
No właśnie mnie nie interesują żele bo tak jak wcześniejsze poprzedniczki napisały - że chcą same normalnie funkcjonować. A zresztą napewno faceta (przynajmniej mojego) bardziej 'jara' myśl o tym że kobieta jest podniecona a nie że to tylko żel... Miła:))))))))) - Masz racje co do języczka ;) to mnie najszybciej pobudza ale też sporo czasu potrzeba.. :/ A co do dotyku to nie działa w ogóle... Płakać mi się na tą myśl aż chce bo Mój myśli że po prostu on coś robi źle a ja się nim nie jaram. Najgorsze jest to że ja bardzo czesto robie pierwsze ruchy i to ja wychodze z inicjatywą ale to też nic nie pomaga, nie wiem może mam coś z głową nie tak... nie wiem gdzie szukać już pomocy. A ten lek LUBRYKANT do czego jest? jak sie go stosuje?

Gość ropin de cvancisz
....suuuuuuuuuuuucha.........a może otwory ście pomylili.?

Gość byczycaa
A ja sie znowu troche wstydze, ze jestem czasami mokra. Tez mam z tym probem; wielka ochota na seks, a w srodku sucho, glownie po alkoholu. Nawet moj facet to zauwazyl, ze kiedy jestem pijana mam sucha cipke, a na trzezwo mokra, raz sie nawet wystraszyl, bo myslal ze dostalam okres:) Jemu chyba wszystko jedno, mi tez czy tak czy siak jest nam dobrze.

Gość mam ten sam problem
i jestem pewna że wszystko "rodzi się"w głowie... gdy o nim pomyślę... albo gdy mnie dotyka ubraną... jest dobrze w miarę rozwoju akcji...katastofa

Gość AAAaaa911
Ponawiam pytanie co do tego LUBRYKANTu, na czym dokladnie polega ten środek, a może macie jakies inne 'cudowne' środki na tą dolegliwość? Myślicie że moze powodem tej suchosci może byc sttraszliwie niskie libido? Która z was jeszcze się z tym boryka?

Gość ci.....
Ja też choć nie zawsze mam sucho pomimo podniecenia. Żel intymny zawsze jest pod ręką, a jak mnie nim smaruje to się rozplywam:).

Gość gość
kup sobie hydrovag w aptece bez recepty

Gość gość
Do facetów: Lubicie gdy mamy mokra c*pke? Podnieca was to? Bo mnie czasem troche krepuje

Gość LeNinka
Z tego tekstu co podalas wynika, ze przyczyną moze byc stres.... Czy któras z was tak miala? Bo w moim przypadku zadna inna przyczyna nie pasuje - nie stosuje antykoncepcji, nie mam menopauzy jeszcze ;) Ale zeby normalny stres tez mial takie dzialanie...?

Gość Moh1
Bardzo podnieca!

Gość ja-bi
W takich sytuacjach pomaga olejek do masażu, żel intymny, nawet oliwka dla dzieci. Jak nie chcesz wprost się nawilżąć, to poproś o masaż z użyciem olejku do masażu i problem sam się rozwiązuje.

Gość gość
Oczywiscie ze stres moze miec takie dzialanie! Chodzi o to, ze nie pozwala sie rozluznic, odprężyć, myślami ciągle jesteś przy swoich kłopotach.... Suchość gwarantowana