Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śnieżynka smutna dziś :(

Wesołych świąt!!!

Polecane posty

Życzę wszystkim wesołych świąt. Ja siedzę i wymyślam najokrutniejsze tortury jakim bym poddała szefa męża. Od 2 tygodni mąż pracował po 12h bo szef wymyślił sobie pod koniec roku wdrażanie nowego systemu. A zamiast wolnej wigilii mój mąż siedzi w pracy i nie wiadomo ile jeszcze się zejdzie bo szef miał przyjść w sobotę i zrobić aktualizacje ale rano mąż zastał kartkę że tamtemu coś wypadło i nie mógł!!!!! I teraz mąż siedzi w pracy i patrzy na ten pieprzony komputer. Mam nadzieję,że macie lepszą wigilię czego wam z całego serca życzę.

Gość siedzę z dzieckiem i czekam
Też jestem od rana sama. Mąż w pracy :( wyjdzie o 17,w domu będzie przed 19 :O i idziemy do teściowej. Ale żeby nie było za fajnie to od soboty stałam przy garach,bo ona migreny dostała i nic nie robiła. A dziś stał się wigilijny cud-ozdrowiała! I jak rano zanosiłam jej kulebiak,to jeszcze do mnie z tekstem-chciało ci się to robić? No nie bardzo,ale ktoś musiał... do d u p y te święta.

To przynajmniej jesteś z dzieckiem,a ja mogę ewentualnie przytulić się do koszatniczek,bo dziecko dopiero w drodze :(