Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveIsGod

3 dni ciemności do końca 2012 roku będą

Polecane posty

Gość LoveIsGod

Do końca 2012 roku będą tak zwane 3 dni ciemności, nie jestem w stanie powiedzieć kiedy ale będą. Końca świata oczywiście nie będzie. A owe 3 dni ciemności będą spowodowane ustawieniem się planet w jednej linii i osłonięciem ziemi przed słońcem w tym czasie z powodu bardzo wysokiej jego aktywności. Także bez paniki :) Spokojnie

Gość jem chipsy Fromage
no na pewno :D

Gość zew ryczacej gesi
a 10 tyajemnic z medjugorie

Gość LoveIsGod
Ja piszę poważnie ktoś może się śmiać, ale żeby potem nie było odwrotnie. Chcę, żeby ludzie się nie bali bo nie ma czego.

Gość kdoa
skad to wiesz? prosze o zrodla

Gość toś się obudził
Jesteś w stanie poręczyć za to swoją głową?

Gość LoveIsGod
Źródła nie mogę podać bo się nie da nigdzie go nie ma, nikt nigdzie o tym nie mówi nie pisze. Co mnie martwi. A skąd ja to wiem, no cóż... Kto szuka ten znajduje, a odpowiedzi na największe pytania są w nas samych. Należy szukać wewnątrz nie na zewnątrz

Gość toś się obudził
jak widać nie jesteś w stanie, więc spierdalaj.

Gość LoveIsGod
A co do tych 3 dni ciemności to nie będą to takie całkowite ciemności w dzień będzie tak szaro jak wieczorem.

Przecież to brednie. Jedyne planety, które mogą przysłonić Słońce to Merkury i Wenus. I teraz trochę liczb: Średnica kątowa Słońca - prawie 1900'' Dla porównania: Średnica kątowa Wenus - 58'' Średnica kątowa Merkurego - 10'' Oznacza to tylko tyle, że na tle Słońca te 2 planety to plamki widoczne właściwie tylko przez teleskop. Ich przejście prze tarczę słoneczną jest nie do zauważenia gołym okiem.

Gość LoveIsGod
Wszystkie planety ustawią się w jednym rzędzie ale tu masz rację ziemię zasłonią Merkury i Wenus, wierz mi że ja sama się nad tym głowię