Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KlaUdia_

Moja kuzynka podrywa mi męża! Nie mówiąc o złośliwych komentarzach w moją stronę

Polecane posty

Gość i jeszcze jej powiedz, ze chyb
a ten jej chlopa niedecydowany, ze tyle chodza i nic:D:D:D

No ale widzisz, ojciec jechał autem i miał wolne miejsce to się musiała wjebać za przeproszeniem do konradka na szóstego

bo urodziłaś i pewnie jesteś z gatunku "matek srających". małżeństwo było najpierw i powinnaś pamiętać o tym. ale skoro tak cię drażni kuzynka to pozytywny znak- to znaczy, że jeszcze ci na nim zależy, pomimo noworodka

Napisz koniecznie, jak ta małpa zareaguje na Twoją ^^ troskę^^ o jej pusty łeb tzn. łysy po porodzie. Trzymam kciuki za Twoje zwycięstwo. Na tym polega troska kobiet o trwałość rodziny. Tępić amatorki cudzych mężów. WESOŁYCH ŚWIĄT !!! - idę oglądać transmisję pasterki. paaaaaaaa

Gość jest dziecko i nie kochasz się
z mężem?? Jes teraz łatwuym łupem ta kuzynka

no są matki, co po urodzeniu już nic się dla nich nie liczy. jak zaniedbasz związek, tj. zatracisz się w macierzyństwie, to też będziesz prowokować takie sytuacje. szanuj co masz- małżeństwo to fundament rodziny. a kuzynka oczywiście jest głupia;-p

Gość do jest dziecko
doksztalc sie i poczytaj, ze w pologu kobieta przez kilka tyg. ma zakaz uprawiania seksu - porod to ciezkie i meczace dla organizmu przezycie i tam wszystko musi sie zagoic i kobieta zyskac sily!!!

Nie jestem taka głupia. Co to, to nie. W ciązy dopóki można było sypialiśmy ze sobą praktycznie codziennie jak i przed ciążą - tylko w ciąży "delikatniej" :D że tak powiem. I teraz też o nim pamiętam :D Jak tylko będę mogła wrócić do seksualnej aktywności zrobię to i mam zamiar uprawiać codziennie seks, jak kiedyś. Nie będę narażała swojego związku na głupie próby... Miłość miłością ale mężczyzna musi się odstresować ;)

No wiem, narazie nie współżyje czekam na pozwolenie ginekologa. Ale myślę, że jest zadowolony :D

Gość co za larwa z niej
złap taką szmatę za kudły jak będziecie same i każ jej skończyć tą głupią gierkę bo pożałuje. Nie daj się!

Nie będę się biła :D No co Ty. Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie... co będzie jutro

Gość co za larwa z niej
ja bym się nie patyczkowała z taką,Ty jak chcesz... :) ale złośliwości pod jej adresem przy wszystkich na pewno bym sobie nie odmówiła. Przecież idealna na pewno nie jest... hehehehe ;) Nawet na miejscu innych osób lub Twojego męża zamknęłabym jej ten niewyparzony pysk ciętą ripostą, bo dziewucha jawnie Cię poniża dobrze się przy tym bawiąc, a nikt nie reaguje.

wiem, że nie możśesz teraz TEGO robić, rozumiem. chodzi jednak o całokszałt twojego podejścia, o to, czy rzeczywiście jeste wciąż dla niego czuła, czy może inetersuje cię tylko dziecko. nie bierz tego zbyt personalnie- po prostu wiele kobiet tak ma, że im brzydko mówiąc odwala...poczytaj ten topik, zrozumiesz o co mi chodzi, pzdr;-))) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5455009&start=0

Bardzo czuła :) Naprawdę przytulam się jak kleszcz. Pasmiętach o takich drobnych rzeczach, on lubi gładzenie bo włosach robiłam to nawet dziś. Wszystko staram się łączyć (Czytałam o tym poradnik :D:D:D) Lubił kłaść sobie głowę na moich kolanach i spać, ostatnio dziecko spało w nosidełku, więc położyłam nosidełko na sofie i go zawołałam :) Miałam jego na kolanach i jego włosy pod ręką a dzieciaka na oku obok. Wystarczy chciec! :) Narazie dobrze mi idzie, nic się między nami nie zmieniło. Ja mam 25 lat a ona gówniara 21

ech...a ufasz mężowi? bo 21 lat to rzeczywiście gówniara;-pp o ile on jest mądry, to ona wam nie zagraża- powiedz mu, niech na nią nie zwraca uwagi, nie staje po Twojej stronie. A nikt inny z rodziny nie zwrócił jej uwagi, że zachowuje się jak idiotka?

I żeby nie było ja też pamiętam o komplementach.:D On musi być dowartościowany :)

Kiedyś jej zwróciła moja mama. A A ona, że to żarty ona z nim jak brat z siostrą... Ufam mu, ona mu sie nie podoba, on lubi kobiety o południowej urodzie a nie wątłe i białe jak papier!!!!

hehe- to się nie martw-pogadaj z mężem. ona jest małolatą i tyle- może nie do końca dobrze ją wychowali, może nawet nie wie, że źle robi.;-pp

Gość podobnie miałam
Można wierzyć, można nie wierzyć, ja myślę, że to ma znaczenie :) Dzięki za odp. A Ty z jakiego jesteś znaku, Lew może? A mężczyzna Baran bardzo lubi czuć się podrywany, to zdobywca i w ogóle

Gość nie przejmuj się żarcikami tej
flądry :D zacznij jej dowalać udając miłą :D np powiedz że ostatnio kupilaś swietny szampon np Yves Rocher i że jest też wersja do wlosow przetluszczających sie, moze by sprobowala? :D Albo że przy ciemnych ubraniach nieładnie podkreślona jest jej blada cera...jakby była chora :( może powinna nosić cieplejsze barwy? :D dowal su ce!!!

Gość podobnie miałam
O, doczytałam, żę ma tylko 21 lat, to faktycznie gówniara, może sobie nie zdawać sprawy, choć już powinna być na tyle dorosła, by Ci nie dokuczać, że masz duży brzuch itp., bo to już naprawdę chamskie. Ale myślę, że w tej sytuacji Twój mąż powinien zareagować, stanowczo uciąć i odrzucić jej zaloty, tak by jej było głupio i wstyd, wtedy na pewno by przestała. Wszystko leży w rękach Twojego męża, niech on zareaguje ostro, a skończy się to wszystko.

Gość no to ja torze w temacie
Mój mąż dobierał się do mojej kuzynki na wczasach, a że mieliśmy dodatkowych gości i spaliśmy w 4 na 3 osobowym materacu to akurat sprzyjało sytuacji. Była impreza, piliśmy a potem spać. Ona leżała w środku, ja jeszcze nie spałam, a on się do niej dobierał, widziałam i słyszałam wszystko. Zębami zdejmował jej majteczki, a ja leżałam tuż obok. Nie wytrzymałam, wstałam, na jego ważnym projekcie napisałam- widziałam i słyszałam wszystko, nie chcę cie znać zdrajco. pojechałam do domu i za 2 godziny na studia. Oni tm jeszcze spędzili razem kilka godzin. Wiem że mnie zdradził. ale ja nie pozostałam dłużna. To też była moja kuzynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no to ja torze w temacie
Przez 2 lata nie miałam z nią kontaktu.

Gość podobnie miałam
no to ja torze w temacie ojej to współczuję, musiało być Ci ciężko :( ale lepiej się pozbyć takiego prostaka jak najszybciej, ale debil, powinien dostać w pysk od Ciebie i od kuzynki, i kopa w dupę na do widzenia

A mi święta dobrze minęły :) Mąż zwrócił jej uwagę, ja zapytałam czy nie ma czasem anemii i czy nie powinna zacząć myć cześćiej włosów :D Przestałyśmy się odzywać... właśnie wróciłam do domu i odetchnęłam z ulgą :)

Gość ale wredny babsztyl z kuzynki!
Strasznie wredna ta twoja kuzynka :( Wiek jej nie rozgrzesza. I to po prostu niesmaczne jak ona sie zachowywala. Zero manier w stosunku do ciebie. Zwykly prymit z tej dziewczyny. Matce 2 tygodniowego dziecka przycinac o urodzie? No sorry, ja uwazam, ze w takiejs sytuacji maz wrecz powinien sie za toba ujac i jej cos na ten temat przygadac. Dobrze, ze tam nie mieszkacie na stale.

nie wyobrażam sobie, żeby mój Mąż nie zareagował na niesprawiedliwą krytykę pod moim adresem:) najlepiej zareagować od razu puścić ciętą ripostę, wtedy kuznka nie denerwowałaby Cię całe święta