Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pablitka

swiateczny dolek

Polecane posty

Masakra,wrocilam po wigilii do domu,leze w lozku i sie poplakalam az. Nie wiem dokladnie czemu,jakos ten brak wspolnoty w rodzinie mnie doluje. Widujemy sie rzadko a nawet w wigilie musieli od rana saczyc browar. Masakra i potem awantura. Dodatkowo tesknie za eks,strasznie. Prawie fizycznie czuje ta tesknote. Wogole jakis taki wieczor smutow mam

Gość baskinka20
serio? no to masz fajną stopkę 🖐️

Stopka ogolnie sie zgadza. Dzisiaj jakis taki klimat mam. Jak rzadko kiedy. Pewnie przez te choolerne swieta i popieprzona rodzinke. Zycie

Gość ja dziś
siedzę sama , czasem samemu lepiej jak z byle jaką rodzinką...Pozdrawiam!

Gość Ja mam to samo co Ty
Moja rodzina nie potrafi świętować, cały czas marudzą, jęczą, skarżą się... podczas wigilii nawet nie wyłączyli tv, nie zapalili świecy, nie chciało im się położyć dodatkowego talerza. Tylko by się nażreć i tyle. Kolęd nie śpiewaliśmy. Ojciec robił humory, przeklinał... Mój chłopak spędza wigilię ze swoją rodziną, daleko. To też mnie dobija. Tęsknie za nim i chciałabym spędzać wigilię z nim we dwoje, albo nawet z jego rodzicami też...

Gość mamamamaa
a mnie z mojej strony rodzinka olala. i dzonia rodzce meza ze jednak moglismy przyjechac. a mnie tym doluja.

Gość Ja mam to samo co Ty
Ehh, przykro mi:) ale kolejne święta będą LEPSZE!

No na pewno beda lepsze. Nawet jak bede je spedzac zupelnie sama to i tak bedzie duzo lepiej niz dzisiaj. Tragedia no jak mozna tak totalnie miec gdzies tradycje itp. Mogli sobie chociaz dzis to piwo odpuscic albo napic sie po kolacji. A nie od rana