Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((((((((((((((((((

Najgorsze święta w całym moim życiu!

Polecane posty

Dowiedziałam się dzisiaj, że mój mąż zrobił dziecko 18 latce. Mamy dwójkę dzieci. Nie wiem co robić. Mam ochotę się zabić.

Gość zemsta dziewicy
powodzenia, polecam sznur

Dlaczego mnie zdradził? :(

Gość jego zapytaj dlaczego
powiedział Ci dzisiaj? niespecjalna data na takie wiadomości...

Nie on. Ta dziewczyna do nas przyszła..

Gość kocuurrrrr
zdradził Cię dlatego, ponieważ już nie masz ani ciała ani temperamentu tego, czego mąż chce od żony- czyli kobiety impulsywnej i z pasją. urodziłaś dwójkę dzieci- i wszystko jasne, teraz masz za swoją głupote

Mój mąż ma 33lata, ma firmę.. Zatrudnił tą 18latkę dorywczo bo miała złą sytuację rodziną. Dowiedziałam się, że wynajął jej pokój żeby nie musiała się męczyć ze swoimi rodzicami no i sypiali ze sobą.. Zaszła w ciążę. Mamy dwójkę dzieci. Synek ma 3latka, a córka roczek. Nie wiem co mam zrobić.

Ja dowiedziałam się w październiku że mój facet ma trzyletnie dziecko i to ukrywał. Cztery dni temu zostawił mnie dla babki której zrobił syna zanim mnie poznał, a mam z nim córkę. Mam w chuj Przerabane święta.

Ja nie rozumiem takich dziewczyn. Młoda i chodziła do łóżka z 33 letnim facetem i jeszcze w ciążę zaszła. Chcę się rozwieźć. Tej małej życzę jak najgorzej!

Gość sffiatecznie
wiesz co,a ja zycze temu palantowi,twojemu mezowi jak najgorzej... co za cham iprostak

Gość Smutna....
Mojeswietatez do kitu są- dziecko śpi, mąż śpi już a ja sama na necie Czuje sie niekochana i jiepotrzeba- mam ochotę trzasnac drzwiami i pójść przed siebie

Gość sffiatecznie
prowo czy nie,malo jest takich przypadkow????

Nie wiem co robić. Pomocy..

Gość Smutna....
Poklocilismy sie z teściowa jakoś miesiac temu Powiedzialm jej 2 zdania prawdy- a ta wielće obrażona Próbowałam jakoś załagodzić sytuacje przed świętami - ale ona stwierdziła ze ona rodziny nie ma i na święta nie przyszła Więc mąż ma pretensje do mnie- ze chciałam co mam- ze to wszystko to moja wina I święta zaczęły sie byle jak Jak młodego polozylismy spać- to nawet sie do mńie nie odezwał- posiedzial pól godz oglądając film i poszedł spać I tak zapowiadają sie nast 3 dni Często mi sie nasuwa ta myśl- ze on mnie nie chce nie potrzebuje- i ze go draznie swoją obecnością I nie wiem co zrobić zeby to zmienić :(

Gość sffiatecznie
no ale ty ja dobrze znasz?ta laske? nic nie podejzewalas? I po prostu przyszla i ci powiedziala,ze jest w ciazy?

Gość sffiatecznie
smutna-daj spokoj,popisz sobie z nami.jutro jest nowy dzien,napewno cos wymyslisz.

Gość qweqweqwe
ja własnie dlatego jestem sama. Związki to pomyłka.

Nie znałam jej za bardzo. Mąż mi raz opowiadał o tym, że zatrudnił dorywczo młodą dziewczynę bo miała złą sytuację rodzinną. Przemoc w domu itd.. Później jakoś to ucichło. A dzisiaj ona bezczelnie przyszła i mi wszystko powiedziała.

Gość ale czemu to jej wina
ale czemu to jej wina? Twojego meza przy tym nie bylo ? Przywiazala go do kaloryfera?

Dlaczego się godziła na seks z nim?

Bardziej cie powinno interesowac dlaczego ON tego sexu z nia chcial, a nie czemu ona sie godzila :O

Bo nie było by sprawy jak by się nie godziła, a męża wywaliłam z domu. Nie wiem czego mu brakowało. Spaliśmy razem.

raczej nie byloby sprawy gdyby ON nie chcial :O nie widzisz tego ? latwiej zrzucic na naiwna malolate?

Nie mówię, że mąż niewinny, a ta gówniara powinna zostać teraz sama, z dzieciakiem, bez mieszkania i pieniędzy.

"a ta gówniara powinna zostać teraz sama, z dzieciakiem, bez mieszkania i pieniędzy." ale Ty jesteś zawistna:O

Gość maz chcial cie zdradzic
i nie oszukuj sie. Jak nie z nia to zrobilby to z inna. Nie tlumacz go, ze ona niby sie godzila czy prowokowala. Jak mezczyzna nie chce to nie zdradzi, a jak chce to zdradzi. I nie wazne czy z pierwsza chetna czy 8 chetna. Nie dziewczyne obwiniaj a swojego meza.

Ciekawe co byś powiedziała jak by Cię mąż zdradził.

Gość maz chcial cie zdradzic
"Bo nie było by sprawy jak by się nie godziła" Ona y sie nie zgodzila, ale nastepna moze i tak. Maz chcial cie po prostu zdradzic wiec sprawa by byla bez wzgledu na to ile kobiet mialoby sie nie zgodzic:P Chetna znajdzie sie zawsze wiec to wina twojego meza.

Gość d Zaoszczędzić
to twój mąż powinien teraz łożyć na to dziecko; jak możesz być matką i źle życzyć niewinnemu dziecku tylko dlatego że masz męża glupka; dziewczyna pewnie wyczula kasę i wrobila go w dziecko, a on glupi polecial jak do miodu

A ma mi być jej żal? Gdzieś mam co się z nią stanie i z jej dzieckiem. Mąż kretyn. Nienawidzę go. Rozwód jak nic. Pewnie dobie teraz siedzi u swojej kochanicy. Dziewucha jakaś puszczalska.