Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhgfhfgh

Jestem ładna ale głupia

Polecane posty

Gość dfhgfhfgh

Mam faceta ale właściwie myślę, że on jest ze mną tylko dlatego, że jestem ładna. On czasem mówi same mądre rzeczy a ja tylko milczę, bo jestem za tępa na rozmowę... Pogadać pogadam ale tylko o pierdołach, jak jest jakiś poważniejszy czy mądrzejszy temat to już wolę być cicho niż gadać głupoty jakie mi przyjdą do głowy. Chciałabym być mądra :(

Gość kdfvhbdfivhb
kto mnie pokocha ?

Gość rsjr
jakie masz wyksztalcenie dziewucho ze wsi ?

moze poprostu sie stresujesz. jesli masz wbite do glowy ze jestes tępa i glupia to sie przed kazdym slowem w powaznej dyskusji zastanawiasz a wtedy wychodzi to podejrzanie, jakbys sie silila na cos mądrego...ludzie to widza ty to widzisz jeszcze bardziej sie stresujesz, mylisz, i utwierdzasz w przekonaniu ze jestes tępa i glupia. a moze byc to jedynie kwestia pewnosci siebie.

Gość dfhgfhfgh
studiuję i nie jestem ze wsi :o Nie chodzi mi tutaj o taką inteligencję, bo maturę niby zdałam dobrze i nigdy problemów w szkole nie miałam. Chodzi mi o taką "życiową" inteligencję :(

Gość barnej
eee... nie przejmuj się - jesteś tylko kobietą. problem to by był jakbyś była brzydka.

Gość mjhnhj
podaj gg jak mozesz

Gość dfhgfhfgh
No właśnie kiedyś się zastanawiałam co powiedzieć w takich mądrych dyskusjach a teraz tylko milczę :o W sumie na to samo wychodzi, w obu przypadkach wychodzę na tępą...

Dobre. Ucz się , czytaj książki będzie szansa że zmądrzejesz. Ale jak nie jesteś wygadana to nawet wiedza Ci nie pomoże .

Gość dfhgfhfgh
No właśnie kiedyś się zastanawiałam co powiedzieć w takich mądrych dyskusjach a teraz tylko milczę :o W sumie na to samo wychodzi, w obu przypadkach wychodzę na tępą...

Chodzi mi o taką "życiową" inteligencję xxx to raczje kwestia nie zyciowej inteligencji, czy wiedzy życiowej ale wiedzy ogólnej encyklopedycznej raczej...bo tego dotycza na ogół rozmowy w grupie niby na mądre tematy osób któe tak naprawdę w danej kwestii pojecia zbyt wielkiego nie mają. xxx ja potrafie w towarzystwie wypowiadać się na temat o ktorym nie mam pojecia w taki sposob ze nikt , chyba ze w danym temacie na serio obeznany a nie tak tylko oglnie, się nie zorientuje a nawet jesli to nie ma az takiej wiedzy zeby mi moją niewiedze udowodnic.. xxx a wynika to z pewnosci siebie jaką mam. xxx tu nie twoja głupota, ani wiedza niedostateczna ale brak pewności siebie daje taki efekt,

Gość barnej
taka kobieta to skarb. ładna, milcząca... jeśli jeszcze umiesz gotować i jesteś dobra w łóżku to jesteś ideałem :)

Gość mjhnhj
moj nr:40121622

Gość dfhgfhfgh
Fakt, pewna siebie raczej nie jestem :(

Gość dfhgfhfgh
Przykro mi ale gotowanie również nie jest moją mocną stroną :P A cycków mało macie w internetach? :o

Gość barnej
dobra - gotować nie musisz. ważna byś była ładna, nie gadała i była dobra w łóżku. wtedy będziesz na prawdę o krok od ideału :)

Gość kkhjlas
ile masz lat? ile wzr,wagi?

Gość dfhgfhfgh
Nie powiedziałam, że nie gadam :P Owszem, gadam ale tylko o pierdołach, nie na poważne tematy :o

Gość dfhgfhfgh
Nie widzę związku mojego wzrostu i wagi z tematem :o

Gość barnej
ale zauważasz kiedy się Ciebie nie słucha? bo jak nie, to możesz sobie brzęczeć bez ładu i składu - mnie to nie przeszkadza - kiedy trzeba to się usta zatka :)

Gość dfhgfhfgh
Przykro mi barnej ale nie sądzę żebym w rzeczywistości była bliska Twojego ideału 🖐️ Szukaj dalej

Gość klaudik292929
nie jesteś głupia ;) gdybyś była, nie zdawałabyś sobie sprawy z problemu ;) po prostu brak Ci pewności siebie, to wszystko ;)

Gość 7ouuo
'ja potrafie w towarzystwie wypowiadać się na temat o ktorym nie mam pojecia w taki sposob ze nikt , chyba ze w danym temacie na serio obeznany a nie tak tylko oglnie, się nie zorientuje a nawet jesli to nie ma az takiej wiedzy zeby mi moją niewiedze udowodnic.." o o o no wlasnie nie potrafisz, co wielokrotnie udowodniles na forum ruda durnowata pało:D:D wszyscy na okolo wiedza zes glupi i bez wiedzy, no chyba ze otaczasz sie jeszcze glupszymi od siebie co raczej byloby dosc trudne by takich znalezc :D:D:D:D:D

Gość barnej
ja nie szukam wcale. moja niestety jest mądra, co uważam za funkcjonalność zbyteczną. mało mówi, ale jak mówi to trzeba słuchać bo wymaga interakcji. ehhhh. tak fajnie byłoby mieć durnotę. ale się człowiek zakochał to cierpi...

Gość barnej b.wspolczujemy:p
TRAGEDIA:D:

Gość jjjkkkkkktttty
nie musisz mieć jakiejkolwiek wiedzy na dany temat, by wyrobić sobie opinię na podstawie tego co ktoś w danym temacie mowi, a idąc dalej - możesz ją wyrazić.

Gość a ubierasz sie sexi?
????

Gość dfhgfhfgh
barnej jednak ludzie niegłupi lubią sobie czasem porozmawiać na jakieś mądrzejsze tematy :P Jakby Twoja dziewczyna była głupia to pewnie z czasem zaczęłaby Cię denerwować :P

Gość jjjkkkkkktttty
nigdy nie jest tak zeby ktos wiedzial wszystko. a zdradzisz w jakich to tematach milczysz i boisz się czegoś powiedziec?

Gość barnej
a wiecie co jest najgorsze? czyta ciągle te cholerne książki po czym chce dyskutować. więc ja też muszę coś przeczytać coby łatwiej się z nią gadało. no masakra. jakbym nie mógł się zakochać w durnej gąsce... ileż można czytać do chuja?!? dobrze, że chociaż ładna i dobra w łóżku, bo gotować też nie umie. próbowałem nawet książkę kucharską podarować, ale się skrzywiła, że kiepska literacko :(