Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostawiłam ich...

Odnalazłam na portalu społecznościowym mojego byłego... zobaczyłam swoje dziecko

Polecane posty

Gość zostawiłam ich...

Chciałam usunąć ciąże, nie planowaliśmy tego. On mnie błagał żeby nie. Wybłagał, powiedziałam że urodzę i nie chcę go więcej widzieć ani jego ani tego dziecka. I tak się stało. Zapłaciłam za cesarkie cięcie, nawet nie widziałam dziecka. Minęło 5 lat od tamtej pory. Mieliśmy po 18 lat. Wigilia, swięta... wpisałam jego imię i nazwisko. Jest w związku małżńskim i ma śliczną żonę. Moja córka też jest sliczna. Mieszkają 500 km odemnie. Obejrzałam zdjęcia i chyba pójdę spać jutro będzie lepiej

Gość selafi
wspolczuje ci mloda bylas glupia bylas ale on tez byl mlody a na takiego faceta ktory samotnie wychowuje dziecko bo matka sie wypiela, to prawie kazda prawie poleci, bo to skarb.

Gość zostawiłam ich...
selafi właśnie młoda i głupia.... a jemu mama pomogła chodziła do mnie do szpitala jego mama i mnie błagała że będę żałować, będę za tym dzieckiem płakac... no cóż. Miała rację. A ja byłam zimna jak ryba wtedy

Gość selafi
niech cie reka boska broni by rozwalac im teraz zycie, ale co do dziecka jako matka biologiczna masz prawo je poznac i starac sie nawiazac i odbudowac z nim wiez. ludzie popelniaja bledy i to trzeba uwzglednic, nadal jestes bardzo mloda wiec pomysl, co tak naprawde czujesz i czego chcesz. czy chodzi o dziecko czy zadrosc o niego. nie skrzywdz swojego dziecka.

Gość wwwwwrtrtrttr
ludzie to jednak idioci. Jak usunie ciążę- to potwór, mogła urodzić i oddać Jak nie usunie i odda- to potwór, jak można oddać dziecko kurwa co za imbecyle

Gość nlvnl
nigdy wczesniej nie probowalas ich odnalezc?

Gość zostawiłam ich...
kiedyś napisałam mu smsa. Usunęłam jego numer ale pamiętałam. Po roku. Napisałam coś w stylu jak się mają, odpisał mi pamiętam jak dziś: "Nie masz prawa o to pytać."

Gość zostawiłam ich...
ona już chyba ma mamusię...

Gość selafi
dziwisz sie? postaw sie w jego sytuacji. kobiety nie radza sobie z niemowlęciem niekiedy a facet, ba osiemnastoletni chłopiec? ta sprawe trzeba rozwiazywac bardzo powoli, moze nawet latami. płacisz na dziecko alimenty?

Gość zostawiłam ich...
Nie płacę... taka była umowa.

Gość nlvnl
ja bym probowala nawiazac kontakt, to byl blad ktorego zalujesz, ale to Twoje dziecko.

Gość zostawiłam ich...
posłuchałam niepotrzebnie rodziców. On był z "biedniejszej" rodziny, jego mama była wdową ojciecm i zabronił się z nim spotykać kiedy powiedziełam o ciąży wlał mi tak strasznie. Kazali mi usunąć ale jego mama i chłopak ubłagali mnie. Nie wychodziłam z domu, ojcu było wstyd.

Gość selafi
czego pragniesz? chciałabys zobaczyc i dotknac swoja córeczke czy tesknisz za nim? co cie popchnelo by ich poszukac?

Gość zostawiłam ich...
ale on się zmienił... Szybko się ożenił...

Gość zostawiłam ich...
Nie wiem. - chciałabym ale boję się. Nie wiem co on na to. Nie pozwoli mi pewnie....

Gość bywam czytam wiem
Nie masz prawa burzyć im życia. Nowe odzywaj się zniknij przepadnij zapomnij...

Gość zostawiłam ich...
Też o tym pomyślałam, że pewnie nie chcieliby żebym się odezwała... Są już rodziną.

Gość bywam czytam wiem
Szybko się ożenił? Po dwóch może trzech latach? zamknął rozdział związany z tobą i zaczął żyć dalej, on nie chce cię znać... To chyba jasne

Gość zostawiłam ich...
ma na imię Oliwia...

Gość selafi
najnormalniejsze rzecz ze sie ożenił toz nie byl 50latkiem z dzieckiem z daunem. czemu sie dziwisz.. napisz do niego dlugi list, przypomnij tamte wydrzenia, wyjasnij co im towarzyszyło, popros o to by razem z zona przemysleli czy moglabys zobaczyc sie z corka poniewaz bardzo tego potrzebujesz i zalujesz tamtych decyczji. nie nahalnie raczej bardzo delikatnie. zaznacz ze nie zamierzasz wtargnąć w ich zycie a chodzi o corke

Gość barnej
dobre! 7/10 odkrywcze i ciekawe :) oby tak dalej :)

Gość zostawiłam ich...
i co ja bym miała powiedzieć temu dziecku...?

Gość zapytaj sie o nia
zloz zyczenia swiateczne, moze przeslij cos dla malej, mozesz zostac ciocia z czasem

Gość zapytaj sie o nia
przepros i podzekuj mu

Gość zostawiłam ich...
Nie wiem czy chcę się kontaktować. Ale bardzo się cieszę, że ją zobaczyłam i że dobrze jej się wiedzie

Gość nlvnl
To ja widze ze Ty nie chcesz jej poznac,widocznie wygodnie Ci jak jest.

Gość selafi
to zalezy na co pozwoliby jej ojciec i przybrana matka w takiej sytuacji trzeba sie mocno z nimi liczyc. moze warto byloby byc ''ciocia'' az dojrzałaby do wiadomosci, ze jestes biologiczna matka, moze gdzies okolo 18

Gość zostawiłam ich...
To nie chodzi o to, że nie chcę, popatrz na nich co będzie z nimi kiedy nagle ja się pojawię? Całe ich życie legnie w gruzach.

Gość Takkkkkk
Powiem Ci coś + dla Ciebie jest to że NIE usunęłaś mówi Ci to osoba doświadczona życiowo byłaś młoda popełniłaś błędy jak KAŻDY z nas zastanów się czego chcesz tylko nie niszcz im małżeństwa ale pamiętaj masz prawo poznać dziecko. Mówi Ci to facet głowa do góry!