Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostawiłam ich...

Odnalazłam na portalu społecznościowym mojego byłego... zobaczyłam swoje dziecko

Polecane posty

Gość zostawiłam ich...
Gdybym miała się kontaktować napisałabym do jego żony a nie do niego..

Gość selafi
''Całe ich życie legnie w gruzach'' niekniecznie i zalezy to tez od ciebie. z wiekiem bedziesz za nia tesknila bardziej i sumienie nie da zyc im wiecej nabierzesz zyciowego rozsadku

Gość musisz zastrzec, ze nie chcesz
ingerowac w ich rodzine, ze jestes wdzieczna za to co dla Niej zrobili, ale chcialaby ja poznac i czasem odwiedzac jak ciocia

Gość zostawiłam ich...
Idę spać. Dobranoc Wesołych Świąt

Gość retyrttttttttt
Też my ślkę, że masz prawo napisać

Ma prawo napisać? Przecież przez tyle lat miała ich w nosie. Wychowanie dziecka kosztuje. Niech zapłaci zaległe alimenty i wtedy będzie miała prawo.

Gość ehhh ludzie
jak dla mnie ten temat to kolejna prowokacja Mayor of London :)

do prowo się nie odniosę, ale do tekstu, że "na samotnego faceta z dzieckiem to prawie każda poleci, bo to skarb" BUAHAHAHAHAHAHAHAH jaki skarb, kurwa?!?!?! toż to olbrzymie i niechciane obciążenie i duże prawdopodobieństwo stałej obecności byłej baby. to OGROMNY minus dla faceta i musiałby naprawdę mieć wiele zalet, które mogłoby nieco to zakryć. ja nie wiem, co ludzie mają we łbach - co to za zabawa bawić cudzego bachora? samotna matka to też skarb? jakoś nie widzę takich opinii, raczej, że to towar drugiego sortu - i tak po prostu jest. z facetem to samo.

Gość a ja mysle,ze tu
jesli to nie proowkacja, to... wiem,ze takie rzeczy sie zdarzaja. jednak nigdy ,ale to nigdy nie ingerowalabym w ich rodzine. ty do niech nie nalezysz, sama podjelas taka decyzje, pewnie zostalas pozbawiona praw, wiec nawet o alimenty moga cie podac, a nie zrobili tego. wiec szoruj z dala od nich, nic ci do tego dziecka. nie jestes jego matka i nigdy nie bedziesz. koniec kropka.

Gość vcx
Nie masz prawa wtrącać się w ich życie! Zostaw ich w spokoju!

popelnilas juz blad, nie popelniaj drugiego.na pewno zone twojego bylego dziecko traktuje jak wlasna matke, po co burzyc spokoj, ty je tylko urodzilas a kto inny pokochal od razu i bez zastrzezen, nie rob krzywdy wlasnemu dziecku po raz kolejny

Gość skubbbany
wlasnie mialem napsiac ze ten temat to kolejne dzielo mayor a wszyscy sie podniecaja

Gość trgjh56uj57u67uj7y6
olej te nowa mamusie, ona pewnie tez jakas dziwna, choc na zdjeciach idealna rodzinka nawiaz kontakt z dzieckiem, jesli tego pragniesz

prowo jak prowo ale śmieszą mnie porady typu", popros o to by razem z zona przemysleli czy moglabys zobaczyc sie z corka poniewaz bardzo tego potrzebujesz" sorry ale chyba bardziej liczą się potrzeby dziecka niż dorosłej baby, która miała wybór typowa postawa "dochodzącego" rodzica robię dla dziecka coś- kiedy tego potrzebuję nie- kiedy ono potrzebuje za błędy młodości się płaci dziecko jest ważniejsze kto lepiej poradzi sobie z sytuacją? dziecko, któremu w tej chwili wywróci się świat o 180 stopni? czy kobieta, która do tej pory spokojnie bez tego dziecka żyła? to samo dotyczy wszelkiego typu tatusiów, którzy nagle przypominają sobie o "potrzebie"

Gość tg.mdmj
przeciez to prowo

Gość iftar to samotna matka
.

Gość halabardnik z iławy
Ifka, a czy ty zawsze musisz wchodzic ike w cztery litery? Nie masz własnego zdania, nie masz wlasnej osobowości ? Nudne już jest to twoje włazidupstwo.

Gość iftar ma służalczy charakter
pewnie dlatego jeździ do turcji poznawać ciapatych :O tylko debilka zwiąże się z muzułmaninem :O

nikt nie mówi, że to nie prowo ale takie sytuacje zdarzają się w realnym życiu bardzo często co prawda częściej z udziałem tatusiów

Gość ike a ty lubisz ciapatych?
?

Gość cezik ty konfidencie
kumpel mial podobnie. wpadł z laska ktora jebała sie ze wszystkimi, ba nawet sie z nia ozenił ale ja dalej jebali na dwa baty. odeszed od niej , zbrał syna i ułozył se zycie w holandi.

Gość selafi
w tym temacie powinni wypowiodac sie ci ktorzy maja cokolwiek pojecia najlepiej z autopsji o podobnej sytuacji zyciowej. przyjdzie moment, ze dziecko ma prawo a rodzice maja obowiazek powiedziec ze macocha nie jest jego biologiczna matka a wtedy moze byc dym. jeli dojrzewanie bedzie przechodzic burzliwie, to jest wielkie prawdopodobienstwo, ze kiedys znajdzie sie u matki biologicznej uwazajac ze z nia bedzie sie lepiej dogadywac. wszystko tez zalezy w jakim wietle rodzicie przedstawiaja matke biol. ludzie, czy wy nigdy nie mieliscie osiemnasie lat i piór w glowie?

Gość zostawiłam ich....
to był żart wigilijny, smacznego jajka

Gość Hmm może to i nie prowo bo
kobiety są tak popierd... by usuwać ciążę :( Hmmm ty nie urodziłaś ale moglaś wychować znaleźć w sobie siłę iść do terapeuty .. Rodzice mojej dziewczyny byli bogatsi od mojej, ale to się zmieniło po jakimś czasie teraz ja mam więcej kasy od przyszłego teścia chce spędzić z jego córką całe swoje życie mimo że ma dziwnego tate którzy mierzy ludzi miarą grubości portfela

Gość selafi
i co z tego tu chyba codzi o gadanie c'nie?

Gość Hmm może to i nie prowo bo
Idioci z was wierzycie ze w zamach smoleński a nie w prostą życiową sytuacje która mogła się wydarzyć w setkach domów:D:D:D Sytuacja tutaj opisana jest bardziej prawdopodobna niż TNT w paście do butów :D:D:D