Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemsamazkim

z kim ja jestem?

Polecane posty

Gość niewiemsamazkim

zapytalam sie mojego chlopaka co by bylo jakby byl wolny i bylby gdzies na imprezie,pojawilaby sie jakas dziewczyna,i czy by sie z nia przespal. oczywiscie odpowiedz byla twierdzaca. troche mnie to zdziwilo bo w lutym bedzie 3lata jak sie znamy i myslalam ze przez ten czas troche wydoroslal,i ze troche inaczej patrzy na te sprawy. zdenerwowalam sie i powiedzialam mu wprost,ze nie wiedzialam ze jest taka Łachudra.zenada. powiedzial,ze jak nie chce znac odpowiedzi to zebym nie pytala. odpowiedzialam mu> ze myslalam,ze moj chlopak odpowiedzialby ze z byle kim do lozka nie chodzi nie chce mi sie z nim gadac,z seksu nici. jakos juz nie wierze ze moglabym trafic na kogos normalnego:(

Gość fdc
tacy są faceci

Gość niewiemsamazkim
myslalam ze moze jednak nie:( oczywiscie prawda okazala sie brutalna:(

Gość niewiemsamazkim
widocznie mam za duze wymagania jak na dzisiejszy swiat...

Gość takicwaniakzehoho
To fakt Powinnas sie cieszyc ze powiedzial Ci prawde A za prawde nigdy nie mozna sie fochac bo zacznie klamac Jak powiedzialas jakas dziewczyna (dla Ciebie byla to pewnie pierwsza lepsza) a on sobie pomyslal o jakiejs super lasce z ktora by zajebiscie sie gadalo flirtowalo i pociag bylby taki ze nie mogiby sie opanowac i niewytrzymaliby i zrobili by to

Gość takicwaniakzehoho
a ty jeszcze pewnie sobie to wyobrazilas jak robi to z inna i nieszczescie gotowe

Gość niewiemsamazkim
nie,on na byle jaka by polecial,byle by miala cycki etc przed naszym zwiazkiem 2x tylko przespal sie z byle kim,i byly to wlasnie takie dziewczyny. watpie by myslal,ze jakas sexbomba sie nim zainteresowala

Gość takicwaniakzehoho
co Ci nie pasuje w przygodnym seksie? To jest Twoj pierwszy chlopak?

Gość niewiemsamazkim
to moj 4chlopak,ale taki na powaznie to drugi poza tym powiedzial do mnie wlasnie "zamknij sie" jestem w glebokim szoku

Gość takicwaniakzehoho
No to gratuluje wyboru Chyba ze to on Cie chcial a ty nie mialas wyboru

Gość niewiemsamazkim
chyba pojde spac,jestem zazenowana jego poziomem

Gość takicwaniakzehoho
Bo za prawde nie mozna sie fochac Pytasz sie on Cie szanuje kocha Ufa ze ty go szanujesz i kochasz takiego jakim jest Odpowiada Ci szczerze a ty dostajesz focha i jeszcze z sexu nici Czego sie spodziewasz Sprowokowalas to Ty a on teraz cierpi i to dlatego ze sie pomylilas a on powiedzial prawde

Gość niewiemsamazkim
ja bym inaczej odpowiedziala poza tym znam facetow co raczej tacy latwi nie sa. moze tylko takich udaja badz nie maja/nie mieli okazji i dlatego tacy spokojni mi sie wydaja

Gość takicwaniakzehoho
Kiedys przeprowadzili takie badanie Dziewczyna i chlopak zaczepiali ludzi na ulicy i mowili to samo zdanie "Czesc jestem tu nowa/nowy Umówmy sie na sex dzisiaj wieczorem" Na 10 facetow odmowilo 1 na 10 kobiet odmowilo 9

Gość niewiemsamazkim
aha czyli podsumowanie wyglada tak,ze lepiej zebym zostala lesbijka:)

Gość takicwaniakzehoho
Ja tez myslalem ze nie naleze do latwych Jak poznalem swoja obecna dziewczyne Jak sie poznalismy i tak bylo zajebiscie ze nie moglismy sie od siebie oderwac Oboje wiedzielismy ze to nieuniknione ze w koncu wyladujemy w lozku i tak sie stalo po moze 1.5 godz znajomosci To bylo niesamowite przezycie

Gość takicwaniakzehoho
Musisz trafic na tego 1

Gość jebaka wymaginowany
hmm kazdy ma swoje slabosci i nigdy nie zdradza bez powodu zastanuw sie czy oddajesz sie mu tak jak on by chcial tego ja osobiescie i moja kobieta jes dlamnie jak dziwka w lozku i kochamy sie jak dwa wariaty bo jestesmy otwarci i rozumiemy swoje potrzeby hihih