Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedwab..........

Piękne, subtelne sceny erotyczne...

Polecane posty

Gość Jedwab..........
rumianek :) - miał być stały, czyli rozumiem, że spotykaliście się już jakiś czas i dopiero wtedy to zrobiliście? Bo ja mówiąc przygodny miałam na myśli chłopak poznany tego samego wieczoru lub ewentualnie znajomy, z którym raz nas poniosło..

Gość rumianek :)
"A po przygodnie po prostu czujesz, że było fajnie i tyle" to i tak dużo ja czuje tylko, że było

Gość Jedwab..........
ktoś_szukający_ - rok temu w Nowy Rok:D, ale nie doszło do stosunku, tylko się całowaliśmy, tak dosyć intensywnie powiedzmy;) A od tamtej pory to jeszcze kilka buziaków jednorazowych i nic więcej..

Gość Jedwab..........
chiver - i to jest właśnie najgorsze..;)

Gość Aparat007
Autorka w jakich okolicach uwilas swoje gniazdko ? i ile liczysz wiosen ? hmm

Gość rumianek :)
jedwab akurat ja nie zwlekam (pewnie to wada), ale jak się zacznę namyślać to już znaczy, że to nie to i nie dam sie dotknąć ani za tydzień anii za miesiąc ani za rok. ale ja od razu wiem czy to TO czy nie

mam wrazenie ze ze wzgledu na dlugo okres celibatu wyobrazenie namietnosci, uczuc itd jest bardzo rozbudzone w twoich myslach ;)

Gość Jedwab..........
Aparat007 - 24;)

Gość ktoś_szukający_
Piekny wiek..ja mam te 4 więcej..

Gość Jedwab..........
rumianek :) - co masz na myśli mówiąc, że nie zwlekasz? czyli, że idziesz do łóżka na pierwszej randce przeważnie, czy że przy pierwszej okazji jaka się nadarzy, gdy z kimś się spotykasz, czy np nie musisz się z kimś spotykać, a wystarczy, że poznasz go tej samej nocy na imprezie?:>

Gość Jedwab..........
chiver - myślę, że nie ze względu na okres celibatu, raczej z natury jestem bardzo romantyczna i przykładam dużą wagę do drobiazgów, czułości w związku, bardzo lubię opiekuńczych i czułych facetów i każde nawet najdrobniejsze gesty mnie kręcą:D

Gość Aparat007
Ja licze 30 ale wygladam mlodziej :) Od pol roku sam i jestem staroswiecki w pewnych sprawach. :)

Gość Jedwab..........
ktoś_szukający_ - za chwilę czeka nas nowy rok, więc właściwie można liczyć, że rocznikowo zaraz będę miała 25.. Trochę mnie to przybija.. Ale nie ze względu na faceta, tylko tak jakoś, na zasadzie, że to właściwie już prawie bliżej do 30 niż dalej;) A u faceta 28, to także piękny wiek:D

Gość ktoś_szukający_
A dziękuję... Też jakoś mnie uderzyła owa "25"-tka.. A skąd jesteś, jeśli wolno zapytać?

Gość Jedwab..........
Aparat007 - a co masz na myśli mówiąc, że jesteś staroświecki w pewnych sprawach...?:>

Gość Jedwab..........
ktoś_szukający_ - hmm... kujawsko-pomorskie, a Ty?;) I co właściwie oznacza Twój nick, skoro mówisz, że jesteś wolny z wyboru? Wziął się z innego wątku?:>

Gość ktoś_szukający_
Nie napisałem czego szukam ;-) Szczęścia na pewno. Ja z Trójmiasta

Gość Jedwab..........
Ooo, w Trójmieście byłam w listopadzie, na koncercie;) To czego w takim razie szukasz?:D

Gość ktoś_szukający_
Teraz..? silniejszych wrażeń..hedonizmu. Przyjemności. A Ty..? Ps. Na jakim koncercie?

Gość ktoś_szukający_
...a chwilowo na forum szukałem też czegoś- ale to w innych tematach znajdziesz ;-)

Gość Jedwab..........
Silniejszych wrażeń...? Co przez to rozumiesz..? Na Maleńczuku;)

Gość ktoś_szukający_
endorfiny, czyli hormonu szczęścia.. Przyjemności cielesnej również.

Gość Aparat007
Autorko, Staroswiecki, jesli chodzi o pewne zachowania w stosunku do kobiet. Bycie gentlemanem np. Poza tym, ja takze wiem kiedy to to jest to po pierwszym spotkaniu. i nie koniecznie facynuje mnie zaliczanie wszysktiego co sie rusza :D Poza tym, musze przyanc , ze nie przeczytalem wszytkiego od poczatku a teraz widze ze kolega szukajacy byl pierwszy wiec, nie bede wam przeszkadzal. Zreszta ja i tak jestem w Londynie wiec sama rozumiesz ... :) Z pozdrowieniami

Gość Jedwab..........
Ale co np dałoby Ci taką krótką przyjemność, która by Cię uszczęśliwiła..? A jeśli chodzi o cielesność, to pisałeś, że już ok roku masz przerwę.. Więc dlaczego nie korzystasz, skoro Ci tego brak?

Gość ktoś_szukający_
Właśnie mam ochotę skorzystać... a Ty?

Gość Jedwab..........
Aparat007 - to jest forum publiczne, czyli każda wypowiedź mile widziana;) To zazdroszczę tego uczucia już na pierwszej randce.. Mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło od razu wiedzieć:o Zdarzyło mi się kimś zauroczyć w ciągu pierwszych 30 sekund rozmowy z nim, ale nie była to randka;)

Gość Jedwab..........
ktoś_szukający_ - ochotę to mam, ale raczej nie robię nic w tym kierunku;)

Gość Jedwab..........
Aparat007 - raczej bywało u mnie odwrotnie, że np ktoś na początku w ogóle mi się nie podobał, a potem jak to mówią... Chodził, chodził, aż wychodził:D;)

Gość ktoś_szukający_
Najważniejsze to zda sobie sprawę.. A co do przyjemności- mam kilka wizji..i nawet jeden mały fetysz, o którym pisałem w innych tematach ;-)

Gość Jedwab..........
ktoś_szukający_ - a Ty nie czujesz na sobie presji wieku jeśli chodzi o stały związek? Wiesz, ta zalewająca fala ślubów itd..;)