Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pottrzbapomocy

problem z EKS..

Polecane posty

Gość pottrzbapomocy

witam mam maly problem mieszkalem z dziewczyna od poczatku tego roku do wrzesnia gfdy wsyzstko zaczelo sie sypac ciagle klotnie zero kompromisu, jeszcze ja znalazlem ze ona pisze do kumepli ze jakis typek jej glowie zawrocil to kazalem sie jej pakowac, ja mam 23 lata ona 19.. ja praowalem utryzmnywalem caly dom, mialem duzo czasu pomagalem tyle ile moglem we wszystkim czy w opiece nad synem czy gotowaniem itd.. ona sie jezcze uczyla, opiekowala sie malym i zajmowala sie domem jak to wogole mozna tak nazwac musiala miec dzien zeby jej sie zachcialo cos zrobioc jak na proawdziwa kobiete przystalo.. mamy razem syna pol rocznego a znamy sie ok 1,5 roku .. wpadlsimy tak narpawde po 3 miesiacasch znajomosci.. teraz nie moge uwirzeyc zze trafilem na takiego huja jakim jest ona, jak zobacyzlemn ta wiadmomsc ze pisze ze mysli o iunnym od razu kazalem jej sie pakowac i wynosisc z domu byla mocna awantura przyjechala jej matka ktos z rodziny i sie pakowali.. a ja z nia sobie jeszcze w tamtrym czasie mocno ublizalismy.. ona w tamtym czasie jak sie pakowala zajebala kjilka moich rzeczy cennych takie jak aprat lustrazny, czy bizuterie zlota zegarek za 2k pln.. mialem andizeje ze mi po czasie odrazu to odda ze zrobila to pod wplywem emocji, po miesiacu chcciala wrocic naprawci to uda to sie udam, duzo rozmawialismy cheislimy spurowac ale hujz tego wyszedl, jak jej mowielm ze musze to przemyslec to ona do mnbie ze jak ja tak podhodze to widzimy sie w sadzie ? a ja do niejn kurwa przed chwila jetes mila chcesz sprubowac cos naprawiac i straszysz mnie sadem?.. po czasie jednak huj z tego wyszedl ona spotyka sie teeraz z kims innym to juz z 2 gosciem od 2 miesiecy od kiedyu sie rozstalismy lol.. teraz do mniie ze syn jest tala mi ze jak tak to wiecej nie zobacze malego, ciagle mnie szantazuje zreszta, powiedziala mi ze nie odda mi rzeczy, jak kuba bogu takak samo czescia mojego zycia i ja mam sie nim opiekowac w tygodniu .. przeciez to nierealne kiedy tez mam swoje zycie i pracuje, odpowiedi bog kubie.. sam nie wiedizalem ze jest taka zimna podla suka i jest do tego wszystkeigo zdolna nie wiem co mam robic, nie chce jej znac tej osoby, akutalnie wysylam na dziecko 500 zl alimentow, zabieram go jak mam wolne.. nie chce miec z nia nic wspolnego z tym kims.. mysle zeby odzyskac swoje rzeczy i zalozyc sprawe w sadzie ? za miesiac 2 znowu bedzie mnie szantoazowac albo jeszcze cos innego chce z tym skonzyc .. co sadzicie o tym wszystkim ??

Gość wera1234
Nie trać na nią czasu, jest tyle fajnych kobiet na świecie. Skup się tylko na swoim synu, bo to akurat wartościowa osoba w Twoim życiu, ale nie ta dziewczyna... Ona nie ma prawa Ci zabronić widywać się z dzieckiem, jeśli sąd Ci nie zabronił, a są Ci nie ograniczy praw jeśli będziesz przykładnym ojcem. To, że zabrała Ci Twoje rzeczy to jest normalna kradzież i możesz to zgłosić. Życzę wytrwałości i powodzenia :)