Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cry angel

Poczucie beznadziei....

Polecane posty

Gość cry angel

Witajcie! Mam problem( dla niektórych osób może on się wydawać błahym,ale dla mnie jest on dość nękającym, spędzającym sen z powiek, bo coraz częściej powracającym) Otóż. Mam 24 lata i jestem zakompleksioną, młodą kobietą z baaardzo niską samooceną. Czuję się beznadziejna, nikomu niepotrzebna a wręcz mam wrażenie,ze jestem niczym kula u nogi dla każdego. Mój brak dowartościowania wynika też(a może w zasadzie głównie z tego), że mam problemy ze zdrowiem i boję się,że przez to zostanę sama,a panicznie boję się samotności. Chciałabym,żeby ktoś pokochał mnie taką czystą, szczerą, bezwarunkową miłością na zawsze, a nie na "5 minut"(jak to miało miejsce dotychczas) Tak jak napisałam na początku ten problem coraz częściej do mnie powraca, coraz częściej płaczę w poduszkę i nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzić...

Gość cry angel
Jedyne co potrafię i kocham to gotowanie. Czułam się samotna i nieszczęśliwa i wówczas zapisałam się na kurs gotowania. Właśnie zostało mi trochę krokietówz wigilii, sama robiłam! Zapraszam! http://www.voila.pl/261/v6xzc/?1 Jak sądzicie równie smaczne jak apetyczne?

Gość a ja jeżely pani pozwoly
Pozwól komuś aby Cie pokochał, ja mogę spróbować ale mam 164cm wzrostu :-(

Gość jgiktrjgkjgktof
Idź spać .

Gość a ja jeżely pani pozwoly
Ja mogę spróbować :-) Poważnie.

Gość Cry angel
Ja się daje pokochać, naprawdę otwieram całe swoje serce...ale jak mnie ktoś pokocha to tylko na "5 minut", do momentu pojawienia się pierwszego problemu. :( a wiadomo ,że prędzej czy później wszędzie się one pojawiają. Chciałabym mieć kogoś kto będzie ze mną na dobre i na złe. Czy ja dużo wymagam?