Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu dziś robicie?

czemu w święta siedzicie na kafe?

Polecane posty

Gość co tu dziś robicie?

Zastanawiam się jak smutne musi być wasze życie skoro w święta zamiast być z rodziną siedzicie na kafe? Zanim ktoś się mnie czepnie,że też tu jestem to wyjaśniam-jestem dyspozytorką w firmie transportowej i po prostu mam dyżur w pracy,a że pracy mam dziś tyle co nic to mogę zajrzeć tutaj.

Gość jmdjkier
dzien jak co dzien

Gość co tu dziś robicie?
No właśnie nie dzień jak codzień. dziś powinno się być z rodziną,ale nie siedzieć obok a rozmawiać. potraficie spędzać czas z bliskimi czy tylko forum ma dla was sens? w weekendy pewnie też zamiast pogadać z mężem gnijecie tutaj. żałosne :O

Gość A ja myślę tak
Twoje życie jest smutne skoro w święta pracujesz. Ludzie przeważnie się spotykają po południu. Więc rano jest czas.

Gość brystol techniczny
bo mi sie nudzi... sniadanie zjedzone.... moj facet zasnal bo siedzial do pozna ... rodzina jakiee 1000 km stad wiec siedze na kafe ;)

Gość ttrtrtrtrer
Dzień spędzam z rodziną w domu ale przecież to nie musi wykluczać mojego siedzenia na Kafeterii.

Gość A ja myślę tak
Dziewczyna zdenerwowana że musi pracować. Pewnie nie w firmie przewozowej tylko w żabce... i wyładowuje tu swoje frustracje

Gość powiem ci dlaczego tu jestem:
bo święta to dla mnie czas relaksu,odpoczynku od codziennej gonitwy, robie wtedy to co lubię--a nie to co muszę--i każdy mój domownik też. wszyscy odpoczywamy w ten sposób. z rodziną tez znajdę czas,żeby sie spotkać.

Gość powiem ci dlaczego tu jestem:
wolę robić to co lubię,niż siedzieć sztywno przy stole i jeść i rozmawiac z ciotkami i wujami,których widuję raz w roku. wolę się zaszyć z moja własną rodzinką w domu i cieszyć się sobą.

Gość NielubieSwiąt
jeżeli przez cały rok kochana rodzinka ma mnie daleko w dupie, siostra oskarża o wypijanie kawy kiedy przyjdę do niej raz w miesiącu, wszyscy na okrągło się żrą to czy nie jest hipokryzją robienie pieprz onego cyrku takiego jak święta przez kilka dni ? Mam ich gdzies wole czytać podszywy.

Gość fkjlmnctvybuniojf
lubię wypić kawkę siedząc przed kompem, więc jak zwykle kliknęłam żeby zobaczyć o czym smęcą na kafe :P Na obiad idziemy do teściów.

Gość a ja jestem chora
i cale swieta leze w lozku :O wiec moim wiernym towarzyszem podczas tcyh nudnych swiat jest laptop :O

Gość mało? rzecz względna
Bo ludzie uważają że jak są w domu,jedno przy lapie,drugie przed tv to już spędzają czas razem :O a rodzina jakbyscie nie wiedziały to też facet i dziecko a nie tylko ciotki i wujki :O Ja cały dzień spędziłam z mężem i synem. Właśnie wróciliśmy ze spaceru,byliśmy zobaczyć zwierzęta w szopce. A teraz syn i mąż położyli się spać a ja usiadłam żeby odpisać na życzenia a przy okazji zajrzałam tu. ale lapa nie odpalamy,jakbym nie miała neta w telefonie to bym nie zajrzała,bo znam lepsze sposoby na relaks niż kafe.

Gość do mało? rzeczy względne
ale z ciebie hipokrytka 17.00 to nie cały dzien - o całym dniu możesz pisac jakbyś wróciła o 21.00 to ze mąż spi to mogłaś się z nim położyć albo poczytać książkę - po co od razu kafeteria? a teraz piszesz jakie złe sa te co tu siedzą - spójrz na siebie a potem oceniaj innych .Pewnie wyglądasz i jesz jak straszydło i chłop woli iść spac niż patrzeć na Twoja gębe.

Gdybym nie karmiła piersią pewnie bym nie siedziała, a tak co jakiś czas na dłuższą chwilę muszę się wyłączyć z "życia rodzinnego" więc z pomocą telefonu siedzę na Internecie ;-)

Gość mało? rzecz względna
Wyobraź sobie że dla nas to był cały dzień,bo wstaliśmy o 6,więc spędziliśmy razem 11h. teraz idę się kąpać i też idę spać.

Gość ghghgy
ile można zreć i siedzieć przy stole? u mnie w domu 10 osób i chodzi 5 laptopów i 1 ipod :)

Gość bo jestesmy szczesliwe i
spełnione...Dla mnie najważniejsza rodzina to mąż i dziecko. U rodzicow bylismy wczoraj a dzisiaj jest dzien dla nas. Na codzien mamy malo czasu a dzis robimy to co nam sprawia przyjemnosc...były wspólne posiłki ( oczywiscie bez obiadu, byl popoludniowy seks a teraz lezymy, maz na moich nogach drzemie a ja szperam w necie, rzadko mamy okazje tak sobie nic nie robi. W ramach spalenia zbednych kalorii zaraz przejdziemy sie pare przecznic do mamy meza. SMUTNE JEST PRACOWANIE W ŚWIETA.

Gość ja też w pracy
Oczywiście że smutne jest pracownie w święta ale jeszcze smutniejsze jest to że ludzie nie spędzają czasu ze sobą tylko obok siebie. mi też was żal bo nawet nie rozumiecie o co autorce chodziło. wspólne spędzanie czasu to nie siedzenie każdy na innym komputerze. oj głupie gąski.

Gość do tej wyzej
te teksty o pracy mnie rozpierdalaja bo zazwyczaj pisza je klamliwe suki ktore chca po innych pojechac a same kurwy nie lepsze

Gość ja też w pracy
Ale o co tobie chodzi? boli cię widać że ktoś ma inne sposoby na spędzenie wolnego czasu niż net? żal mi ludzi którzy nie potrafią być ze sobą, rozmawiać tylko jedno w tv a drugie na necie. i tak jestem w pracy,bo wyobraź sobie że niestety nie każdy może mieć wolne w święta.

Gość buahahahhahahahahahhh
jak ty suko jestes w pracy to wiesz co....buahahahha:D jebana kurwo:D

Gość ja też w pracy
od biednej kuzynki się zjawiła :D