Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podniecający sie

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość podniecający sie

czy podnieca was fakt ze np podczas calowania albo podczas tanca z chlopakiem staje mu penis ? co o nim wtedy myslicie ? ze jakis napaleniec czy moze same sie podniecacie tym faktem ? mi wystarczy krotki pocałunek z dziewczyną i mozna go wyczuc tym bardziej ze jest wiekszych rozmiarow. tylko wtedy obawiam sie ze moge tym zrazic dziewczyne. co o tym sądzicie ? czy jest to dla was obojętne ?

Gość podniecający sie
niebieskooka tylko tyle masz do powiedzenia ? jesli tak to po co sie wypowiadasz nie na temat ? zeby zabłysnąc ? gwiazdą i tak nie bedziesz. jesli ci temat nie pasuje to po co tu sie udzielasz ? popisac sie chcesz ?

Gość podniecający sie
czy tam zielono niebieska.. malo wazne.. nie masz innych tematow to zajmij sie czyms innym a nie psujesz temat komus kto pyta na powaznie.

Gość Kokietka-pończoszka
Wpieprza się w każdą dyskusję.To chyba jej choroba.Nie ma jej kto zadowolić i spuszcza się pisząc.

To jest powazne pytanie? hahahahahahahahha:) No dobrze to odpowiedz Ci na to powazne pytanie bo sa Swieta i nalezy byc milym:) Nie, nie podnieca mnie kiedy podczas tanca czuje na udzie twardniejacego kootasa, wlasciwie mnie to przeraza, tym bardziej jesli tego kogos nie znam;)

Gość Kokietka-pończoszka
Na takie kreatury jak Zielona nie stanął by żaden normalny członek bo i jak przy PC nie da rady.

Gość może już nie dziewczyna :)
ale kobieta czy mimo tego mogę odpisać na Twój post...? w taki sposób jaki opisałeś a więc już przy niewinnym :P pocałunku reaguje na mnie On ( nie wie że to działa w dwie strony :) ) zawsze zastanawiam się jak to jest możliwe że wystarczy tak niewiele...ale ta tajemnicza chemia jest cudowna :):):)

Gość podniecający sie
a co w tym niepoważnego ? gdzie tu jest cos niepowaznego ? ze ktos jest ciekawy opini ? wiaodmo ze wprost nie zapytam kolezanki w realu co mysli o takim czyms. po to jest anonimowe forum.

Gość podniecający sie
tez tak uwazam.. mi wystarczy kilka sekund i taki pocalunek na mnie bardzo dziala.. tym bardziej jak jest to nowo poznana dziewczyna. czasami sie tylko obawiam ze co ona moze sobie pomyslec wtedy o mnie ;) bo mi nie chodzi tylko o jedno a tak to moze odebrac

Gość podniecający sie
zielono niebieska po co tu sie udzielasz jak piszesz nie na temat ? nie ma kto z tobą pogadac gdzie indziej ?

Gość a ja się zastydzam :D
jeśli całuje mnie jakiś chłopak i czuję, że mu stoi to mnie zawstydza :) ale mi się to podoba i sama sie podniecam, bo wiem, że działam tak widocznie na niego :D

Gość to ze mną jest
coś nie tak:(

Gość podniecający sie
dobrze ze duzo kobiet raczej mysli w pozytyny sposob o tym bo kiedys tu wlasnie wyczytałem ze to raczej zalosne ze facet sie tak szybko podnieca itp.. choc pewnie są takie kobiety co tak uwazają ale mam nadzieje ze mniejszosc :)

Gość Kokietka-pończoszka
Masz obawy bo jeszcze mało masz praktyki z dziewczynami,ale kiedyś ją zdobędziesz.Tak normalnie to dziewczyna powinna się cieszyć,że coś :) reaguje na nią,a głupia pomyśli,że coś z Tobą nie tak.Wzwód jest to normalną reakcją,a w dodatku ze swoją dziewczyną.Często w tańcu wyczuwałam coś twardszego koło ud i mnie to bardzo cieszyło.Działałam na partnera.

Gość podniecający sie
mi sie tez wydaje ze w tancu raczej kobiety to podnieca.. bo wkoncu same podczas tanca wykonują takie ruchy pupą ze po prostu musi stanąc.. ;) chociaz dla facetow jest to troche krępujące ;)

Gość Kokietka-pończoszka
To że stanie to dobry znak,ale gorzej,jak się przed wyjęciem z rozporka spuścisz z podniecenia.Dla takich świeżoli jest to częsty przypadek.Nieraz nie zdąży włożyć i po krzyku,a dziewczyna czeka na coś konkretnego.

Gość podniecający sie
dla swiezoli moze tak. ja raczej swiezolem nie jestem bo juz mialem kilka dziewczyn i wkoncu mam 26 lat ale wprost przeciez zadnej nie bede pytal czy podnieca ją to ze czuje ze mi stanąl... ;) choc dwie dziewczyny i juz kiedys same powiedzialy ze poczuły ze mi sie podobają ;) ale rownie dobrze mogly tak gadac bo juz mnie znaly itd a obca juz moze myslec cos innego o tym... np nowo poznana gdzies na dyskotece.

Gość jmdjkier
H sie podobaja ciekawe czy Tobie sie podobaja

Gość Kokietka-pończoszka
Te Twoje 26 lat chłopcze to pikuś.Miałeś parę dziewczyn i co,masz takie pytania jak dzieciak 15 letni.Facet doświadczony nie pyta się o takie głupoty,tylko ma wyczucie kiedy,której ma pokazać,że mu stoi i wtedy działa.Oj jeszcze chłopcze wiele przed Tobą... powodzenia.

Gość Słomka___
oczywiście, że to jest dla laski podniecajace :) taki miernik atrakcyjności kobiety :p dla dorosłej dziewczyny na pewno nie jest czymś zdrożnym i obrzydliwych. ewentualnie może spłoszyć dziewicę ;)

Gość podniecający sie
nie chodzi o to ze nie wiem. zastanawia mnie jak inne kobiety reagują. z tymi co mialem doczynienia to wiem, chociaz co niektore nie daly po sobie poznac ze im sie to podoba. dlatego jestem ciekawy opini ktorymi mozna sie tutaj podzielic.

Gość soniczka91
ja kiedyś podczas takiego tanca nie wytrzymałam i go chwyciłam :D miał naprawdę grubego :) az mi było potem wstyd, że nie zapanowałam nad sobą :P

Gość kafeteriankakrk
a dla mnie by było dziwne jakby nie stanął :P wtedy bym się bardziej martwiła czy cos tam w ogole ma :D

ja nie zwracam uwagi na to czy my staje czy nie..a jak juz mam zwrocic na cos uwage to jak sie całuje z chlopakiem to on potem drży i goraco mu jest..wiec widac ze jest podniecony...nawet pozniej pisze ze ja go podniecam hehe :D