Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzwiazku ale samotna

Problem łóżkowy!!!!!!!!!!

Polecane posty

witajcie,mam problem, jestem w zwiaku 4 lata ponad, mamy z partnerem corke, nasze zycie lozkowe dojakiegos czasu bylo wrecz cudowne, od jakiegos roku, hmm pozycie zamyka sie do moze 1 stosunku na miesiac jak dobrze pojdzie, jestem zadbana kobieta , szczuplai dbajaca o siebie, staram sie partnera uwodzic , ale on jak by kamien nic gonie rusza jestem pewna ze nie ma nikogona boku, krzyki rozmowy awantury nie pomogly , w dzien rozmowy on rozumie moje potrzeby a na nastepny jakby zapominal i wkolko tosamo. mam dosc proszenia sie o sex. musialam sie wygadac, przepraszam za bledy ort.

Gość jak zwykle baby tylko
o jednym. Żałosne.

ale jesli zdarza sie ze facet wymaga od kobiety tojest wszystko ok tak?? ale jak kobieta chce tojuz jest zalosne !!

Gość Nie podniecasz go.
I tyle.A dlaczego,sama się domyśl.My tego nie wiemy.

Gość weź się za robotę
życie nie opiera się tylko na seksie. Są inne ważniejsze sprawy. Jak ci facet nie pasuje, to się puść z innym przecież dla was to nic wielkiego. A jak chcesz porady, to idź do seksuologa, a nie szukasz pomocy na forum dla dzieci.

jestem kobieta b szczupla mam 173 cm wzrostu 58 kg jestem atrakcyjna, facet czesto jest o mnie zazdrosny , bo ogladaja sie inni, ale nie o tym , on stracil ochote juz nie potrzebuje tak jak wczesniej, sam pzrychodzil po kilka razy dziennie a teraz jakby sex nie istnial

Gość Nie podniecasz go.
Bzdura.Seks jest równie ważny jak inne rzeczy w związku,ale tu ewidentnie widać,że nie podniecasz go,albo ma kogoś.

Gość fjhddhjeyeywt
Najwyższy czas na anal moja droga

nie ma nikogo tagojestem pewna, a codo podniecania , to podniecam go , bo jesli lerzymy to czuje ze mu stoi jak oszalaly ale on poprostu nie maochoty , ehhh , wiadomo ze sex to nie wszystko ale jest wazny

a wlasnie , o to chodzi , ze odpuszcza, i dlatego pytam , dlaczego tak jest , byc moze mial ktorys tak lub kobieta ktora z facetem miala taki sam problem. tu wlanie jest to najgporsze ze mu staje ale on nie reaguje

Gość weź się za robotę
Ludzie, jak widzą dziwoląga na ulicy też się oglądają, więc nie tobie oceniać, czy jesteś atrakcyjna.

weź się za robotę to nie ja to stwierdzam tylko moj

Gość ooooooopopopoooopopo
Mi staje jak chce mi się kupę

Gość gość
0FNRhHo1mMjq9ZISwW77Z17p