Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikuśś

Kłopot w związku..

Polecane posty

Gość nikuśś

Kocham dziewczynę.. Spotykamy się, jest między nami bliskość ale ona nie jest pewna swoich uczuć. Na pewno nie jestem dla niej kimś obojętnym, ale ona wciąż nie wie czy chce ze mną być tak poważnie. Co mam zrobić? Umówiliśmy się dzisiaj na spotkanie. Dodam, że mam 23lata, a on 19.

Gość monika_242424
To jesteście razem czy nie? Bo temat brzmi kłopot w związku, a później, że ona się waha

Gość nikuśś
No niby jesteśmy razem ale ona nie jest pewna..

Gość monika_242424
zapytaj ja wprost co do ciebie czuje moze sie wacha bo czuje cos do kogos innego

Gość nikuśś
Ona na pewno nie kocha kogoś innego. Jak by to wyrazić ona boi się zaangażować, bo boi się, że ją zranie.. Wiem, że jej zależy, że nie potrafiłaby tak rozstać się ze mną.. ale no ta jej niepewność..

Gość monika_242424
a czy okazujesz ze ci na niej zalezy i jak to robisz? czy ona wie ze traktujesz ja na powaznie?

Gość nikuśś
Interesuje się nią, piszę do niej, pocieszam gdy jest smutna, zabieram ją z domu żeby spędzić jakoś razem czas. Mówię jej, że ją kocham i co do niej czuję. Dbam o jej potrzeby w łóżku..

Gość monika_242424
musisz poprostu znalezc cos takiego, co jej nie do konca pasuje i to zmienic, bo skoro nie jest pewna, to znaczy, ze cos jest nie tak :)

Gość nikuśś
Raz płakała i mówiła mi, że mnie kocha ale nie czuje mojej miłości.. Nie wiem co z tym zrobić.