Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana..<3

JAK UZBIERAĆ NA SAMOCHÓD????? POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość zakochana..<3

mam za miesiąc 18stkę, planuję niedługo robić prawo jazdy i tu pojawia się problem. Mama zapewne na 18stkę chcę dać mi swojego forda scorpio (bardzo dużo pali i coś się z nim dzieję) nie stać by mnie było na utrzymanie go. Poza tym marzy mi się mercedes benz klasy c 220 w203. Kosztuję on średnio koło 20 tys a ja nie mam żadnych oszczędności. Jak namówić mamę na sprzedaż forda? Zawsze wpadło by kilka groszy już na mój wymarzony samochód. Mama mówi że szykuję mi bibę na 18stkę więc myślę , że tam też parę groszy wpadnie. Maj mam praktycznie cały wolny i myślę nad jakąś pracą. Tylko jaką? Poradźcie coś. Na wakację też mogłabym pracować.

Gość ejjzapomniiii.
skąd jesteś?

Gość zakochana..<3
Z Wrocka.

Gość Masz 18 lat
Brzydka pewnie nie jesteś, cipuszkę masz gładziutką w sam raz do wylizania, więc głupie pytanie. Parę numerków i masz samochodzik. Life is brutal🖐️

Gość ochroniarz z Auchan
cho do mnie na ochronie dorobisz :)

Gość dupa wołowa 123
Pełno jest ogłoszeń- bezpruderyjne panie zatrudnię- znajdź sobie taką pracę i problem z głowy.

Gość aaafffeeh
Zacznij od matiza jak podrapiesz całego nie będzie żalu....

samo kupno auta to jedno a drugie ubezpieczenie OC. Gdy nie masz zniżek i jesteś młodą osobą to bardzo dużo kasy trzeba zapłacić. Rozglądaj się za małymi pojemnościami bo inaczej pójdziesz z torbami.

Gość 17cm dlugosci/16cm obwodu
Bierz matiza w leasing i nie zadzieraj nosa

Gość fordziak
marzyc to nie grzech no ale zejdź na ziemię. tylko ciężką , uczciwą pracą i odrobiną szczęścia, dorobisz się samochodu. ja zaczynałem od malucha i kochałem go bo to mój pierwszy wóz. następnie seat ibiza 1,2 system porsche to już było coś. potem był ford fiesta ghia z 2000 roku. obecnie jestem na etapie zbierania kasy na coś z VW. życzę wytrwałości i powodzenia ;)

Gość dziecko zdaj ty najpierw prawo
jazdy a nie myśl o samochodzie :D Bo możesz nawet prawko 3 lata zdawać i nie zdasz :p

Gość gość
jesteś głupsza od ściany .. Mercedes jest bardzo drogi w utrzymaniu .. Mechanicy biorą właśnie za naprawę mercedes a największe pieniądze

Gość gość
rower tanszy a przyjemność?

Gość gość
Ta przyjemność, jak dla przyjemności jedziesz. W spódnicy źle jeździć. Latem przepocisz się jeszcze przed pracą/szkołą (a nie wszędzie da się wziąć prysznic), zimą zimno i ślisko, jak pada, to mokniesz. Przyjemność, ze hej!