Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżoaaaana

jestem w 9 miesiącu ciąży i jestem cięższa o 20 kg

Polecane posty

Gość dżoaaaana

nic tylko palnąć się w głowę

Gość taaaaaaaaaaaaaa
ja przytyłąm 60 7 m-cy po ciązu i ważę 55 kg. Dasz rade

Gość dżoaaaana
całe życie byłam i nadal jestem na wszelakich dietach do 7 miesiąca ciąży fitness - joga, bup dla mam, pilates i jestem cięższa o 20 kg nie jem po 19 trzymam dawkę kalorii 1800 kcl prowadzę aktywny tryb życia nawet w ciąży to skąd te 20kg?

Gość dżoaaaana
60 kg w trakcie ciąży czy po? czuję się zaje...ście nieatrakcyjna i się nie akceptuję

Gość dżoaaaana
już nie wspomnę o wszelakich serach na biust poślady etc które stosuję maseczki, okłady, basen

Gość dżoaaaana
nie na szczęście nie bliźniaki będzie syn :)

Gość dżoaaaana
a i jestem 5 dni po przewidywanym dniu porodu mały kopie i kopie a ja mam doła że jestem grubiutka

to może poprostu taki duży :) chyba masz dużo samozaparcia więc szybko schudniesz

Gość dżoaaaana
w sumie wolę spędzić Sylwestra na porodówce niż Boże Narodzenie lekarz mój jest na urlopie w Poroninie mam dzwonić jak by się coś działo i co przyjedzie z Poronina do Sopotu? teleportuję się w dniu porodu? hah

Gość dżoaaaana
oj samozaparcie to ja mam

Gość grymaśnica
czasami jest bardzo dużo wód płodo9wych. Ja też ok. 20 kg. przytyłam, syn ważył 3250, a ja od razu po porodzie 1312 kg. mniej. Pozostała waga sama znikła po ok. miesiącu (po miesiącu była już "waga wyjściowa"), tyle, że rozstępy zostały. :(. Też jestem lekko "usportowiona".

Gość grymaśnica
*13 - 12 kg mniej.

Gość dżoaaaana
mam nadzieję że i po mnie waga zejdzie obecnie mam ubrania po moich koleżankach nie kupowałam nowych ciążowych ubrań dla siebie moja siostra również przytyła ponad 20 kg nie karmiła piersią a przez 2 miesiące jechała na głodówce i tak oto 20 kg poszło mam nadzieję że mnie taki los nie spotka oczywiście mąż i rodzina twierdzą że wyglądam idealnie - wiem że to ściema, próba pocieszenia mnie

Gość dżoaaaana
:) f... chyba się coś kroi, miałyście takie zarąbiste skurcze bo ja teraz taki miałam, już 2 dzisiaj

Gość dżoaaaana
te skurcze to chyba podświadomie je wywołuję bo myślałam o skurczu a tu skurcz :)

Gość grymaśnica
Nie przejmuj się wagą, sama zleci nie wiadomo kiedy, a jak nie będzie chciała, to jej pomożesz. Rozstępów pilnuj, bo one potem są wkurzające. Można zapomnieć o bikini. :(

Gość dżoaaaana
najgorsze że jestem w domu sama, ok ja i pies mąż u moich rodziców pojechał zawieść ;)

Gość grymaśnica
Ja nie miałam skurczów, miałam bóle krzyża.

Gość grymaśnica
W razie czego masz komórkę, nie jesteś na bezludnej wyspie.

Gość dżoaaaana
skórę przed ciążą i w trakcie mam bardzo jędrną używam reduce na rozstepy i perfecte extra slim dużo spaceruję, a raczej spacerowałam teraz jestem przeziębiona i od 3 dni sobie odpuściłam

Gość dżoaaaana
zadzwoniłam do męża że coś jest na reczy bóle krzyża to osobny temat :) też je mam rodzice mieszkają poza trójmiastem w Stegnie, nie zbyt blisko chyba jak coś to bratową będę ciągłą właśnie 3 skurcz dzisiaj o masz, ależ cholerne skurcze oby tylko nie dziś ale kopie

Gość dżoaaaana
najwyżej sama pojadę do szpitala

Gość dżoaaaana
mogłam temat zacytować zwierzenia w opcjonalnym dniu porodu haha

Gość teraz ja 3
ja jestem w 40 tyg ciazy, przytylam 12-13kg, czekam na porod :-o

Gość njdcjdbcd
Ja też przytyłam 20 kg w ciąży, po porodzie spadło mi 9 kg, potem waga leciała w dół, ale później jak dostałam szału na słodkie (karmiłam rok piersią) to waga skoczyła w górę i ważę tyle co jak szłam do porodu :( jak skończyłam karmić to od razu mi przeszło i słodycze mogą dla mnie nie istnieć. Więc moja rada, nie martw się na zapas, napewno po porodzie Ci spadnie i potem też poleci, tylko pilnuj jakieś dietki po porodzie, ja niestety sobie pofolgowałam, ale to słodkie zwłaszca drożdzówki (gdzie nigdy ich nie jadam) wciągałam po trzy dziennie bo nie mogłam się powstrzymać. Trzymam kciuki i głowa do góry :)

Gość njdcjdbcd
Ja też przytyłam 20 kg w ciąży, po porodzie spadło mi 9 kg, potem waga leciała w dół, ale później jak dostałam szału na słodkie (karmiłam rok piersią) to waga skoczyła w górę i ważę tyle co jak szłam do porodu :( jak skończyłam karmić to od razu mi przeszło i słodycze mogą dla mnie nie istnieć. Więc moja rada, nie martw się na zapas, napewno po porodzie Ci spadnie i potem też poleci, tylko pilnuj jakieś dietki po porodzie, ja niestety sobie pofolgowałam, ale to słodkie zwłaszca drożdzówki (gdzie nigdy ich nie jadam) wciągałam po trzy dziennie bo nie mogłam się powstrzymać. Trzymam kciuki i głowa do góry :)

Gość TAKAZLA
ja jestem w 8 miesiacu i mam 20+ .... :/ tez nie wim jakim cudem... czuje sie okropnie zle.... :(

spoko ;) ja w pierwszej ciąży przytyłam 24 kg, schudłam potem 30 ;) więc luz też nie wiem czemu tak przytyłam bo wcale nie jadłam dużo teraz mam 31 tydzien. przytyłam 16 kg. jem jak przed ciążą a kilogramy lecą. myślę, że do 20 dobiję ;)

Gość bravoooo:::::::::::::::;
autorko,nie martw sie tak wagą,nie ty jedna tyle przytyłas,ja co prawda 17 ale zrzuciłam szybko,od razu po porodzie 8 kg spadło;)tzrymaj sie i udanego rozwiązania