Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rabarbarowa_rozalia

mój facet i jego ex...

Polecane posty

Gość Rabarbarowa_rozalia

włamałam się mojemu facetowi na fejsa i zobaczylam, że od paru dni on pisze ze swoją byłą... przekonywał mnie, że między nimi już nic nie ma i faktycznie dobre 2 lata się w ogóle nawet do siebie nie odzywali, nawet cześć ani nic, a teraz od paru dni piszą ze sobą całymi nocami...! i ostatnio jej napisał, że ma fajne cycki... w ogóle on ciągle jej coś pisze o jej cyckach! ona niby karze mu przestawać i wgl niby mu nie pozwala tak pisac, ale gdyby jej to nie pasowało to by z nim wogóle nie pisała!! moich piersi za to nigdy nie komplementuje... co mam zrobić?? powiedzieć mu że wiem?? napisać do niej?? jak on się dowie że szpieguje mu fejsa to mnie zabije!

Gość aaafffeeh
Gdybym był typem hama i brutala powiedz : powieksz cycki! A swoją droga.... Co to jest za związek jak jedno przecieżd drugim utaja ukrywa jakby to ona się do niego odezwała trochę pogadali i koniec i powiedzial ci to spoko. Pomyślała byś zuch chłopak dam buziaka i przytule ake tak? !?!?! WTFFFF CO TO MA ZNACZYC????? zobacz ile jeszcze to będzie trwało jak przecuagnie się miesiąc to ją bym poginil gacha to tak jakby miał kochankę. Takie niesmaczne

Gość aaafffeeh
Swoją droga spiegowanie jest niesmaczne czasy zimnej wojdy dawno się skończyły ale bardziej oblesne jest adoroflwanie i flirt obcei baby cyckow. Kiedy to zapomina o tobie. Czy kiedyś Ci powiedizal że masz najpiękniejsze piersi niczym bajadery zakonczone malinkami? Pewnie nie! Awidzisz a jabym Ci tak mówil non stóp!

Gość aniela 500-setka
ja osobiście bym nie mówiła ani jemu ani ex.Przeczekaj ,może to się rozejść po kościach.Jeżeli jednak oboje będą chcieli ciągnąć to dalej i próbować odbudować dawną znajomość to lepiej żebyś wiedziała .Ujawniając się nie zapobiegniesz temu.Takie jet moje zdanie.

Gość aaafffeeh
No wlasnir panienka nademna dobrze mówi. Bo może za parę dni się skończy a jak np będzie się chciał z nią spotkać za parę dni wtedy wyjmiesz kose spod poduszki i powiesz: ty dziadu wasaty utne ci jajca za te kłamstwa!

Gość Rabarbarowa_rozalia
haha, dobre z tym dziadem ;)) dzieki dziewczyny troche mi poprawilyscie nastroj!! :-) bede kontrolowac sytuacje :)

Gość wiemwszystko
albo cie zdradzi i będziesz czula dwa razy wiecej bólu niz teraz jakbys go rzucila za kłamstwa, no i kolezanek z kafeteri juz nie bedzie

Gość 17cm dlugosci/16cm obwodu
(Powrocilem do mojego staremu nicku z aaafffehh)A swoua droga jakie masz piersi znudzily mu się nue ignorowaćata już je w dłoniach ;( ?

Znudziło mu się ugniatac w dłoniach ;( ?

Gość wiemwszystko
(Powrocilem do mojego staremu nicku z aaafffehh)A swoua droga jakie masz piersi znudzily mu się nue ignorowaćata już je w dłoniach ;( ? kurwa tłumacza!!!

Gość Rabarbarowa_rozalia
mam zwyczajne małe piersi, ale wiadomo ze male sa lepsze, jednrne i nie obwisną po dzieciach!!!

Mam złamany palec ten oboo fakolca i czasem literowka zła wyjdzie.Nie badz zła są święta powinniśmy się cieszyć radować i tak wogole to kopulowac na maxa! ;)

A jaki ogolnie tworzycie związek ? relacie,uczucia,sex.? Poproszę w podpunktach

Gość Rabarbarowa_rozalia
oczywiscie ze tworzymy zwiazek!! mieszkamy razem! czesto uprawiamy seks, ogolnie mamy duzo przeciwnosci, ale przeciez przeciwnosci sie przyciagają! jest nam ze sobą dobrze.. nie jest tak ze jest mega chemia i iskry lataja, ale jest dosc dobrze i uroczo :-)

Częsty sex na otarcie łez zawsze coś;). Oj tam podgladaj jego skype caly czas może to chwilowe zaćmienie chopy bywajamniej dojrzałe ale jeśli nie.. Ha ha. ....... Wyskoczysz z szafy z maską hokeisty i sekatorem do iglakow i krzykniesz wazzzzzup! Jajcyny same odpadna mu że strachu!