Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kenicram

Myślicie, że jest mozliwa miłość bez zakochania?

Polecane posty

Gość kenicram

j.w.

Gość hhhhhhabhn
najpierw jakaś chemia , nie?

Gość nie no niet nicht
oczywiste ze nie

Gość kenicram
poznaliśmy się 5 lat temu i na poczatku była mega chemia z obu stron, ale żadne z nas nie chciało związku,w ogóle nie było o tym mowy, absolutne nie dla związku (każde miało inne plany na zycie, ale nie związane z drugą połówką) a że świetnie nam było ze sobą (takie bratnie dusze) to znajomosc przerodziła się we wspaniałą przyjaźń. Wczoraj mój przyjaciel powiedział, ze mnie kocha... Mówilismy tak sobie parę razy, więc uznałam,ze to wyznanie to to nasze dawne "kocham", ale on do tego dołączył pocałunek w usta

Gość iii ja mam 24 lata
ja tak miałam u mnie nie było zadnej chemii przez to myslalam ze zwiazek jest bezsensu....nie4 dawałam facetowi zadnych szans mimo iz on mnie kochał bardzo mocno....zabiegał strasznie o moje wzgledy a ja go traktowałam jak dobrego kolege ....spotykalismy sie bardzo czesto duzo czasu ze soba spedzalismy w koncu weszlam z nim w zwiazek mimo iz nie było fajerwerkow w mej głowie i motylkow w brzuchu....on mnie nadal bardzo mocno kocha a ja z biegiem czasu zrozumiałam ze to jest TO

Gość kenicram
ja jestem oszołomiona, nie wiem, co myśleć

Gość taka jedna smutna 30
a chcialabys cos wiecej

Gość kenicram
nie wiem, ale nie wiem też czy to moje "nie wiem" to naprawdę "nie wiem" czy po prostu "boje się o tym myśleć"

Gość Mondie
niechce was lekac, ale zakochanie to synonim miloci, wiec nie dorabiajcie sciezki w rabarbar

Gość kenicram
ale pocałunek był cudowny, po chwili miałam ochote zerwać z niego koszulę, chociaz wydaje mi się to nieprawdopodobne. Boję się, ze bez zakochania on nigyd nie będzie o mnie myślał no wiecie ..tak, jak sie mysli wtedy kiedy człowike jest zakochany..czyli nielogicznie ;-) ah ja już sama nie wiem, co myślę, co czuję

Gość kenicram
zakochanie to nie jest miłość :-O

Gość Mondie
tak jak limfocyty to nie krew

Gość kenicram
Patrząc na błędy jakie popełniasz daje mi to do zrozumienia, ześ młody jeszcze i widac, ze o miłosci i życiu nie wiesz jeszcze nic, więc daruj sobie pouczania i idź wymądrzać się na inny temat. proszę ;-)

Gość kenicram
hmmm

Gość gwiazda betlejemska
tak jest mozliwa dla luz\dzi po przejsciach ktorych zakochanie zwiodło na moanowce, w miedzyczasie dojrzeli i zrozumieli czego pragną, i ze to jest mozliwe tylo z osoba kto chce tego samego

Gość kjjsvxxv
ja tak mam. wczesniej zakochiwalam sie co chwile i to tak bardzo bardzo mocno, po czym mi przechodzilo. raz zakochalam sie tak, ze nigdy mi nie przeszlo, ale zostalam zraniona. teraz jestem z facetem z ktorym pierwszy raz w zyciu nie mialam zadnego zakochania, bez motylkow, bez fajerwerkow. to dla mnie dziwne uczucie, ale lubie z nim byc i nie chcialabym go stracic. mysle, ze po latach bede pewna, ze to jest wlasnie moja najwieksza milosc

Gość drove the chevy
To trochę tak, jak w "Nocach i dniach". Pani Basia zrozumiała, że to solidny, odrobinę nudny Bogumił był "tym kimś". Wielka mądrość życiowa.

chyba tak kiedys byla dziewczyna ktora ganiala strasznie za mna a mnie zupelnie nie interesowala. Wrecz blagala mnie o spotkanie, no coz po 5 jej probach zgodzilem sie i pamietam, ze sie strasznie zakochalem:).

Gość to jest pytanie do ludzi po
28 roku życia a nie dla gimnazjalistów

Gość kenicram
dziewczyny, może dzisiaj któras pogada?

Gość e98w9w
takie zwiazki z motylami u mnie zawsze konczyly sie burzliwie,to jest dobre na krotko dla sexu itp,ale wlasnie taki partner gdzie nie iskrzy a jest przyjazn moze okazac sie wspanialym czlowiekiem na reszte zycia

Gość kenicram
a moze jest ktoś kto to przezył, bez teoretyzowania

Gość gość
Ona powiedziała :. lubisz mnie?" | On powiedział "nie". | Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. | Znowu powiedział "nie". | Zapytała wiec jeszcze raz: | " Jestem w twoim sercu?" | Powiedział "nie". | Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś | płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". | Smutne - pomyślała i odeszła. | Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, | kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, | tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, | jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, | tylko umarłbym z tęsknoty."

Gość gość
| Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że | Cię kocha. | Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim | życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy | telefonie albo w szkole. | Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się | tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w | 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. | Jutro rano ktoś Cię pokocha. | Stanie się to równo o 12.00. | Będzie to ktoś znajomy. | Wyzna Ci miłość o 16.00 |Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze sam

Gość gość
nie jest możliwe. najpierw się łapiesz że jesteś zakochany a dopiero potem kochasz.

Gość gość
it o mi pasuje