Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karaaaaa2013

Czy możliwe że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Karaaaaa2013

Dziewczy, możliwe ze ten temat bl juz zakladany, niestety go nie odnalazłam. Mam do was ogromna prosbe, jestem przerazona mozliwoscia bycia w ciazy;] ostatni okres 27 października a ostatni stosunek 16 listopada. Od tamtej pory zrobiłam 3 BETAHCG z krwi (30 listopad, 7 listopad i 18 listopad) wszystkie

Gość Karaaaaa2013
wszystkie byly negatywne... do tego bylam u gin 7 list. ale tylkoz erkna na wynik nawet nie raczyl mnie zbadac tylko zapisal duphaston na przywrocenie okresu.. bralam tydzien okresu dalej nie ma. mam tylko buiala wydzieline z pochwy (nie swedzi mnie nic) i bola mnie piersi tak jak przed okresem. czy to mozliwe ze moge byc w ciazy? czy beta moze sie mylic i nie moge sie nia sugerowac? nie wiem co robic strasznie sie denerwuje..;/

Gość Pomarańczowaaa
nieno tyle razy beta robiona to raczej w ciazy nie jestes moze masz jakies problemy kurcze ja bym sie wybrala do innego lekarza :)

Gość mysskafff
Zrob test dzis jest 25.12 wynik bwdzie wiarygodny

Gość Karaaaaa2013
ojj..pomylilo mi sie :)!!! testy robilam 30 listopad, 7 grudzien i 18 grudzien. musze powtarzac jeszcze raz? robilam z krwi wiec lab jest zamkniete..plytkowego nie mam;/ pewnie zrobie dopiero w czwartek jak jest taka konecznosc..ale szczerze, nie chce sie juz dziubać:) tylko sie denerwuje i swieta do kitu.

Gość Karaaaaa2013
ojj pomylilo mi sie we wpisywaniu. test robilam 30 list, 7 grudnia i 18 grudnia. wszystkie

Gość mysskafff
Zamiast testow idz do lekarza i nie denerwuj sie, moze pomysl nad antykoncepcja

Gość Karaaaaa2013
wiem, wybieram sie w sobote..;) pomyśle, bo dluzej tak nie wytrzymam a na dzidziusia jeszcze troche za wcześnie. Sama sie nakręcam wiec pojde i zmusze go ty razem zeby mnie dobrze zbadał. Dzieki ;)

Gość mysskafff
Ja bilaly sluz mialam na poczatku ciazy, i tez bolaly mnie piersi, wspolzylas w dni plodne? Ale mysle ze ost beta jyz by napewno wykazalo, jak mi spoznial sie okres 2tydzien zrobilam bete i odrazu wyszlo ponad 70 bo w ciaze zaszlam dzien przed planowama miesiaczka

Gość mysskafff
Moze zmien tez lekarza? Ile masz lat

Gość Karaaaaa2013
nom ostatnia beta byla 32 dni po stosunku, przeostatnia 21 dni po a pierwsza 16 dni po. Lat mam 22 ;) lekarza na penwo zmienie.

Gość ja pierniczeeeeeeeeeeeeeee
wy wszystkie sadzicie, że w ciążę zachodzi się tak "pstryk" i już, a tymczasem to tylko nielicznym jest tak dane a reszta musi się długo i namiętnie o to starać żeby ciąża była

Gość Karaaaaa2013
niestety czasami a moze i na przekur czesto jest tak ze zachodzi sie "pstryk" jak sie tego nie chce a ktos kto tego pragnie nie moze ... jest to niesprawiedliwe ale cóż... to moich nerwow nie zmienia

Gość kkkk88
Witam i proszę o pomoc!!! Odbyłam stosunek podczas 7 dniowej przerwy między opakowaniami tabletek antykoncepcyjnych Naraya. Stosunek odbył się 1 i 2 dnia przerwy 3 dnia dostałam okres oraz kolejny stosunek 7 dnia przerwy czyli 5 dnia okresu. Stosunek był przerywany. 8 dnia wzięłam 1 tabletkę z nowego opakowania. Czy jest możliwość zajścia w ciążę ??? Tak strasznie się boję, że mam już chyba urojone objawy ciąży. Do końca opakowania zostały mi 4 tabletki a okres dostać za ok tydzień. Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam

Gość niepewna_22
Hej dziewczyny pomóżcie!! bo sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć..Kochałam się z chłopakiem zaraz dzień po okresie tj w niedzielę wiec miałam pewność że mam niepłodne dni (cykle mam bardzo regularne stad ta pewność) ale przed stosunkiem trochę piłam wina (czytałam że alkohol może wpływać na przesunięcie owulacji) i właśnie na moje nieszczęście się tak zdarzyło..dostałam owulacje we wtorek a powinnam koło soboty dopiero. Wiem że żywotność plemników to jakieś 3-5 dni więc ryzyko jest że zaszłam w ciąże...popadłam w panikę i dopadłam w aptece test ciążowy który można już robić dwa dni po zapłodnieniu ze względu na dużą czułość..zrobiłam w sobotę czyli od niby zapłodnienia 5 dni później i wyszedł negatywny to mnie uspokoiło ale teraz wydaje mi się że mogło być za wcześnie.Bo wędrówka komórki zapłodnionej trwa około 4 dni do macicy i zanim się tam ulokuje to jeszcze 1 dzień i dopiero wtedy zaczyna się wytwarzanie gonadotropiny, która wykrywana jest w testach ciążowych...na dodatek mam dziwne objawy: ból piersi i takie sterczące sutki, podwyższona temperaturę 37,0, dużo śluzu nie pamiętam żebym tak dużo miała, wahania nastroju,uderzenia goraca, jadłowstręt chwilami, senna jestem a po chwili mam przypływ energii, chwilami mam doła a za chwile myślę pozytywnie, ból podbrzusza i chwilami tak jakby prawego jajnika..tak przed okresem miałam często. Okres dopiero powinnam dostać koło 5 stycznia...nie wiem co myśleć..powiedziałam chłopakowi przejął się ale mam w nim wsparcie więc chociaż tyle. Co mam robić co mam myśleć bo już nie wiem..jak będę w ciąży to jakoś sobie poradzę mam nadzieję ale chyba wolałabym jeszcze nie..

Gość piontkowaA
Kurwa,mam dosc tych tematow!...JAK SIE PIERDOLICIE BEZ ZABEZPIECZENIA TO WSZYSTKO JEST MOZLIWE JASNE ZE MOZECIE BYC W CIAZY A DLACZEGO NIE??!!

Jak masz dosyć tych tematów..... to NIE ODPOWIADAJ NA NIE A PRZEDE WSZYSTKIM NIE CZYTAJ ICH !!!!

Gość ruttinoscorbin
haha:D ja wyjasnie to tak jak sie nie ruchasz to niemozliwa cionża a jak sie ruchalas to mozliwe ze jestes w coinży.usatysfakcjonowana jestes odpowiedzią?:D

Gość phiiiiipppp
Żal dupe ściska... chamstwo i prostactwo. Nie podoba się to nie czytaj a tym bardziej sie nie wypowiadaj. Zmień forum na snob.pl albo wyżej sram niż dupe mam..;]