Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dgtma

No juz do jasnej nie wiem gdzie poznac fajnego chlopaka

Polecane posty

Gość cud miód i orzeszki..
nikim

Gość kremowy25
Kwestia samego nastawienia. Chyba najlepiej kogoś poznać przypadkiem, kiedy się nawet tego nie spodziewamy.......Samo użalanie" Gdzie te chłopy?" może doprowadzić do depresyjki małej

Gość do pana orzeszki
ha ha pan orzeszek to taki miły człowiek który prawdopodobnie coś sobą wartościowego reprezentuje ale jest lekko wycofany i nie wierzy we własne siły i możliwości , dlatego chcę mu pomóc bo jest dla mnie ok :) ale jestem starsza od niego dlatego chcę go umówić z Asią :)

Gość trzydziechaAska
przystojny Ty to chyba niezłego dostałeś kopa od kobiety na której Ci zależało. Księżniczki? ... przemawia przez Ciebie frustracja i rozgoryczenie

Gość cud miód i orzeszki..
kiedyś zastanawiałem się jakie są moje zalety i ich nie znalazłem, za to wad mam mnóstwo

Gość Przystojny_michau_27lat
no póki co ja nie jestem 30 paro letnią wywłoką szukającą bata na forum dla nieudaczników przyznaj sie jesteś otyła i brzydka, albo ściemniasz z dobrą pracą.

Gość do pana orzeszki
uważam że najfajnieszym gościem z tego forum jest właśnie orzeszek naprawde tylko troszke humoru by mu się przydało , co na pewno zapewni mu spotkanie z fajną kobietą :) jak pozna dziewczyne to w końcu w siebie uwierzy ..

Gość Singielek...
Moja autoprezentacja 1.spokojny i opanowany, czasami szalony ale do granic rozsądku 2.Zawsze planuję co chcę zrobić (np.wycieczka) i dzielę się z tym z partnerką dając możliwość kreatywnego zaangażowania się i dołożenia czegoś od siebie. 3.Cenię kulturę i dbam o reputację 4. Mam figurę b. szczupłą 5. Preferuję kamasutrę z małą akrobatyką 6. Moje hobby to zwiedzanie ciekawych miejsc o bogatej historii jak np. historyczny zamek np. Bobolice na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej

Gość trzydziechaAska
orzeszki wiecej wiary w siebie i będzie dobrze :)

Gość ale ten pan
pan przystojny jest chyba lekko psychopatyczną postacią Człowieku zrozum w końcu że są kobiety np Asia która zarabia dużo i jesy super extra laską a mimo to nie ma faceta bo zna swą wartość i coś sobą reprezentuje w przeciwieństwie do ciebie ty nigdy nie znajdziesz kobiety na poziomie kretynie

Gość offerma
"przystojny Ty to chyba niezłego dostałeś kopa od kobiety na której Ci zależało." 123 jeżeli już to chyba od klaczy i to w głowę. było się nie pałętać po padoku.

Gość do pana orzeszki
a mnie nie podobają się cechy singielka a natomiast podoba mi się orzeszek Orzeszek jesteś super widzisz swe wady , masz samokrytykę a ja jestem przekonana że jesteś wspaniałym człowiekiem

ta no na forum moge napisać że jestem supermanem, ale prawda jest taka, że tutaj to piszą same paszczury i nieudacznice, a tacy jak ja mogą sie z was ponabijać, powiem wam tak pisałem tu jakiś czas temu pod innym nickiem i też pisały super laski jak mi wysłały foto na maila to myslałem, że padne ze śmiechu, a uważały sie za atrakcyjne, na foto zwykłe przeciętne dziewczyny oczywiście lipna praca, ciuchy ze szmatexu, brak mieszkania/samochodu no i wszystkie wieczne studentki szukajace tak naprawdę sponsora.

Gość Singielek...
Uwaga prowokacja

Gość trzydziechaAska
przystojny nie generalizuj :)

Gość groteska max
pan który nazywa sie przystojny jest nienawidzącym ludzi psychopatą to fakt wyżywa sie na jakiś laskach na tym forum a sam tu siedzi i pisze !!! jest zerem totalnym prawdopodobnie wymaga pomocy psychiatry ..oj sorry już za póżno dla niego .... sam do tego jest starym kawalerem którego żadna nie chciała a powodem tego był fakt posiadania bmw a laska chciała żeby kupił lanosa ...ha ha ha :)

pozatym kobiety z klasą stać aby wyjśc z kimś do teatru, kina czy z koleżankami na kawe, a nie przesiadywać na forum.

Gość trzydziechaAska
on został skrzywdzony i stąd to wszystko :/ mi osobiscie go szkoda, pomimo tych inwektyw pod adresem kobiet :/

groteska max twoj tekst jest tak słaby, że nie ma co komentować czekam na coś lepszego.

Gość człowieku zmąrdzej
do przystojnego samca alfa wiesz , wyobraż sobie że mieszkasz w Polsce i że jednak większość ludzi kończąc studia nie ma samochodu i mieszkania , no chyba że po rodziach .. a wyjątkiem jest że zarabia się po studiach 50 tysięcy . A to że są laski które szukają sponsora to też fakt bo i takowe są - nie mówię że nie ale generalizujesz i uogólniasz A sprawa pieknego wyglądu to rzecz gustu jednym się podoba innym nie .... Ty Jesteś piękny i bogaty ok żyj sobie z tą swiadomością Tylko że jak się tak rozpędzisz tym swoim bmw będziesz mieć wypadek zostaniesz kaleką na wózku co wtedy ???> już nie będziesz wartościowy bo kaleka na rencie ??!! no koszmar !!!! pomyśl trochę co piszesz bo widać że jesteś dziecko niedoświadczone życie wcale a wcale ja oczywiście życzę ci zdrowia i trwania w swej głupocie wiecznie

podziwiam to, że chciało ci sie tyle pisać, ale błąd w nicku skreśla cie definitywnie.

Gość piotrrob
...odwrotnie.....czy będąc fajnym.....mam prawo do stawiania wymagań...?

Gość 21 wiek
przystojny kretynie a ty co tu robisz na tym durnym forum skoro stać cię na teatr i kino po h..... tu siedzisz????? z jakimiś durnymi pustymi i biednymi paniami ?

Gość trzydziechaAska
a ja Ci życzę szczerej i gorącej miłości :)

oj w końcu pora przyznać że jestem upośledzonym umysłowo dzieckiem którego zrobili rodzice po alkoholu ...

czekam na więcej podszywów i wyzwisk pod moim adresem aż tak bardzo kole was prawda w oczy ?

żal mi samego siebie jestem kretynem fakt a do tego prawiczkiem który szuka sponsorki .... która chętna ????

czeklam aż w końcu ktoś włoży mi rozum do głowy ale obawiam się że już za póżno .....

Gość offerma
podszywy to jedno ale to żeś przypał to tylko prawda.

w sumie mam rozdowjenie jażni ...oj ..... cieżko mi rozróżnic kim jestem i co piszę ...