Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqrwiona jestem

OBZARLAM SIE - POMOCY

Polecane posty

Gość wqrwiona jestem

POMOCY obzarlam sie jak dzika swinia , brzuch mam wiekszy niz dupsko , i boli maksymalnie , jak sie tego szybko pozbyc????? do kibelka mi sie nie chce :( zasrane swieta !!!!!! :

Gość załamanajestem
boże z nieba mi spadłas chyba! ja mam tak samo o jejku siedze jak ta bela od 3 h i nie wiem co mam ze sobą zrobić... brzuch mam jakbym była w 9 miesiącu ciązy. pie.rdo.lo.ne. żarcie !

Gość p,mkjnhb
Przeżyjesz. Zrób sobie miętę albo nawet zwykłą herbatę, poleż trochę. Za godzinę będzie Ci już lepiej.

Gość podaj adres zadzwonimy
po green peace, pomoga wrocic ci do morza

Gość dorkajjj
Kurde ja tez się objadłam :(Brzuch jak w ciąży.Jutro nic nie jem (zla)

Gość dorkajjj
Nie,bo dziś za dużo zjadłam :P

Gość wqrwiona jestem
pije herbate a mam wrazenie ze jeszcze bardziej mnie rozpycha

Gość zalamanajestem
u mnie dzisiaj totalna masakra. zjadłam z 5x wiecej kalorii niz zwykle a mialam sie kontrolować :( kur.wa mać niech to wszystko szlag jasny strzeli/. jutro planuje tez nic nie jesc tylko wyczyscic się i pic same plyny bo zdechne chyba z tego bólu zaraz.

Gość p,mkjnhb
Przez chwilę masz takie wrażenie, ale to Ci przyniesie ulgę. ;)

Hehe, wyczyścić się :D - gratuluję znajomości procesów biochemicznych zachodzących w organizmie ;) To, co poszło w brzusio - to poszło, nadmiar kcal, który nie może zostać zmagazynowany (w wątrobie, mięśniach) - jest zamieniany w tkankę tłuszczową.

Gość zalamanajestem
wiem w co jest wymianiny tępy czlowieczku !!!!!!! :xxxxxxxx :( oo matko. ojejku nie czepiajcie sie tu juz jeden drugiego. chodzi mi ogolnie, że pozbyc się tego wszystkiego chyba kolokwialnie pisac nie muszę tak? :D no i same płyny, duuzo mięty uhh ;/

Tak tylko zastosowałem prowokację, by wybadać, czy obżarstwo wpływa negatywnie na stan psychiczny i czy występują wyrzuty sumienia, przejawiające się poprzez chamstwo i negatywizm :classic_cool: Dziecko - i nie wyskakuj z takimi epitetami, bo nigdy nie masz pojęcia kto siedzi po drugiej stronie. W internecie anonimowa nie jesteś, namierzyć Twój adres IP, adres zamieszkania to w dzisiejszych czasach 5 minut "roboty" :classic_cool:

Gość zalamanajestem
hahaha to see namierz jesli tak mocno się nudzisz :D:D i nie mów do mnie dziecko bo nie masz nawet pojęcia ile mam lat.

Gość nuttella :)
tez sie obżeram i hooj tam waga w normie od zawsze

Masz lat 23, a piszesz jak 15 latka :classic_cool: - trafiona, zatopiona? No to podaj swoje dane - spotkamy się w sądzie z powództwa cywilnego w związku z bezpodstawnym obrażaniem, na najlepszych adwokatów w tym kraju mnie stać, zatem jak przyjdzie co do czego - będziesz musiała pokryć wszystko, to zobaczymy kto będzie taki happy - ot co, zróbmy to dla sprawy, pokażmy, jacy jesteśmy odpowiedzialni, dorośli i że ponosimy odpowiedzialność za własne słowa i czyny.

Gość zalamanajestem
u mnie na pewno jakis 1kg w górę. a plus jeszcze woda to jakies 2 . masakra

Gość wqrwiona jestem
ale nie kłóćcie się moi drodzy :/ nie to miał na celu ten topik

Gość zalamanajestem
pudło :D nie mam 23 lat. a ile mam to Ci nie powiem.. no nie mów, że tego nie wiesz panie mądry? :D jejku nie wyterzymam tak brzuch mnie boli ajajajaaj.

No pewnie, że wiem :classic_cool: - 23 to był strzał = wiedziałem, że tyle nie masz i sondowałem, czy skłamiesz, że tyle masz, wiedząc, że tyle nie masz :classic_cool: Nie piszcie, że Wam źle przez obżarstwo! - bo mi wówczas dobrze :classic_cool: ;) Jak sobie przypomnę te czasy ... e, lepiej nie, bo mnie współczucie nachodzi :D

Gość wqrwiona jestem
mnie też boli , zwłaszcza ze normalnie mało jem , a dzisiaj to mnie poniosło :/

Gość zalamanajestem
bla bla bla nie tłumacz sie juz głupio. są świata - to idealnu czas na współczucie drugiemu czlowiekowi :D słuchajcie chyba dzisiaj nie zasne. :( ledwo siedze a co mówić dopiero, żeby zasnać.

No to zacznij chodzić! ... w miejscu :classic_cool: = spalisz trochę kcal, rozruszasz się, najgorsze co można zrobić to siedziec plackiem, tortem, czy też pączkiem.

Gość ANETTE111111
i ja niestety się tak obżarłam że mi brzuszek spuchł:-) ale dziś jeszcze dobrze mi z tym. a gorzej jutro będzie jak znam siebie to dopiero jutro przyjdą wyrzuty sumienia jak wytrzeźwieje:-) bo zaczarowałam się trochę winem też:-) moja wina:-)

Gość zalamanajestem
pączkiem :D - pączkiem to ja jutro będę jak sie obudze !!! :(

A obecnie jesteś galaretą? :classic_cool: - proszę o wybaczenie w związku z lekkim podejściem do Waszego stanu. Przepraszam za użycie słowa "lekkim", wiem jak Wam ciężko! - Wam ciężko, a nie, że jesteście ciężkie! :classic_cool:

Gość ANETTE111111
ale fajowo czasem być w takim stanie:-) pełny brzusio i troszke w głowie szumi:-)

Gość zalamanajestem
czy ja wiem czy galaretką :/ normalnie ważę 50 kg /170 cm. alee dzisiaj to przegiełam ostro. bede siedziec w domu, nie pójdę na żadna impreze, wyleja mnie z roboty . cudnie przywitam nowy rok. w kiecke pewnie tez juz sie nie zmieszcze bo mam dup.e jak 10 drzwiowa szafa. pozostało mi tylko sie modlić do św. Judy Apostoła chyba !! :(

Gość wqrwiona jestem
ja sie zaraz poruszam bo szalu dostane