Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqrwiona jestem

OBZARLAM SIE - POMOCY

Polecane posty

Gość zalamanajestem
to chwała Tobie i cześć. :D nie, płynów to się raczej juz pozbyłam :D ale przynajmniej przez chwilę nie chcę myśleć o jutrzejszym, beznadziejnym dniu. :/

Gość zalamanajestem
eeeeeee to słaba patrze jesteś. myślałam, że stać ciebie na więcej. daaawaj ! chętnie posłychamy wulgarna dziewczynko :D

Gość i szafa gra...
Jak wreszcie zamieszkam z moim facetem, to będę chuda jak kij od szczotki, ale teraz nie mam gdzie spalić, co prawda to prawda ;)

i szafa gra... - z facetem, kij od szczotki, zamierzasz spalać kalorie oddając się czynnościom mającym na celu utrzymanie miejsca zamieszkania w sterylnych warunkach, by w ten sposób zadowolić faceta? oO Czy też może - kto myślał, że zpaytam o to, w jaki sposób zamierza zadowolić faceta? :P - a mnie chodziło o ... Czy też może chcesz utrzymywać coś innego? - nie chodzi o faceta! :classic_cool:

Gość aduuuniaaa
Hej ludzie :p a ja siedzę sama w święta i na dodatek troszkę głodna.. :( w dzień wigilii spałam do 15 a jak już wyszłam z domu po 15 wszystko bylo zamknięte :(( już wam lepiej ? :D ;))

twój podszyw idiotko - sugerujesz, iż w tym temacie nie znajdzie się jedna współczująca osoba, która chciałaby się podzielić jedzeniem z aduuuniąąą? Ja śmiem twierdzić, że większość, jak nie wszystkie, z Pań, które są związane z tematem niezwykle chętnie oddałyby wszystko to, co dzisiaj zjadły tej smutnej istocie!

Gość aduuuniaaa
może mi dwa jabłka i jogurt naturalny (to co jeszcze posiadam) do jutra wystarczy ;)

Gość i szafa gra...
Najprościej mówiąc - będę utrzymywać linię poprzez spalanie kalorii wspólnie z moim facetem (i nie chodzi o treningi na siłowni)

Gość aduuuniaaa
Ja zaś kiedy tylko znajdę jutro jakiś sklep - zaopatrzę się w co nieco :p :)

i szafa gra... - nie wiem w jaki sposób ustosunkować się do Twojej wypowiedzi nt. linii, mówię wprost - chyba się skrzywię! ;) aduuuniaaa - czyli posiadasz jogurt jabłkowy ;)

Gość aduuuniaaa
a skąd wiesz ? :p :( postaram się do 12 :D

Ja wiem dużo - np.: 1. że pochodzisz ze wschodnio - południowej Polski :classic_cool: 2. że na śniadanie jesz kolację, na obiad śniadanie, a na kolację jeża :classic_cool:

Gość i szafa gra...
Powinieneś się uśmiechnąć, to całkiem miły wysiłek :)

i szafa gra... - w związku z propagowaniem czynności, grożących powstawaniem zmarszczek, myślę nad skierowaniem sprawy do sądu! ;) A jakie jeszcze miłe wysiłki znasz? :classic_cool: aduuuniaaa - po to, by lepiej się spało? :x

Nie - raczej by znalezc jakikolwiek powód dlaczego piję kolejną kawę tak późno :/ aby nie zasnąć - może...? ;) dyskusja się urwała , niewiele tych pań wymagających pomocy a i tematów ciekawych też brak :(

A no tak, widocznie zawsze posiadasz przecudne sny, a, że nie chcesz doświadczać więcej szczęścia, bo wystarczy obecna - świąteczna - atmosfera, rodzinna radość, to stosujesz metodę, by nie pójść do łóżka :P Nie, nie, że z kimś :classic_cool: ;) Ja idę do łóżka ;) ... nie, nie o to chodzi ... idę się przespać! ... nie, nie, że z kimś ;) Dobrej nocki.

Gość i szafa gra...
Chętnie napiłabym się kawy, niesety nie mam mleka w domu :( Miły wysiłek zazwyczaj jest wtedy, gdy wraz z facetem wykonujemy ruchy posuwiste, abo ja siedzę na nim, albo... Za dużo gadam... Śnięty, proszę, nie kieruj sprawy do sądu, mam znajomości w gabinecie medycyny estetycznej, załatwię Ci botox ;)

"Chętnie napiłabym się kawy, niesety nie mam mleka w domu" - nie ma to jak idealnie dobrana relacja przyczynowo - skutkowa ;) Kopanie ogródka metodą łopatologiczną, gdy partnerka siedzi na barkach - toż to musi bosko wyglądać! szafa - Ty mi lepiej załatw znajomą :classic_cool: ;)

śnięty - gratuluję poczucia humoru :p :) i szafa gra... -u mnie zabraknąć może wszystkiego ale nie mleka :D śpijcie dobrze :)

Gość i szafa gra...
Skąd wiedziałeś o kopaniu ogródka? Nie powiesz mi chyba, że o odśnieżaniu też! Ty to masz szósty zmysł!

Gość i szafa gra...
U mnie mleko też jest produktem pierwszej potrzeby, ale akurat wieczorem została zużyta resztka :( Dobrej nocy również :)